Ahogy befordulsz a kis utcában kb 100m-re jobbra van egy régi telephely.....ott bemész egyenesen egész mig nem láttod a gázpalack tárolót....vele szemben van a raktár.....
Nyitva 8-15 óra közt
Azért nem tudod elforgatni, mert ez PNA-s verzió......
Ha kell akkor megvan a PDA-s is...ami viszont csak PDA-n indul el, mert telepit.....
Egy DVD-re kiirom, és ha végre elvinnéd a pólódat akkor megkapod:-)))))
Amikor nyomtuk a Bajai turát, akkor Budapest Sásd között a csapattal együtt haladva 3,11 l/100 km , ha kicsit jobban tolom neki de kb 120- 130 -ig akkor 4,5 , városban olyan 4,5 - 5 körül, a csucs pedig autopályán tatosan 140-el 6,76 l/100 km. De nagy átlagban 4,5.
Húha, valaki lekoppintotta sztájlomat akkor . Meg tudom érteni .
Egyébként azt tudom, hogy van egy csajszi, a környéken, akinek Pöfi-szerű mocija van piros felnicsíkkal, asszem még a kabátja is shoxos, de a bukója az tuti nem hjc volt, többször is láttam Visegrád és Dobogókő fele, a pasija "motoroztatta" egy haccázas CBR-el .
www.idokep.hu
Sporon 9 fok.....Battonya 28 fok......
Nyugaton tél - keleten nyár
20W-50 nyárra a nyerő a GS-be. Ásványi. Mondjuk a CASTROL GP 20W-50. Nekem ez van benne.
Továbbítom a lehetőségeket a kollégámnak. Ha kell, neki akkor jelzek. Még 1x köszi a nevében is.
Nekem kicsit messze van,vagyis kiesik nagyon.
Neked a Gs500-ba már 20w50-est ajánlanék .............
Én Valvoline Durablendet(félszinti) és Valvoline motorcycle-t(ásványi) használtam
Ezt nem tudom hogy van e nekik....
hivd fel:
0623/389-905
Illetve
www.formula3000.hu
Én innen rendeltem - VAGY - Teddy maci prezentálta ha jól emlékszem 1600-ért......
A cim:
Itt
Térkép
Tárnok, Nefelejcs utca.....
Ahogy befordulsz a kis utcában kb 100m-re jobbra van egy régi telephely.....ott bemész egyenesen egész mig nem láttod a gázpalack tárolót....vele szemben van a raktár.....
Nyitva 8-15 óra közt
Suzuki hollós-hoz viszem,ott ismerős a szerelő.
Milyet vegyek bele? és hol?
2., ha igen akkor mit fogadnak el! Pl a Full Gas csak a Castrolt.......Ha Valvoline-t vinnék akkor onnantól ugrot a garancia
3., Amugy ha engedik, akkor VIDD! Hiszen mint írtam Én egy tank benzint sporoltam meg!
4., ha nem engedik? Akkor menj más szervízbe!
Azért nem tudod elforgatni, mert ez PNA-s verzió......
Ha kell akkor megvan a PDA-s is...ami viszont csak PDA-n indul el, mert telepit.....
Egy DVD-re kiirom, és ha végre elvinnéd a pólódat akkor megkapod:-)))))
A sok cucc nem más mint a térképek......
A verzió:
http://forum.index.hu/Article/...
#279-es hozzászólás
B verzió: Torrent
C verzió: a DVD-n is megvan......minden!
Fogyasztás ööööööööööööö
Amikor nyomtuk a Bajai turát, akkor Budapest Sásd között a csapattal együtt haladva 3,11 l/100 km
Húha, valaki lekoppintotta sztájlomat akkor
Egyébként azt tudom, hogy van egy csajszi, a környéken, akinek Pöfi-szerű mocija van piros felnicsíkkal, asszem még a kabátja is shoxos, de a bukója az tuti nem hjc volt, többször is láttam Visegrád és Dobogókő fele, a pasija "motoroztatta" egy haccázas CBR-el
Miért, mi volt ottan, Pöfi szerű moci?
Szombat reggel 9 körül Árpád-híd pesti hídfő, mocival? Ottan voltál?
Tomika ex-125
nííídmáán mégecccer!