Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főőőőőőni!
Akarom. mi lenne, ha a csajok festenék belülről... bemelegítés képpen.

Faszányos lett a "kád"!
Tegyéé oda két téglát azt bármikor átrakhatod másik helyre.
De egyébként egész jó lett,úgy látszik hatott a basztatás.
Mikor lesz a puding próbája ?

Más

A Help túrával van már valami szervezkedés pontosabban tali helyek indulási időpontok stb.?
Végülis azért faggatom valahol van egy keringetőszivattyúm, én azt használtam,
energiafogy.szinte nulla, de az emelőmagassága is! Tehát "ráfolyósnak kell lennie!
Blue apánkat ismerve a következő!
Szerzett egy átemelő szívattyút (tartályautóból) valami 100-120 mikronos ( MOL-os) szűrővel. ( Persze csakis olyat amit neki kell összehebregálni otthon, mert a sajátkezű hebrega az élete) ( De ezért szeretjük! )
Na,hali!
Nem semmi csóka vagy Blue! Gratula!
Vízforgatás ,szűrés?
Nem a Te döntésed?
Sztem legalább 2× megdöntötted, + a szád is eltátottad!
Akkor ugy fogalamazok: Ne akard megismerni-))))

Amugy nem az Én döntésem hogy mikor akar jönni és mikor nem
Egy ügyes észrevétel:-)

Belülre valami vaszerkezetüt akarok (amolyan létrásat), mert ott a mobilitás a lényeg...... vagyis ha a kiscsajok bent vannak, akkor nem szeretném ha szétcsapnák a fejüket a víz alatt lévő lépcsőben

Amugy az egész 70-80cm...vagyis simán be is tudnánk mászni, csak még volt anyagom - igy elhasználtam:-)
Ismerkedj meg, ismerkedj meg! Hogy a francba, ha nem hordod túrázni? Azaz eccer vitted, titokban. Hozd el lengyelbe, oszt majd megismerjük.
ugródeszka nélkül nem jó fejest ugrani
a belső felén is van lépcső,vagy oda 1szerűen be kell esni?
Akkor ismerkedj meg a Sárkánnyal:-)))))

Ő a mai napig: "MI A SZAR EZ"

Ma már persze nézegette:-))))))

az egészben a legjobb? Totál egyedül..............
Ma is röhögtek a tűzépen hogy szegény robogó hogy megpakoltam:-))) Mert még kellet 2 zsák habarcs, meg 1 zssák csemperagasztó:-)))

Öcséééééééééééééé
Rajtkő? Lemaradt?

A végére egész pofás lett. Megmondom őszintén, az elején voltak kétségeim, de én vagyok a hülye, mert kételkedtem benned! Pedig párszor már bizonyítottál!
Macika!

Szervezheted a csajokat és a mini hűtőt:-))))

Jővő hétre szállítják a festéket belülre amugy a többi kész:-)))
segííííítséééég!

merre, meg hogy megy a gázbovden ? miután kipucoltam a karbit, csak 1 icipicit fordultam vele, ma próbáltam ki rendesen, és ha jobbra fordítom a kormányt, felpörög, és nemtudom úgy visszarakni, mint ahogy volt, hogy ne szoruljon. bár most sikerült valahogy, és jó, de nemtudom, hogy tökéletes e...

örülnék ha leírnátok, hogy hogy is megy pontosan, merre, hol, meddig, hogy ne feszüljön.

köszönöm előre válaszotok
Mit eszel?
Én most legeltem, friss borsót
Jó étvágyat!
Hőha hő!
Én itt vok, csak egyedül nehéz beszélgetni.
HAHÓÓÓ!
Mindenki ballag(tat)?
Régen volt ilyen üres egy nap
köszönöm a felajánlást, lehet, hogy élnék vele. a többit a Zúrral kell megtárgyalni, bajuszt összeakasztani.
Mingyá' olvasom...!

Na azé! Az Emberrel meg nem leszünk jóba' , ha nem jön! Egy sátorot fel tudok ajánlani, ha szükséged van rá! (Csak ezért az egy alkalomért nem érdemes beszerezni.)
öööö, semmi-semmi. nagyon készülök rá, szeretnék menni mindenképp. ( a bak biztos nem jön.) küldtem egy nyúlbojtnyi levelet kedves Doktoh úhh! még kell vennem hálózsákot, meg minden ilyesmit....

Miazhogymiaz? Nem 100%?
Gabi! Tegnap láttam, hogy az akmt-ről küldtél privát üzit még 1000 éve. olyan mailcím van beállítva, amit szinte soha nem használok...

igen, tervezem, hogy megyek jövő vasárnap, nagyon úgy készülök. Meg már az ERW-t is várom, de az még nem 100%, bár az a kajainfó nagyon csábító! Reggel láttam egy autót, aminek ERW-480 volt a rendszáma, jót nevettem ezen.
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!