Na,hali!
Jópofa, ráadásul igaz is! Az is igaz mióta motorozom,
kihegyezve a fülem minden motorhangra! Bár öregszem,
mert Dzsoki paripájához olyan közel kell menni, h. süti az
ember fülét a kipuf mire meghallja! Elemes?!
jelenleg épp ma adtam el az utolsót 130/70-est de ha minden jól megy jövőhéten megint megyek gumiért-ezt a gumit 9ezerért vitték el és a széle még itt-ott szőrös volt szép állapotú gumikat hozok,mert arra van legfőképp igény-de ha valakinek nagyon olcsó kell,azt is tudok-jelenleg 4ezertől 18ezerig vannak gumiaim,de a 18ezres pl egy Metzeller roadtech 180/55/17-es és szinte teljesen új állapotú (ennek is szőrös az oldala)...
Köszönöm, neked Nyuszi a képeket. Valamint neked is köszönöm Teddy. Szeretném külön megköszönni az "Oszibácsiknak" is az áldozatos munkájukat, melyel lehetővé tették, számunkra a gyárinál jobb minőségű és szebb kiegészítők, elérését az eredeti ár töredékéért. Valamint hálával tartozok a Főnöknek is, hogy elindította közöttünk, a csináld magad mozgalmat, melynek a pénztárcánkra gyakorolt hatása egyértelműen előnyös. Ezenkívűl hálámat szeretném kifejezni családomnak, kik a legnehezebb időszakokban is támogattak és mindig mellettem álltak. És embereknek, akik olyan életkörülményt teremtettek, hogy inkább barkácsolunk hónapokig, minthogy bemennyünk a boltba és vásároljunk. Köszönöm nekik, hogy áldozatos munkájukkal így segítik elő a fejlődésünk.
És ne felejtsétek el a legfontosabb dolgot, VILÁGBÉKE! ! !
És mi a program! A következő 2 hónapban közel 3e km van a tervben. Szerencsére a közbeeső szervíz cuccait már megvettem, de most CSÓRÓSÁG van! Az Árpád hídtól elkísérlek az M3-ig
Jópofa, ráadásul igaz is! Az is igaz mióta motorozom,
kihegyezve a fülem minden motorhangra! Bár öregszem,
mert Dzsoki paripájához olyan közel kell menni, h. süti az
ember fülét a kipuf mire meghallja! Elemes?!
(Mongyuk nekem van egy garnitura tarcsiba)
Az illető is nyilas volt ,de az nem a tulajdonneve.
nem rossz ötlet...
És ne felejtsétek el a legfontosabb dolgot, VILÁGBÉKE! ! !
Délelött biztos, hogy a lőtéren vagyok Budaörsön, ha gondolod ott is összefuthatunk.