Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,hali!
Jópofa, ráadásul igaz is! Az is igaz mióta motorozom,
kihegyezve a fülem minden motorhangra! Bár öregszem,
mert Dzsoki paripájához olyan közel kell menni, h. süti az
ember fülét a kipuf mire meghallja! Elemes?!
Áááá! Én nem arra gondoltam!
A széle akár le is lehet pályázva csak a közepe legyen jó
(Mongyuk nekem van egy garnitura tarcsiba)
jelenleg épp ma adtam el az utolsót 130/70-est de ha minden jól megy jövőhéten megint megyek gumiért-ezt a gumit 9ezerért vitték el és a széle még itt-ott szőrös volt szép állapotú gumikat hozok,mert arra van legfőképp igény-de ha valakinek nagyon olcsó kell,azt is tudok-jelenleg 4ezertől 18ezerig vannak gumiaim,de a 18ezres pl egy Metzeller roadtech 180/55/17-es és szinte teljesen új állapotú (ennek is szőrös az oldala)...
Én hasonlóra a 40-es évek elejéről hallottam, de képzeld akkor még én se éltem
Az illető is nyilas volt ,de az nem a tulajdonneve.
130/70 meg 110/70 es milyened van 17es fenire, ja és mennyiért? Lassan cserés az enyém.
Piet! Pedig Te emlékezhetnél rá! Ez egy régi üdvözlés az (ötvenes)helyesbítek a nyolcvanas évekből:Nyilasi Tibi!
Találtam egy jópofa cikket olvassátok el, hátha nektek is tetszik.
Sziasztok!Ha valakinek esetleg szüksége lenne rá.
Az ki? Nyilas Misire gondoltál?
Kitartás! Éljen Nyilasi!

nem rossz ötlet...
Már bele vannak ültetve a szép virágok a műanyag ládába.Csak a fa részt kell megcsinálni, amibe a műanyag kerül, hogy ne látszódjon.
Ő gondol előre, természetesen a Karácsonyfát ülteti bele
Egész télen lehetett volna ez a progi, miért vártad meg a tavaszt? Júliusra lesz kész a balkonláda; akkor mit fogsz beleültetni?
Ma ilyen napom van. Beleőrülök a tudatba, hogy itt szo*ok a melóhelyen, mikor balkon project is meg csomagtartóproject is van.
El is morzsoltam 3-4 könnycseppet a szemem sarkában.
Hát ez valami nagyon megható volt
Ez nagyon szép volt! Már aszittem a világbéke lemarad, de látom, a végére odabiggyesztetted!
Köszönöm, neked Nyuszi a képeket. Valamint neked is köszönöm Teddy. Szeretném külön megköszönni az "Oszibácsiknak" is az áldozatos munkájukat, melyel lehetővé tették, számunkra a gyárinál jobb minőségű és szebb kiegészítők, elérését az eredeti ár töredékéért. Valamint hálával tartozok a Főnöknek is, hogy elindította közöttünk, a csináld magad mozgalmat, melynek a pénztárcánkra gyakorolt hatása egyértelműen előnyös. Ezenkívűl hálámat szeretném kifejezni családomnak, kik a legnehezebb időszakokban is támogattak és mindig mellettem álltak. És embereknek, akik olyan életkörülményt teremtettek, hogy inkább barkácsolunk hónapokig, minthogy bemennyünk a boltba és vásároljunk. Köszönöm nekik, hogy áldozatos munkájukkal így segítik elő a fejlődésünk.

És ne felejtsétek el a legfontosabb dolgot, VILÁGBÉKE! ! !

Dobtam egy mélt!
Csörgess meg, ha felértél a nagyfaluba, ha ráérek ütközhetünk.
Délelött biztos, hogy a lőtéren vagyok Budaörsön, ha gondolod ott is összefuthatunk.
És mi a program! A következő 2 hónapban közel 3e km van a tervben. Szerencsére a közbeeső szervíz cuccait már megvettem, de most CSÓRÓSÁG van! Az Árpád hídtól elkísérlek az M3-ig