Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,hali!
Legszebb Nyuszi! Oszt gyüvő-é a Helpre?!
gúdmornin'!
Szassz Kacsa!

Ezt tegnap kaptam:
Jó reggelt!
A kérdés csak jelképes volt! De azért köszönöm a kimerítő választ... Azt hiszem nem vet sokat a latba ez a szempont.
Nem tudom Teddy cimbi.... Korábban azt mondta, hogy örömmel, de mostanában nem beszéltem vele.
Az igazat megvallva nem is nagyon gondolok belefolyni már a dologba, nehogy rosszul süljön el valami.
Ti egyeztessetek inkább!
Aki tédekel

Szombat
A mani nap eredménye Szlovánia-Ausztria Villachig 565km, ebből 300km ázás

Vasárnap
A mai nap termése 491km napsütésben.
Bolognában kb 30fok van

hétfő
220at mentünk (Bologna, Rimini, San Marino) és egész félután Firenzében sétáltunk. Az idő gyönyörű

Kedd
A mai nap 260km volt. Toscanai kiskör, Pisa, Voltera, Sam Gimignano, Firenze.
Az iő továbbra is csodálatos

Szerda
A mai nap remése 240km
Firenzéből a hegyeken át Bologna, majd a Maranelloban a Ferrari múzeum és vissza Bolognáig szakadó esőben

No jelenleg ennyi SMS jött meg Eriktől
ki csapja neki kékes bőrcucban a déliu felé állandóan?
Szeva Api!

Mondom magamban, bolond ez a koma... Nem is kérdezett semmit. Aztán látom, hogy a HELP-es topikot bújta a fejem... .

Válasz ment, a terv tökéletes... nem is tudom, lehet-e még fokozni!? (Niki jön? )
No, itt van még néhány fotó, ha ezt a formát választod.
(Jó retkes a paci... )
Talán látszik a képen, hogy a majrévas-tartó gyárilag össze van kötve. Azokat a füleket kell megerősíteni, amik az EÜ csomagom tartják. Oldaldoboz súlyt nem bír el így. A Blue tartóján ott az oldaldobozok konzolja fut. Ha azt csinálod meg, akkor az ülés aljáról a két gumibakot majd ki kell venned...
A mai napot nem számítva 15!
Azon a hétvégén szünetel a kitermelés. Az idénymunkás indiánokat elzavartam.....
A hangyabolyt részben kifüstöltem. (Sajnos nem teljesen, még egy robbantást tervezek holnapra. )

A többieknek is! Kérdésem van az AKMT-fórumon! Olvassátok pls.!
Szeva!
2 készült a tartóból Oszibácsi által, akinek becsületes neve Pite, alias Pitkin.
Megszenvedtünk velük, mert az egész a levegőben lett hegesztve. Az elsőnél "el is tüzeltük" az idom jobb oldalán a festéket. Elővigyázatos volt a mester, de a teljes nedves rongyos akarás ellenére egy kósza szikra csinált nekem egy 50 Ft-os nagyságú égést a festéken.
Az anyag 10 es gömbvas.
A plusz merevítés nincs beépítve, mivel a majrévas helyén egy tökös laposvas szolgálja ezt a célt. Ha jól gondolom, akkor Blue-nál is a majrévas-tartó előtti két fül van megerősítve. Ebben nem vagyok azonban teljesen biztos.
Anyagköltsége a konzolnak 2000 Ft. Oszibácsi kapott egy ezrest darabjáért (ezt sem akarta efogadni...). A festés sikeredett húzósra, mert az idomot újra fényeztettem, és ugyan abba a műhelybe vittem a konzolokat is. Nos, ott megkérték az árát becsülettel. 7000-ért fújták darabját. Ha magad intézed a festést (bár én is úgy tettem volna), akkor 4-5000 Ft-ból megvan az egész peceráj... tehát a figyelmetlenségem miatt "dupla árért" lett meg a Nyuszié is.
Mr Ewing!

Hol tart a fúrófej? Nálam már csak 16 napot mutat:-)))

Lesz olajkitermelés ennyi idő alatt, vagy vigyünk magunkkal:-))))?

Már csak 16 nap és indul a hangyainvázió:-)))))
Reménykedjünk, hogy addigra az időjárás is megmutatja a NYÁRI arcát
Az csak természetes Gabi!
A nevén még nem gondolkodtam....
Neve az ezüst villámnak? Ezután lehetne mondjuk DörmÚr! (becézve:Dörmi)
Remélem azért maradsz a felvezetőm, majd viszek füldugót!
Akkor lehet, le is maradok.... Gondoltam már én is rá esSOapi.
Van (volt) hozzá egy opcionális tompító. Na azzal van igazán nekem tetsző hangja. Olyan finom, intelligencs, mély doromboló. Hétfőn este felmentünk a Mátrába. Mátraházán beraktam. Füredig egy előzésnél kifújta! Felhívtam a mestert, aszongya, valszeg a rövidebb csavart adta hozzá. Így hétvégére.hozzávaló hosszú csevarral legyártja a pótlást.
Akkor innentől kezdve Te is a sor végén haladsz majd!
Erre rászóltál Gabibácsi!
A múlt héten megúntam a néma motort, és Zsuzsi születésnapjára kértem egy erős hangzású végdobot.
Hétvégén fel is lett szerelve, így eléggé vastag már hangja!
Olyat nem mondtam , hogy láttam, csak azt írtam, hogy olyan kéne!
És te olyant már láttál hogy közepén nem kopott csak a szélén? Hiszen még a pályán is huzzák neki az egyenesben is meg fékeznek is
Ne tudom, de Robink alföldi gyerek, neki olyan gumi kéne, ami középen szőrös, és oldalt kopott. Ő ugyanis a 20 km-es egyenesekben csak a minta közepét tudja használni/koptatni!
Bocsesz Robee.
amilyet szeretnél,olyat hozok
Emlékszem erre is, de ők szemben ültek velem
Ilyen köszönés nem volt! Csak olyan, hogyaszongya: Táncolj, Törő!