Totál szakszerű bár ilyennel eddig 30e körül találkoztam.
Mi meg leleményesek vagyunk.
Miert kellett ele huzni az ontvenyt? Az fontos hogy üveg kemeny anyagbol legyen az utängyärtott pälca mert valami puha fost simän elnyal...Enyemben is vastagabb van.Sajät keszites ,egy este alatt legyartottam rendsodrofogbol
Viszont azt a reszt ami a szimeringtol befele van gyäri vastagsägra kell leszedni mert mäskepp tul passzos a kuplungtengelybe.
De legalabb ne ugy csinältäk volna meg a helyet hogy csak blokkszetszedessel lehessen kicserelni
Prop techbe azt mondták nem gáz.Meg ha már igazán fasza meleg akkor nem is csinálja.Volt olyan k5 600 ami 15ezernél ugy zakatolt a gazda elmondása szerint "majd széthullt" majd ugrott egyet a feszitő és aztán semmi gond
Lenne hozzátok pár kérdésem. Van nekem egy gsxr 600 k6. Most elkezdte csinálni nekem, hogy nem tölti vissza az akksit. Reggel pöccre beindítottam felment a hőfok 82fokra majd elindultam vele kb. 5 perc motorozás után megállt és teljesen lemerült az akksi ( új feltöltött akksi ) és nem akart beindulni csak bikázásra. Amikor megállt megfogtam a feszültségszabályzót és forró volt, plusz ami a generátortól jön 3 sárga vezeték az is meleg volt. Esetleg valaki nem találkozott már ilyennel a saját vagy valaki k6-osán?
Fesztültségszabályzón multiméterrel diódamérést csináltunk ami a service manualnak megfelelő értékeket mutatott. Az akksinál is mértünk ott viszont csak 12.10-et mutatott ami gázadásra sem ment feljebb.
Mi lehet a probléma oka?
Remélem tudtok segíteni.
Köszi