nem, én ezt úgy képzelem, h elmotorozok hozzád, meghegeszted nekem, utána vagy együtt motorzunk tovább, vagy egyedül hazamotorozok :-) --- kérdés mi lesz hétvégén?
nagyon durva. szerintem semmilyen magyarázattal nem tartoznak, hanem vagy az eredeti, vagy a megrendelt állapotot el kell érniük, kerül amibe kerül. Nem vita tárgya, hogy melyik havernak van hozzá szerszáma... ha elvágták, az ő dolguk helyrehozni a kárt.
mindenki gondoljon csak a saját szakterületére, saját szakmájára. Legyen az informatika, szállítmányozás, bútor... ilyen nincs, és kész :)
Hegesztés bármikor lehet.Holnap megyek be az M5-környékére majd a szentendreire a bázismotornál hátha van körmöskulcsuk mer kell a kókányhoz.
Felveszem valahol amit meg köll hegeszteni és este megoldom.Majd valahogy el kell jutnia hozzád.
A féket meg ez pont ellenpontja ugyanis nem ő csinálta hanem szervíz aki el is baszta.
Árnyalja a dolgot hogy ha jól tippelek és ez lett véve akkor kell hozzá 1 db 12-es villáskulcs,1d 10-es fúrószár vagy valami hoszabb dugókulcs aminek 10 mm-es a külső átmérője és sima, egy tekercs ragszalag,egy kis csípőfogó és egy dremmel vágókorongos izé (jó a barkács pár ezer forintos) és egy kis józanész.
Ennyi speciális szerszám és 20 perc.
Az álláspontja az, hogy nincs hozzá szerszáma amivel meg tudná csinálni. Pozitív, hogy csomó havert felhívtak, hátha van valakinek. Negatív, hogy ezt a nyirbálás után tették. Valószínűleg nem lesz belőle semmiféle kártalanítás, csak 'picit' bosszant, hogy azért vittem oda h megcsinálják, aztán rosszabb lett mint volt.
erre mit lehet mondani?...nyilván a józan ész azt mondja, hogy kártalanít, de ha tárgyilagos akarok maradni a szerviz álláspontja is kell különben csak vádaskodás az egész.....
Még náluk van a motorom, hátha olvassák:)
Gondoltam a féket nem én barkácsolom, még akkor sem, ha már csak olajat kell bele tenni.
Sanyi, te látod a másik oldalt is. Ha egy szerelő elbasz egy amúgy működő alkatrészt, majd közli h nem tudja megcsinálni, mi a protokoll?
Persze, igazad van. A képet viszont árnyalja, hogy azután néztem csak meg a gyári csövet, miután elvittem egy márkaszervizbe, ott szétnyírbálták az egyik fém fékcsövet, majd közölték, hogy nem tudják rárakni az elosztót, mert nincs szerszámuk hozzá.
na ja.....nekem is van 60000-es lehúzó tgk-hoz amit 1X használtam és itt porosodik........értelmetlen dolog ha csak valakinek nem ez a mániája.....Zoli...
erre ugyanazt tom mondani, amin Zoli a múltkor felszívta a savat...
...barkács helyett szakember = működő jármű, megspórolt szabadidő. esetleg megspórolt "tanulópénz" :-)
én a kocsijaimon már meguntam a barkácsozást, meg a kétezer forintos beavatkozás kedvéért való húszezres szerszámvásárlást... most már inkább működjön és kész. ha ezért nem vagyok "igazi motoros", csak "divatmotoros", akkor vállalom :-).
figyi Zoli, heftmester...kellene hegeszteni egy spéci szerszámot... (nem motorkerékpár témakör). összeraktam egy dugókulcsból meg egy régi 13-as kulcsból egy négyszög keresztmetszetű spéci kulcsot, és működik, csak jó lenne hegesztéssel egymáshoz rögzíteni ezt a 2 darabot. Ugyanis nem én fogom használni.
A mai fékszerelés eredménye:
-Egy szétnyiszált fém fékcső
-Egy fölöslegesen vett T elosztó
Egy felismerés, hogy már egy hónapja motorozhatnék és a pénzem is megmaradt volna, ha megnézem a gyári fékcső hosszúságát.
Valakinek kell egy - még jó - fém fékcső, illetve egy T elosztó?
(agyfasz)
Ok! Tied, csak a lényeg, hogy előre fel kell ragasztani! Ott már nem ér! Ha gondolod kifele menet a ringre talizhatunk! De ha komoly érdeklődés lesz úgyis kiírok egy -két találkapontot!
Sziasztok!
Nem érdekel valakit Continental SportAttack hátsó gumi 160/60-as méretbe?
Tudnék jó áron, de csak párba eladó és nekem csak az első kellene.
üdv: Sifi
Ha kell valakinek odaadom bármi használhatóért.
mindenki gondoljon csak a saját szakterületére, saját szakmájára. Legyen az informatika, szállítmányozás, bútor... ilyen nincs, és kész :)
Felveszem valahol amit meg köll hegeszteni és este megoldom.Majd valahogy el kell jutnia hozzád.
A féket meg ez pont ellenpontja ugyanis nem ő csinálta hanem szervíz aki el is baszta.
Árnyalja a dolgot hogy ha jól tippelek és ez lett véve akkor kell hozzá 1 db 12-es villáskulcs,1d 10-es fúrószár vagy valami hoszabb dugókulcs aminek 10 mm-es a külső átmérője és sima, egy tekercs ragszalag,egy kis csípőfogó és egy dremmel vágókorongos izé (jó a barkács pár ezer forintos) és egy kis józanész.
Ennyi speciális szerszám és 20 perc.
Gondoltam a féket nem én barkácsolom, még akkor sem, ha már csak olajat kell bele tenni.
Sanyi, te látod a másik oldalt is. Ha egy szerelő elbasz egy amúgy működő alkatrészt, majd közli h nem tudja megcsinálni, mi a protokoll?
Nem "az egyik" volt, hanem "egy".
mármint márkaszerviz.
"az egyik" - elég nyugodt és diplomatikus vagy még ezekután :)
...barkács helyett szakember = működő jármű, megspórolt szabadidő. esetleg megspórolt "tanulópénz" :-)
én a kocsijaimon már meguntam a barkácsozást, meg a kétezer forintos beavatkozás kedvéért való húszezres szerszámvásárlást... most már inkább működjön és kész. ha ezért nem vagyok "igazi motoros", csak "divatmotoros", akkor vállalom :-).
Segítesz? Mikor lehet? :-) Köszi! :)
-Egy szétnyiszált fém fékcső
-Egy fölöslegesen vett T elosztó
Egy felismerés, hogy már egy hónapja motorozhatnék és a pénzem is megmaradt volna, ha megnézem a gyári fékcső hosszúságát.
Valakinek kell egy - még jó - fém fékcső, illetve egy T elosztó?
(agyfasz)
Nem érdekel valakit Continental SportAttack hátsó gumi 160/60-as méretbe?
Tudnék jó áron, de csak párba eladó és nekem csak az első kellene.
üdv: Sifi
http://youtu.be/wOzy7_KU0eg