Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom hogy fel lehet tenni.Még az elmetélt szarra is.
Ez lett véve..
Ha kell valakinek odaadom bármi használhatóért.
nem, én ezt úgy képzelem, h elmotorozok hozzád, meghegeszted nekem, utána vagy együtt motorzunk tovább, vagy egyedül hazamotorozok :-) --- kérdés mi lesz hétvégén?
nagyon durva. szerintem semmilyen magyarázattal nem tartoznak, hanem vagy az eredeti, vagy a megrendelt állapotot el kell érniük, kerül amibe kerül. Nem vita tárgya, hogy melyik havernak van hozzá szerszáma... ha elvágták, az ő dolguk helyrehozni a kárt.

mindenki gondoljon csak a saját szakterületére, saját szakmájára. Legyen az informatika, szállítmányozás, bútor... ilyen nincs, és kész :)
Még megoldható de egy morcos nézést kéne tenni és kérni a többiből engedményt.
Hegesztés bármikor lehet.Holnap megyek be az M5-környékére majd a szentendreire a bázismotornál hátha van körmöskulcsuk mer kell a kókányhoz.
Felveszem valahol amit meg köll hegeszteni és este megoldom.Majd valahogy el kell jutnia hozzád.
A féket meg ez pont ellenpontja ugyanis nem ő csinálta hanem szervíz aki el is baszta.
Árnyalja a dolgot hogy ha jól tippelek és ez lett véve akkor kell hozzá 1 db 12-es villáskulcs,1d 10-es fúrószár vagy valami hoszabb dugókulcs aminek 10 mm-es a külső átmérője és sima, egy tekercs ragszalag,egy kis csípőfogó és egy dremmel vágókorongos izé (jó a barkács pár ezer forintos) és egy kis józanész.
Ennyi speciális szerszám és 20 perc.
akkor nyilván nem a Te dolgod megoldani......keressenek egy olyan helyet ahol ezt megoldják....
Az álláspontja az, hogy nincs hozzá szerszáma amivel meg tudná csinálni. Pozitív, hogy csomó havert felhívtak, hátha van valakinek. Negatív, hogy ezt a nyirbálás után tették. Valószínűleg nem lesz belőle semmiféle kártalanítás, csak 'picit' bosszant, hogy azért vittem oda h megcsinálják, aztán rosszabb lett mint volt.
erre mit lehet mondani?...nyilván a józan ész azt mondja, hogy kártalanít, de ha tárgyilagos akarok maradni a szerviz álláspontja is kell különben csak vádaskodás az egész.....
Még náluk van a motorom, hátha olvassák:)
Gondoltam a féket nem én barkácsolom, még akkor sem, ha már csak olajat kell bele tenni.
Sanyi, te látod a másik oldalt is. Ha egy szerelő elbasz egy amúgy működő alkatrészt, majd közli h nem tudja megcsinálni, mi a protokoll?
boccs.
Nem "az egyik" volt, hanem "egy".
mármint márkaszerviz.
nem mondod!?....na vazz...
nem semmi :)

"az egyik" - elég nyugodt és diplomatikus vagy még ezekután :)
Persze, igazad van. A képet viszont árnyalja, hogy azután néztem csak meg a gyári csövet, miután elvittem egy márkaszervizbe, ott szétnyírbálták az egyik fém fékcsövet, majd közölték, hogy nem tudják rárakni az elosztót, mert nincs szerszámuk hozzá.
na ja.....nekem is van 60000-es lehúzó tgk-hoz amit 1X használtam és itt porosodik........értelmetlen dolog ha csak valakinek nem ez a mániája.....Zoli...
erre ugyanazt tom mondani, amin Zoli a múltkor felszívta a savat...

...barkács helyett szakember = működő jármű, megspórolt szabadidő. esetleg megspórolt "tanulópénz" :-)

én a kocsijaimon már meguntam a barkácsozást, meg a kétezer forintos beavatkozás kedvéért való húszezres szerszámvásárlást... most már inkább működjön és kész. ha ezért nem vagyok "igazi motoros", csak "divatmotoros", akkor vállalom :-).
figyi Zoli, heftmester...kellene hegeszteni egy spéci szerszámot... (nem motorkerékpár témakör). összeraktam egy dugókulcsból meg egy régi 13-as kulcsból egy négyszög keresztmetszetű spéci kulcsot, és működik, csak jó lenne hegesztéssel egymáshoz rögzíteni ezt a 2 darabot. Ugyanis nem én fogom használni.

Segítesz? Mikor lehet? :-) Köszi! :)
A mai fékszerelés eredménye:
-Egy szétnyiszált fém fékcső
-Egy fölöslegesen vett T elosztó
Egy felismerés, hogy már egy hónapja motorozhatnék és a pénzem is megmaradt volna, ha megnézem a gyári fékcső hosszúságát.

Valakinek kell egy - még jó - fém fékcső, illetve egy T elosztó?
(agyfasz)
en csak egy negyed ketto korul tok ott lenni.
Ok! Tied, csak a lényeg, hogy előre fel kell ragasztani! Ott már nem ér! Ha gondolod kifele menet a ringre talizhatunk! De ha komoly érdeklődés lesz úgyis kiírok egy -két találkapontot!
Szia! Ha nem esik én olyan déltől szeretnék kint lenni 1 óra vagy délután amit motoroznék!
A két tesó
Egész nap kint lesztek?....mert délelőtt elfoglalt vagyok, de délután ha nem esik kinéznék...
Sziasztok!
Nem érdekel valakit Continental SportAttack hátsó gumi 160/60-as méretbe?
Tudnék jó áron, de csak párba eladó és nekem csak az első kellene.
üdv: Sifi
Hehh, erről ez a Rém rendes család rész jut eszembe. "Mire való ez a rohadt kapcsoló?"

http://youtu.be/wOzy7_KU0eg