Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Visszacsalogatom de csak a te kedvedért valahogy eljárom az eső táncot de ahhoz innom kell
Köszi...................maradhatot volna nálatok.
Zoli Gyorsan
De jó hírrel kell szolgálnom itt Solymáron előkandikált a nap
Nem esik vagy 1 órája
Nagyon kemény a víz.
teleportálást javaslom
legalább tusfürdő van nálad?
Most szakad.
Hogy megyek haza.................esőruha otthon.................farmer bűrkabát van itt.
a merszesek eddig nem írtak semmit, hogy bármi változás lenne, ezért remélem meg lesz tartva és az időjárás is kegyes lesz.
Míg lehet.
az lesz, remélem
Én nem is hallom mikor szembejössz.................csak............motoros jön.............akkor eférek.

Húzzad a hungaroringen.
Mondom hogy én hülye vagyok.
Nagyfék-nagygáz.
Én meg cseszhetem
Mivel az előző tulaj keze munkája a fúrt dobom, csináltattam hozzá "tompítót" lehet a kiránduláson annak is hasznát fogom venni nem csak a füldugónak
Kérdés hogy kint mennyire piszkálják a hangoskodókat. Bár az enyém nem vészes de jobb a békesség. Meg azért saját érdek is... így is szelektív a hallásom
Tudom! Ezért adtam el, mert magasan mozgott az ára! és igazándiból a második csemetém miatt nem igazán tudtam kihasználni a gépet. Ezért úgy döntöttem, hogy inkább egy olcsóbb motor álljon a garázsban. (persze azért nem áll az olyan sokat )
Nekem is tetszene a TDM, de nagyon magasan mozog az áruk...
Minden tekintetben! Imádtam!

Akkor miért adtam el? Mert 1/3-ad áron kaptam egy SV1000-et helyette. Másrészt mindig is egy V2-es naked volt az álmom!
A TDM-mel meg voltál elégedve?
Én is evvel érvelek otthon, hogy miért kell a motor!
Ez igaz is volt amíg TDM-el rohangáltam, mert az 4l-rel elkocogott. Ez kicsit változott az SV1000-el, így kicsit drágább.
Jó a sportdob!
A környéken mindenki tudja mikor megyek / jövök a munkából!
A multkor egy öreg néni az utcából megkérdezte ,hogy mostanában nem motorozok? Mondtam neki hogy motorozok ,lehet hogy romlott a hallása és keressen fel egy orvost.
ezen a 7 literes fogyasztáson mindig elcsodálkozok, nekem közúton még sosem sikerült elérnem az 1000-el. Lehet nem húzom neki eléggé?
Csak fél egy literrel.Volt már a kocsi torkán is lenyomva 7,5.
Ehhez képes üdítő a 7 literes SV fogyi.
Ha meg a mostani hengerfejes mókát nézem lehet tényleg költséghatékonyabb a jappán csoda.
ez sikerült....hisz alig 3l-el szik többet mint a kocsid és a fenntartására is többet költöttél már.....,de mindent a költséghatékonyságért...kár, hogy a kúrmány is így számol....
De .............a motort is azé vettem hogy olcsóbban jussak el bárhova mint kocsival.
Amúgy tényleg jobb a hang........és tényleg csak a pilóta élvezkedése a cél.
Na mindegy, ezen orok vitat lehetne nyitni...
Mindegyiknek van elonye hatranya.