Én meg cseszhetem
Mivel az előző tulaj keze munkája a fúrt dobom, csináltattam hozzá "tompítót" lehet a kiránduláson annak is hasznát fogom venni nem csak a füldugónak
Kérdés hogy kint mennyire piszkálják a hangoskodókat. Bár az enyém nem vészes de jobb a békesség. Meg azért saját érdek is... így is szelektív a hallásom
Tudom! Ezért adtam el, mert magasan mozgott az ára! és igazándiból a második csemetém miatt nem igazán tudtam kihasználni a gépet. Ezért úgy döntöttem, hogy inkább egy olcsóbb motor álljon a garázsban. (persze azért nem áll az olyan sokat )
Én is evvel érvelek otthon, hogy miért kell a motor!
Ez igaz is volt amíg TDM-el rohangáltam, mert az 4l-rel elkocogott. Ez kicsit változott az SV1000-el, így kicsit drágább.
Jó a sportdob!
A környéken mindenki tudja mikor megyek / jövök a munkából!
A multkor egy öreg néni az utcából megkérdezte ,hogy mostanában nem motorozok? Mondtam neki hogy motorozok ,lehet hogy romlott a hallása és keressen fel egy orvost.
Csak fél egy literrel.Volt már a kocsi torkán is lenyomva 7,5.
Ehhez képes üdítő a 7 literes SV fogyi.
Ha meg a mostani hengerfejes mókát nézem lehet tényleg költséghatékonyabb a jappán csoda.
ez sikerült....hisz alig 3l-el szik többet mint a kocsid és a fenntartására is többet költöttél már.....,de mindent a költséghatékonyságért...kár, hogy a kúrmány is így számol....
De jó hírrel kell szolgálnom itt Solymáron előkandikált a nap
Nem esik vagy 1 órája
Hogy megyek haza.................esőruha otthon.................farmer bűrkabát van itt.
Húzzad a hungaroringen.
Mondom hogy én hülye vagyok.
Nagyfék-nagygáz.
Mivel az előző tulaj keze munkája a fúrt dobom, csináltattam hozzá "tompítót" lehet a kiránduláson annak is hasznát fogom venni nem csak a füldugónak
Kérdés hogy kint mennyire piszkálják a hangoskodókat. Bár az enyém nem vészes de jobb a békesség. Meg azért saját érdek is... így is szelektív a hallásom
Akkor miért adtam el? Mert 1/3-ad áron kaptam egy SV1000-et helyette. Másrészt mindig is egy V2-es naked volt az álmom!
Ez igaz is volt amíg TDM-el rohangáltam, mert az 4l-rel elkocogott. Ez kicsit változott az SV1000-el, így kicsit drágább.
A környéken mindenki tudja mikor megyek / jövök a munkából!
A multkor egy öreg néni az utcából megkérdezte ,hogy mostanában nem motorozok? Mondtam neki hogy motorozok ,lehet hogy romlott a hallása és keressen fel egy orvost.
Ehhez képes üdítő a 7 literes SV fogyi.
Ha meg a mostani hengerfejes mókát nézem lehet tényleg költséghatékonyabb a jappán csoda.
Mindegyiknek van elonye hatranya.