a kamiont más túrára tervezzük......a Dóri javasolta, hogy ha megyünk bamako-ra akkor menjünk a kamionnal....nem is lenne hülyeség, két nagy ágy, sok pakolóhely és még a motort is fel lehetne hátra tenni.....bamako már régóta vágyam....
Viszont mivel platnim nincs így oldaltáskázom.Jövő héten meglátogatom a marticás céget.Amúgy is a plexit le akartam carbonozni.Megy rá oldalra átlátszó fólia.Így ha vasárnap összedobáltok egy hengertáskát azt fel tudom kötni hátra.
nekem 42l alatti doboz nem elég.......akkor inkább a helyére menjen a két hengertáska....azokba sok fér.....tényleg, az oldalára esetleg lett valami megoldás?
az jó lenne mert ha hétvégén nem tudom feltenni nem lesz időm jövő hétig.....ennek vasárnap fent kell lennie vagy nem tudom miben viszem a cuccunk.... ....amúgy doboz már nem hiszem, hogy lesz mert nincs időm keresgélni....felpókozom hátra a két hengertáskát így kell egy jó nagy platni....
Azé ez afrika....................jóhogy szarok az útjaink de ott azért nem is sok van belőlük.
Ha azt a lányzót elbírta :P
http://www.sportmotor.hu/motor...
Valami ilyen lesz.
Így dobozt tok speciel kölcsönadni.
Egyébként teljes dobozrendszer lesz vagy csak Top Case-hez ?
Elvileg szépül a csomagtartó is.