Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de azért ha még egyszer véletlen együtt gurulsz vele, akkor megmondhatod neki, hogy nem sok "embert" láttam, aki nála gerinctelenebb.
Ennyiért a bolondnak is megéri.
Majd meglátom.A vak is megmondta.
Tapasztalt rendőrmotorosok tartják az oktatást. Remélem én is be tudok majd nevezni valamelyik csoportba.
amúgy némelyik kínai meglepően tartósnak bizonyulhat....,de általában megdöglenek pont a gar leteltének másnapján.......előjel nélkül...
Pedig tarthatnád.
Nem . Csak segíteni megyek.
kínaira 6 hónap, a mai "yuasa"-ra 1 év a bannerre 2 év és a jelenlegi legjobb(szerintem) a varta szinté 1 év......
Te tartod?
Én ott leszek. Mondjuk nekem kötelező a megjelenés.
2 év.A jobbakra.
Hátttt szombat munkanap.
Nem az eredeti..most lesz 3 éves. Azt hittem az akksi egyre gyengébb lesz, aztán úgy múlik ki, nem ilyen hirtelen. Nomindegy. Mennyi garancia szokott ezekre lenni?:D
Ja?.....akkor nem olvastam végig rendesen az előzőeket.....ez akksi lesz....persze, hogy egyik pillanatról a másikra döglik meg főleg ha már nem az eredeti yuasa....
Nézz be a Kecskemét topic-ba.
Hüha..................az kéne.
Nem tok motort vezetni.
Bár délután van csak idő.
Vezetéstechnikai tréning lesz kemény ezer ft-os belépővel.
Akksi kuka.Ha sekép-sehang.
Nem ég semmi, olyan mintha off-on lenne a kulcs. Emiatt biztos nem a sztenderkapcsoló, mert akkor lenne benne áram, csak beindítani nem engedné. Nekem meg semmi. A vészleállító milyen áramkört szakít meg? Mert ha az ki van kapcsolva, attól még ugyebár van áram a masinában, csak gyújtás nincs.
Nem tudom lehet-e, de hátha. Az akksim télen szinte nullára fogyott le (igen, bennhagytam, üssetek), viszont töltés után indított rendesen. Kb 3-4-szer indítottam be a töltés óta, de ha gyenge lenne attól még adna egy kis áramot, csak beindítani nem bírná. Olyan van, hogy hirtelen teljesen bedöglik az akksi? Nincs multiméterem, nem tudok rámérni, a nyelvem meg nem ér el a pólusok között:)
Hmmmmm.Mi van ott?
Kecskemét kivételével?
Zoli nincs kedvetek Kecskemét környékét meglátogatni május 7-én?
Nekem a hátam és a combom is fájt akkor mi a szitu?
...meg combból.
Nekem mindig azt mondták, hogy ha fáj a csuklód, az rossz, mert akkor a kormányon támaszkodsz. Hátból tarts.
Amúgymeg

Manamana.......................tüptürüpppp.