Nem az eredeti..most lesz 3 éves. Azt hittem az akksi egyre gyengébb lesz, aztán úgy múlik ki, nem ilyen hirtelen. Nomindegy. Mennyi garancia szokott ezekre lenni?:D
Ja?.....akkor nem olvastam végig rendesen az előzőeket.....ez akksi lesz....persze, hogy egyik pillanatról a másikra döglik meg főleg ha már nem az eredeti yuasa....
Nem ég semmi, olyan mintha off-on lenne a kulcs. Emiatt biztos nem a sztenderkapcsoló, mert akkor lenne benne áram, csak beindítani nem engedné. Nekem meg semmi. A vészleállító milyen áramkört szakít meg? Mert ha az ki van kapcsolva, attól még ugyebár van áram a masinában, csak gyújtás nincs.
Nem tudom lehet-e, de hátha. Az akksim télen szinte nullára fogyott le (igen, bennhagytam, üssetek), viszont töltés után indított rendesen. Kb 3-4-szer indítottam be a töltés óta, de ha gyenge lenne attól még adna egy kis áramot, csak beindítani nem bírná. Olyan van, hogy hirtelen teljesen bedöglik az akksi? Nincs multiméterem, nem tudok rámérni, a nyelvem meg nem ér el a pólusok között:)
Nem tok motort vezetni.
Bár délután van csak idő.
Nem tudom lehet-e, de hátha. Az akksim télen szinte nullára fogyott le (igen, bennhagytam, üssetek), viszont töltés után indított rendesen. Kb 3-4-szer indítottam be a töltés óta, de ha gyenge lenne attól még adna egy kis áramot, csak beindítani nem bírná. Olyan van, hogy hirtelen teljesen bedöglik az akksi? Nincs multiméterem, nem tudok rámérni, a nyelvem meg nem ér el a pólusok között:)
Kecskemét kivételével?
Manamana.......................tüptürüpppp.