Ja scara.
Az nem rossz.
Nincs sisaktartó de dobozzal megoldható.
Mondom ha úgy általánosan bizalomgerjesztó akkor megvehető.
Nincs különösebb tipushiba.
Inkább állapotfüggő.
Szíjat,variot,blokkot meg köll nézni kopottság miatt oszt gyi.
Végülis nem rossz.Ha a konkrét állapot jó és nincs benne millió KM vállalható.
Bár ha tippelnem kéne rotax piaggioban nem volt.Az saját fejlesztés.
De lehet tévedek.
2t vagy 4t?
Hát hirten felindulásból tettem pár helyre erősítést.Kicsit pofásítok délelőtt küldöm rá a festéket.Első számítás szerint KB 2 felé indulok felétek vele.
Nem lesz túl szép de ahogy nézem 2 gardrobot is küldhetsz rá.
Zoli, te mint robogokhoz erto ember. 150-es Rotax blokkrol mi a velemenyed? Delutan probaltam egy Scarabeot, ami elegge egyben volt, jol is ment, csak fogalmam sincs, hogy milyen jo/nem jo ez a blokk. Rovid velemenyedet megkoszonnem, ha van vele tapasztalatod
no ez megnyugtató....homályosan én is így emlékeztem, hogy ez szerepel a papíron, de a számlán ami nálam van sajnos csak a vásárlás dátuma van az érvényesség nincs.......
az lenne a legokosabb, de mivel én nem vagyok az így a cetli a kamionban én meg itthon és éjfél után mentem még vele csak nem néztem meg, de itthon eszembe jutott és megvenném még most ha már nem érvényes mert 75 rugó a bünti.......
havi jogosultság: a vásárló által megjelölt kezdő naptól a következő hónapban számát tekintve a kezdő
nappal megegyező nap 24. órájáig; ha ez a nap a lejárat hónapjában hiányzik, a hónap utolsó napjának 24.
órájáig,
Viszont én nem megyek.
Reggel 6-8-ig loholtam a blöki után.
Vicces látvány vagyok ilyenkor.
Viszont úgy ment át a kerítésen hogy széttépte.Úgyhogy a délutáni pályázásból élutáni kerítésjavítás lett.
Hogy tud egy 10 KG os foxi 3 perc alatt széttépni 2 réteg drótkerítést és egy réteg műanyagfonat erősítést?
Az nem rossz.
Nincs sisaktartó de dobozzal megoldható.
Mondom ha úgy általánosan bizalomgerjesztó akkor megvehető.
Nincs különösebb tipushiba.
Inkább állapotfüggő.
Szíjat,variot,blokkot meg köll nézni kopottság miatt oszt gyi.