nálam se fogyaszt sokat...főleg mikor hónapokig a garázsban áll
amúgy meg 6 körül elmászkál...De ez is sok minden függvénye, sport, sportszűrő (tiszta-e), ECU belőve, pówerkommondor, milyen úton használod, mennyit gyorsítasz intenzíven...
Hello mindenki na meg van az elso sv-m kisse at van alakitva de a motor ugyan az es erdekelne hogy milyen olaj jar bele es menny idonkent kell cserelni koszontem elore is.
Hali, vazz láttam, hogy hívtál, de más miatt elfelejtettem, bocs.....ha szombaton hazaérek akkor gyere bár vasárnap is itthon leszek, de ez csak feltételes mert holnap megint olyan helyre megyek ahol 1-2 nap alatt pakolnak meg és nem lehetetlen, hogy a hétvégét ott kell tölteni......persze remélem szombaton hazajövök....
Hello, azert hivtalak, hogy most hetvegen raersz-e egy kis butykolesre, vagy nem? Csak mert megvan az uj kormanyom es le szeretnem cserelni a most fennt levo kicsit gorbet.
Na akkor jövök én is szerintem 31. főnek Sajnos ahogy látom nem lesz meg addig a villahidam ami a túrakormány legfőbb alkatrésze, így marad a gyári verzió sajnos. Akkor érdeklődöm a pécsi népeknél
persze....mi megyünk, már vagyunk vagy 30-an ha mindenki jön aki jelezte és néztünk szállást is....vedd fel Kopasszal a kapcsolatot, Ő ugye pénteken hozzánk jön és innen megyünk együtt, de úgy fest jönnek még pécsről és velük a határon találkozunk
http://www.sportmotor.hu/motor...
Méd in csájna mindkettő.....gondolom.
Akkó azt választom,amelyik szebb.
Jól néz ki a gép!
amúgy meg 6 körül elmászkál...De ez is sok minden függvénye, sport, sportszűrő (tiszta-e), ECU belőve, pówerkommondor, milyen úton használod, mennyit gyorsítasz intenzíven...
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban,hogy van-e minőségi különbség a JT és a Sunstar lánckerekek között?Elsősorban a tartósság érdekelne.....
Jönni kell.
Lehet hideg lesz.
Akkor megyeeeeeeeek.
Bár büdös lehet.