én ugyanígy gondolkozok.
inkább feladom azt a párezer forintot arra a negyedévre is, amikor nem motorozok.
minthogy kivonassak, adminisztráljak, aztán bürokratikus problémák miatt ne indulhassak el, ha kisüt a nap hirtelen...
Nekem 1 hónapba telt elintézni az ideiglenes kivonás miatt a biztosítós részt! Összességébe az idegeskedéssel együtt nem érte meg kivonatni, komolyan idegroncs lesz az ember egy ilyen piti ügy miatt. Helyszínen ebknt be lehet fizetni (én is ezt tettem, mégis felmondták ) Most átírattam a 2 SV-t,és mindkettő KÖBE-s lett, valamiért 6 ezerrel olcsóbb mint az Union, ami eddig volt
Szevasztok!
Egy kérdésem lenne felétek, ti azért csak-csak tapasztaltabbak vagyok!
A motorom március 29-ig volt kivonva a forgalomból (a műszakim március 13-án járt le). Gondoltam, hogy még márciusban megjön a biztosításom, ami ugye szüneteltetve volt, mert ki voltam vonva a forgalomból, azt befizetem, elmegyek szépen műszakira, aztán hajrá. Aha, csak a biztosításom azóta sem jött meg (pedig hetente többször is telefonálok a biztosítónak (Union biztosító), hogy küldjék már a csekkemet, mindig azt mondják, hogy elsöbbségivel feladják), érvényes biztosítás nélkül meg nem tudok se műszakiztatni, se semmit csinálni ! Szerintetek?
Még egy kérdés.
Szerintetek mekkora munka lenne egy TL 1000 oldalidomját feldobni egy SV-re? a kicsire gondoltam ami a fejidom alatt van.
Lásd a képen
Báááár, nagyon gondolkozok az idomozáson, mert egy motorszerelő ismerősöm azt mondta, hogy ha teszek rá idomokat akkor megváltozik a blokk és a leömlők hűtése. Akár az olaj is eléghet benne és az meg kinyírja a kuplungot.
Szerintetek megéri beburkoltatni?!?!
Megvan a régi, az újat meg már el is adtam, mert amikor megvettem akkor nem látszódtak a hibái, mert ott helyben nem szedtük szét, de itthon kiderült, hogy lósz.rt sem ér. Így 2 hét alatt el is ment.
Igen igen, most látom csak Ha nem Pécsen át jöttök akkor legyen Barcs a találkozópont. Bár elvileg Kopasz is jön, csak kituja az is honnan... most írok neki. Ebknt nincs túl korán 8-kor a határon lenni?
inkább feladom azt a párezer forintot arra a negyedévre is, amikor nem motorozok.
minthogy kivonassak, adminisztráljak, aztán bürokratikus problémák miatt ne indulhassak el, ha kisüt a nap hirtelen...
az összes többi csak úri huncutság :-)
Huvva messzire lakik tőle ha jól tévedek.................de a biztosítónak csak van megyeszékhelyeken irodája.
Egy kérdésem lenne felétek, ti azért csak-csak tapasztaltabbak vagyok!
A motorom március 29-ig volt kivonva a forgalomból (a műszakim március 13-án járt le). Gondoltam, hogy még márciusban megjön a biztosításom, ami ugye szüneteltetve volt, mert ki voltam vonva a forgalomból, azt befizetem, elmegyek szépen műszakira, aztán hajrá. Aha, csak a biztosításom azóta sem jött meg (pedig hetente többször is telefonálok a biztosítónak (Union biztosító), hogy küldjék már a csekkemet, mindig azt mondják, hogy elsöbbségivel feladják), érvényes biztosítás nélkül meg nem tudok se műszakiztatni, se semmit csinálni
És akkor jól betámadom az euroringet :)
Szerintetek mekkora munka lenne egy TL 1000 oldalidomját feldobni egy SV-re? a kicsire gondoltam ami a fejidom alatt van.
Lásd a képen
Báááár, nagyon gondolkozok az idomozáson, mert egy motorszerelő ismerősöm azt mondta, hogy ha teszek rá idomokat akkor megváltozik a blokk és a leömlők hűtése. Akár az olaj is eléghet benne és az meg kinyírja a kuplungot.
Szerintetek megéri beburkoltatni?!?!
Üdv
W.R.
elektro_kukac_gportal_pont_hu a cimem.
A képeidnél lévő sebesség fokozat kijelzőről szeretnék kérdezni?
Tudsz adni e-mail címet?
Köszi!
Crossosra hajaz.