Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mer' egyszercsak vége van az egyenesnek és van egy kanyar amit be kellett volna venni.....sikerült csúszó kerékkel kimenni az egyik körnél, kicsitt később fékeztem mint kellett volna és olyan érzés volt mintha jégen fékeztem volna, alig éreztem valami fékhatást....baszartam.....
Mé volt érdekes?
Há egyenes.
5-10 literig.
na bazz....ez még fent van? .....a célegyenes volt érdekes...... ....amúgy kifizettem a teljes időt nehogy már lejöjjek pár csepp eső miatt!?
Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ezek a 650-es v2-es SV gépezetek mennyit esznek 100 km-en, átlag 100-130 km/h-ás sebességgel?
A többi pályamenő meg csak véletlen röhög a pálya szélén?
pedig mekkora poén vizes pályán hasítani, ime a Mester így csinálja

Hmmmm.A tengerpart árnyékos fákkal egy nyugágy,fűszoknyás lányok és koktélok az jöhet.
Úszni nem tok valami fényesen (magyarán mint a nyeletlen balta) így max amíg leér a lábam.
Kivétel a holt tenger.Ott fennmaradtam ha kell ha nem.
A pofámba zúduló koszos lé az ótópályán nem mozgat semennyire sem.
..ha van miből választani,miért ne.....
akkor fürdeni sem fogsz a tengerben jövő héten?....
zoli32 viszont kifejezetten rühelli a vizet.
következő hétvége
Szombati indulás.
Így :P
Nekem is következő hónapban eljön a csere ideje.
Vacillálok a Motul és a Liqui Moly közt.
Nálam nagyon bevált a Motul.
Lehet kipróbálom a liquit .
Ha már 3 motorszerelőből 2 ajánlja (Honda Takober is ezt használja). Rossz nem lehet
Öhhm...
a road2 vizes úton is jól tapad
2190 volt, akkor jó, hogy vettem belőle 4-et. mondjuk amennyit mostanában motorozok csak remélem, hogy idén meg lesz belőle olajcsere.
Na puding próbája a kenés
Ma letesztelem a BT45 gumit hogy milyen
Remélem nem kell csalódnom
Nemazé de holnapra jó szar időt mondanak.Eső 16 fok.
Nem azt meg szabad köszönni.Csak az előzmény gomb nem volt belökve így nem tudtam hova kapcsolni a köszönömöt.
Kerdesztem valamit es valaszoltak ra es aszt koszontem meg vagy eszt mer nem illik meg koszonni?:P
Mit?
Koszontem szepen.
alig várom......
néztem az ósonyban a valvoline durablendet amit legutóbb írtál, hogy 2140.....ma 2930 volt......akkor 2500-ért annyira nem rossz amúgy a listaárhoz képest a 2930 is olcsóbb.....nagyon felmentek az olajak árai, teljesen ledöbbentem, a motul talán a legjobban...
Azért annyira nem................megmondom őszintén nekem közelebbről kihívásokkal küzd de megoldom.Most momentán szolnokon voltam meg melóban.Max az ujjammal tok hegeszteni az meg szart sem ér.
Vasárnap nem tól késő délután átviszem és rászórom kiderül hogy kibir e bármit és nem törik le.