A pályakapunál szeretnek autós díjat fizettetni és ha kártyával fizetek akkor nem adják vissza........kártyával a tankolást és a boltot szoktam fizetni a többit kp.....
A szállást €-ban érdemes fizetni mert rosszul száűmolnak át kiunából.....ha jól emlékszem a pályadíj 36kuna ez vissza is és azt kunában apróval érdemes fizetni mert szeretnek elfelejteni visszaadni....
Szia, látom környékbeli vagy. Érdeklődnék, hogy hol csatlakozol a horvát bandához, mert én is mennék. A részemről vagy pénteken már fenn vagyok pesten, vagy szombaton Fonyód környékén az M7-es szállnék be.
Őőőőő egyenlőre kunát meg eurot váltottam.Biztosítás megkötve.Szállás euros vagy kunás téma lesz?
És 21 vagy 25 kuna a pályadíj?
Holnap fóliáztatom a farát a dögnek ..............vagy nem............ártól függ.
Szerdán olajcsere meg tudja fene,csütörtök pakolás,péntek pályadíj és GO.
Eladom a Leo Vince dobjaimat. Mindegyik kis mertekben serult. Valahogy biztos javithato, de akar palyazoknak is tokeletes (erre mar nem kell vigyazni annyira ).
Semmi jelentősége, hogy megtartásra kell vagy eladásra. Próbálok mindent a legjobban megcsinálni. Egyébként nem döntöttem még el melyik marad, de mindkettőnek tökéletesnek kell lennie, leendő tulajdonostól függetlenül
Meg akkor romlik el épp mikor fizetnénk mint a dagadt osztrák benzinkutasnak.
Mi is azzal szoktunk.
Sátrat nem pakolnék.
Fasza hogy jobbára 50 kunásom van.
Majd kirángatom a csókát a kulipintyóból ha nem ad vissza.
És 21 vagy 25 kuna a pályadíj?
Holnap fóliáztatom a farát a dögnek ..............vagy nem............ártól függ.
Szerdán olajcsere meg tudja fene,csütörtök pakolás,péntek pályadíj és GO.
Úgy néz ki jövök Senjbe!
Remélem még meg is lesz, mert bő 3 hónapja hirdetik már ott!
Köszi a linket
Itt láttam még!