Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pályakapunál szeretnek autós díjat fizettetni és ha kártyával fizetek akkor nem adják vissza........kártyával a tankolást és a boltot szoktam fizetni a többit kp.....
Tudom...............de ha magánház nem biztos hogy van lehúzójuk.
Meg akkor romlik el épp mikor fizetnénk mint a dagadt osztrák benzinkutasnak.
A legjobb bankkartyaval fizetni.... Azon nincs vita.
Mi is azzal szoktunk.
30 ember befér vagy csak magának foglalt?
Sátrat nem pakolnék.
Úgy fest Kopasz 10-€ szállást foglalt......amúgy legfeljebb 20€ még a parton is...
Euro mennyi lesz a szállás?
Fasza hogy jobbára 50 kunásom van.
Majd kirángatom a csókát a kulipintyóból ha nem ad vissza.
A szállást €-ban érdemes fizetni mert rosszul száűmolnak át kiunából.....ha jól emlékszem a pályadíj 36kuna ez vissza is és azt kunában apróval érdemes fizetni mert szeretnek elfelejteni visszaadni....
Szia, látom környékbeli vagy. Érdeklődnék, hogy hol csatlakozol a horvát bandához, mert én is mennék. A részemről vagy pénteken már fenn vagyok pesten, vagy szombaton Fonyód környékén az M7-es szállnék be.
Őőőőő egyenlőre kunát meg eurot váltottam.Biztosítás megkötve.Szállás euros vagy kunás téma lesz?
És 21 vagy 25 kuna a pályadíj?
Holnap fóliáztatom a farát a dögnek ..............vagy nem............ártól függ.
Szerdán olajcsere meg tudja fene,csütörtök pakolás,péntek pályadíj és GO.
Az jó, bár mi már eldöntöttük, hogy jöttök tehát semmi kifogás!
És milyen finoman ízléses a rendszámod!

Úgy néz ki jövök Senjbe!
uuuuuuuuuuuuuuu... nekem csak 1ik kéne nem veszi meg vki a másikat?
nincs mit! !
Remélem még meg is lesz, mert bő 3 hónapja hirdetik már ott!
Eladom a Leo Vince dobjaimat. Mindegyik kis mertekben serult. Valahogy biztos javithato, de akar palyazoknak is tokeletes (erre mar nem kell vigyazni annyira ).
10E ft.. alakul

Köszi a linket
http://www.motoralkatresz.eu/ar_motor.htm

Itt láttam még!
Semmi jelentősége, hogy megtartásra kell vagy eladásra. Próbálok mindent a legjobban megcsinálni. Egyébként nem döntöttem még el melyik marad, de mindkettőnek tökéletesnek kell lennie, leendő tulajdonostól függetlenül
Ha a kékkel megyek horvátba akkor átrakom. Sztem azzal megyek majd... de majd az dönti el, hogy melyik biztosító küldi előbb a zöldkártyát
Ja hogy felújításhoz kell? Ahhoz kell, amit meg akarsz tartani? Vagy a másikhoz?
Tedd at a masikrol
Itt vannak a képek róla! Valamiért kopottak, nem tudom miért, de ezen kívül hibátlan mindkettő. Nem ütnek! Megmértük (0,15-0,19mm).
Látom, hogy neked van, de ennyit nem adok érte megmondom őszintén.
tárcsára írtam, hogy nincs....igaz villahíd sincs...
Mondjuk szeretném párban eladni!
nekem van 2 is!