Most lemegyek megmérem megint század mm pontosan De akkor ha jól értelmezem, mondok neked számokat, akkor Te holnap tudnál csináltatni 3 fékcsövet az adott méretben és fel is tudnád adni, h még idejében meg is kapjam? (sajnos kell az átkötő is mert picit sérült, ebknt azt ugye nem kéne megvenni)
Nos. 62 átkötőnek pont 12cm-el hosszabb mint kellene szóval az nem jó. A 83cm-es fékcső szintén hosszú, a gyári 70, és nekem 75 körül kéne, +8cm lenne (kössek rá egy hurkot? )Kuplungcső meg 100cm felett van valahol. Mennyiért tudod ezeket a csöveket csináltatni? Utálom, hogy tényleg minden lényeges dolgot csak a fővárosba csinálnak, vagy legalább 200km-re tőlem
Igazából a fékcsövet elcsesztem.Holnap visszamegyek.
Ha leméred a kuplungot azonnal tudnak csinálni olyat is.
A fitting természetesen a kettő egymáshoz képest 90 fokot zárnak be a gyárin.
Megpróbálom elsütni kuplungvezetéknek mert oda is jó.Még ha lecserélik a fittinget akkoris.
gykarpat segedelmével 15E ft-ért itthon van ez a szett, köszönöm neki.
Zoli a fékcsövet lemérem mindjárt, de ha nincs kupplungcső akkor sokra nem megyek csak a fékkel. Egyébként az ezüst SV-n fém fékcső van és az szerintem elég hosszú lenne, szóval a kupplung lenne a nagyobb baj. De most megyek haveromhoz egy jó hosszú fékcsőért (Yamaha Jog) és ugyan olyan végei vannak mint az SV kupplungnak. Nem hiszem, hogy minőségbeli eltérés nagy lenne. Mondjuk az SV-re a Jog féket már nem raknám
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Egy jó és szakszerű motorszerelő kellene nekem aki beállítaná nekem a motoron a karbi szinkront. (jó és nem túl drága) (BUDAPEST,)
Sv650s 2001.08. havi
Jah és lehetőleg maszek nem szakszervíz !
Köszönöm!
Mekkora cső kell?
Pont most csináltattam.
Viszont hasraütüttem a méretek miatt.Meg hogy a két fitting párhuzamos e.
Ha jó a 83 cm meg a 62-es átkötő holnap feladhatom neked.
Basszus... megjött az N-es villahíd, erre benyögte a hidraulikás műhely, hogy nem csinálja meg a fékcsőhosszabbítást. Pont az ami 100%-os volt azt bukom be, most hol találok valakit aki segít rajtam 4 napon belül?
A két cső KB 8e a kuplung saccra naggyából 5e körül lenne.
Ha leméred a kuplungot azonnal tudnak csinálni olyat is.
A fitting természetesen a kettő egymáshoz képest 90 fokot zárnak be a gyárin.
Megpróbálom elsütni kuplungvezetéknek mert oda is jó.Még ha lecserélik a fittinget akkoris.
Zoli a fékcsövet lemérem mindjárt, de ha nincs kupplungcső akkor sokra nem megyek csak a fékkel. Egyébként az ezüst SV-n fém fékcső van és az szerintem elég hosszú lenne, szóval a kupplung lenne a nagyobb baj. De most megyek haveromhoz egy jó hosszú fékcsőért (Yamaha Jog) és ugyan olyan végei vannak mint az SV kupplungnak. Nem hiszem, hogy minőségbeli eltérés nagy lenne. Mondjuk az SV-re a Jog féket már nem raknám
A segítségetekre lenne szükségem!
Egy jó és szakszerű motorszerelő kellene nekem aki beállítaná nekem a motoron a karbi szinkront. (jó és nem túl drága) (BUDAPEST,)
Sv650s 2001.08. havi
Jah és lehetőleg maszek nem szakszervíz !
Köszönöm!
Pont most csináltattam.
Viszont hasraütüttem a méretek miatt.Meg hogy a két fitting párhuzamos e.
Ha jó a 83 cm meg a 62-es átkötő holnap feladhatom neked.
Bud? ? ? ? ? ?
Szezonyitóóóóóóóóó?