Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kényelem...........hmmmmmm.KB mint SV de nincs anyira előtted tank és mégis benne ülsz nem rajta tehát viszonylag alacsony.Térd ,lábtartó detto SV annyival hogy keskenyebb az ülés és nem szögletes.Kormány a rövid karom miatt alacsony azon emelni kell pár centit.Kuplung nehezebben jár a fék radiális nissin alul felül és beton,lassulsz hogy kiesik a szemed de nem az a tésztás,nyúlós mint nekem volt a radiális úgyhogy nagyon jó.
Futómű az feszesebb,erősebb mint az SV-é úgyhogy szerintem jobb bár a pólusig a hősök terétől nem volt túl sok kanyar amin döntögethetném de szerintem könnyebben dönthető mint a sövö.
Viszont ez a 2,8 milliós R-es verzió.
Amire pénzem lesz az a sima ami nem radiális fékkel van megáldva és nem állítható a futómű nameg puhább is.
De.
Nincs akkora különbség a két gép közt ami egy kis okossággal ne lehetne orvosolni (progresszív rugó előre,brembo betét a fékbe)
Tehát én maradnék a használt 2 év körüli sima verziónál.
A blokk ami nagyon jó fantastico benne a többi csak kellemesen jó.
Viszont 2,8 milliót nem tudok per pill egy vatta cicaszeműre kiperkálni.
részleteznéd? azt már mondtad, hogy fent is visít, lent is tol... más?
kényelem, testhelyzet? fék, futómű? mit éreztél egy ilyen rövid próbán?
Szeretném.Bár sok remény nincs hogy gyorsan elmegy.
Hmmmm olyant nem mondanék hogy kimotoroztam mert hazudnék csak sajnos vezettem a Street triple-t és hát mindíg is tetszett de próba után szerelem az elvakult formából.
Zoli eladod a motorod? Mit veszel helyette? Kinőtted?
Koszonom a gyors reakciot es a kepeket.
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek 2000es SV-hez eladó, jól működő vákumcsapja?
Van itt már terv! egyszerűbb, ha csak kivágatod! mindjárt megkeresem! Egy srác rakta föl a képei közé! mondjuk Cad-ba be kell vinni, hogy a lézervágó kezelni tudja!

Üdv
Gratula a géphez! Ezzel tudok szolgálni:
Ülés le,két farok idom le,és a 4 csavar tartja a műanyagot.
Sziasztok.
Már több mit egy hónapja vagyok egy 2005ös évjáratú SV 650 boldog tulajdonosa. És az első és legfontosabb átalakítás előtt állok, a rendszámtábla tartót szeretném kicserélni, de elakadtam a szétbontásnál esetleg valakinek egy fényképes bontási utasítása vagy valami ötlete hogy hogy tudom levenni a gyári tartót. és utána már könnyen meg tudnám tervezni az újat.
Előre is köszönöm a segítséget. Üdv:Namelll
Nem veszek, nincs rá jogsim. Pedig szombaton gondoltam rá, mikor hurcoltam a horgászcuccot, hogy mennyivel faszább lenne akár egy Skoda 120-al.
Ne vegyetek autót...........................most jött meg a 2. gyorshajtásom ugyanonnan.
....szom és még nem is megyek gyorsan kocsival.
Annyira mint motorral.
mekkora keretből akarsz kocsit venni?
...csak mert én is gondolkodom rajta, hogy itt lenne az ideje
Na majd meglátom.Csak mennyen el a bugyikék.
hiteleznek neked a ferde órrúak....Neked nem kell
Nem hitelezek.......................keresek egy jóképű 2 évest kevés Km-el ha lesz pízem a sövöből.
Német vagy francia lesz mert van merítés.Itthon nincs.
ez nagyon sok.....
Először nem hangzik soknak annyira...de a csekkek csak jönnek meg jönnek az ember meg csak számolgat......mikor lesz már vége?

Közlöm az én motorom törzskönyve se nálam van.

De a szegényember mit tehet.Adja fel a vágyait?Azt már nem!
Háááááát hitelt nemigen.
Most kaptam meg a tripre az ajánlatot.
Lógó tökű vénember lennék mire kifizetném.
2.170.000.-ft bruttó vételár és 1.170.000.-ft-os lízingösszeg esetén, csekkes fizetéssel
48 hó: 32.264.-Ft/hó
60 hó: 27.099.-Ft/hó
72 hó: 23.688.-Ft/hó
Megyek a használtpiacra.
Tehetek...
De ha hitel akkor G Astra vagy C Corsa
Jó lesz a Fastra is
De majd kiderül mit tejetek meg meg hogy bemerje vállalni hitelt vagy sem
Opel jobb.Egy 1,4-1,6-os G.
már azokkal is szemezek. De van áruk.
Mind1 majd kiderül mi lesz Opel vagy Suzka
Régi swift.
Há ja!
Pont ezért tetszenek mert nagyok és sok szir szar elfér benne!
Engem nem zavar a nagy autó már megszoktam De azok majd később most valami kis lóti-futi 4kerekű kell
A seicento nem rossz az ezres fire egy megbízható cucc................csak pici.
A többi meg inkább busz mint autó.