Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

javított nem jó...
Ha nem sürgős lesz egy szett PR2 egész kellemes ár körül.A gond hogy meg kéne várni hogy javítható lesz e a hátsó.
Első+ hátsó elég korrekt félidősek.
kéne nekem valami 160/60-as gumma vagy új, vagy használt.
túra gumi kellene, mondjuk pilotroad contiroadattack stb...

valami ötlet?
hol lehet most megbízható használt gumit szerezni jó áron?
Köszi mindenkinek a segítséget!
Hmmmm.Már csak a mennyisége is rémítő az alkatrészeknek.Én cikkszámmal kérdeznék kereskedést.

ha sikerül a link
nem tudom......hívj fel egy kereskedést és azonnal megmondják...
Vagyis nem kell. Nekem másért kellett.
Azért mielőtt nekikezdesz a cserének, olvass el valami leírást a vezérlésről, mert utána még drágább lesz. Ja és kelleni fog hengerfej tömítés is szerintem.
Mennyibe kerülnek kb a vezetők?
na ja, lánc van nálam is, de amúgy ahogy mondtad, bamész egy szalonba és ott meghozzák......nem olcsón....
Láncot tudok több helyen is, de vezetőt nem tudom hol kellene megpróbálnom, mert a környéken nem nagyon foglalkoznak motorokkal. Vagy csak simán bemegyek egy Suzuki szalonba és ott kérdezzem meg? Az is csak 30km-re van legközelebb.
na ez az....ráadásul mint írtam ha már túlfeszítetted a lánc is könnyen gatya lehet........ .....szerintem az csak tűroltás ha csak egyvalamit cserélsz bár eladásra szokták csinálni.....és ezért van az, hogy a vevő 2-3000km után a haját tépi, hogy zörög a gép....
Vezetőből mindkettőt kell cserélni, vagy csak a feszítő oldalit?
Mert a másikhoz a hengerfejet is le kell venni.
A régi-é egyben van és tekerni kell a közepén a csavart...nincs sok értelme szétszedni.......
Ha legközelebb úgy gondolod, hogy nem elég feszes, akkor vedd ki a feszítőt, húzd fel a rugót, tedd vissza és picit mozdítsd meg csavarhúzóval. A rugó megfeszíti annyira, amennyire szükséges.
Megérdeklődöm.
Köszi.
mondom szalonban.....máshol nem nagyon forgalmaznak gyári alkatrészeket.......talán Roadkingnél megpróbálhatod......
Hát akkor ez elég rossz megoldás volt.
Hol tudok vezetőket venni ehhez az évjárathoz?

Köszi a segítséget.
kereskedésben.....ezekből nem szokott utángyártott lenni, de ha túlfeszítetted és úgy jártál vele akkor már a láncot is érdemes cserélni.......viszont az kurva drága mert 2 kell mindenből.....
bazzzzz....akkor egy ilyen megoldástól szakadhatott el haver vezetője...szervizben csinálták és szétnyomta a műanyagot és a feszítő hozzáér a lánchoz......a rugónak elégnek kell lennie, ha ráfordítasz túlfeszítheted és szétnyom mindent... ha kiveszed a feszítőt akkor lehet érezni, hogy mennyire erős az a rugó, nyom az eleget...persze nekem mindegy, eszemben sincs senkivel vitatkozni, de látatlanban nem mondanék ilyet, talán ha kiveszem és érzem, hogy gyenge talán.......
Meg vezetőt hol lehet venni?

Köszi!
Sv2 írta a motorszerelés topicban, hogyha belenyúlok a feszítőbe, és fordítok rajta 90fokot, akkor beljebb nyomható kézileg. Ezt meg is csináltam amikor meleg volt a motor, és érezhetően beljebb ment.
Az újabbakéban kivehető rugó van és szerintem sokkal egyszerübb mint az enyémnek a feszítő patronja.
Hol tudok beszerezni ilyet?
kézi feszítést?....ez automata.......amúgy a lánc ritkán szorul cserére, de a vezetőt azt néha kell hisz az kopik....
Helló!

Már többször megcsináltam a kézi feszítést, valamivel mindig jobb lett, de még mindig van hogy nagyon hangosan ciripel a vezérműlánc. Alapjáraton nagyon idegesítő tud lenni.
Mit tudok csinálni vele? Cseréljem ki? Az újabbaké kompatibilis vele?

Köszi!
Mivel ez egy pályaverzió volt a felfogatásnál lévő anyagot kimarta a gyár...............de feltöltettem a két részt egy hegesztővel és szórtam bele két mentet így már csak két csavar bele oszt annyi.