Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Lenne egy kérdésem és nagyon remélem, hogy van aki tud ebben segíteni.
SV vásárlás előtt állok és mivel itthon és a németeknél elég magas árak vannak, így maradt UK. Van is egy konkrét motor (2004-es)! A kérdésem, hogy át lehet rakni valahogy az "európai menüt", hogy km/h-t és ne mph-t mérjen? Vagy a spirált kell cserélni? (több "hozzáértő" alternatívát inkább nem sorolnék) Lehet ilyet egyáltalán?
Akkor akit érint a nálunk alvás az jöjjön ki azért 7-8 óráig, hogy dögleni tudjunk időben mert ugye 7-kor indulnánk.....Zsolt és Zsombor fehérváron csatlakozik hozzánk, ők kb 7.40-re menjenek oda.....
Szotyi úr! Megvan miért voltam gyorsabb Nálatok autópályán 15-20km/h-val, miközbe egymás mögött mentünk Nem csodáról van szó, hanem nagyobb hátsó lánckerekem volt 2 foggal mint a gyári. Ebknt a fogaskerék kb 2 dkg volt amit kivettem, PBR márkájú volt, de súlyra még az alumíniumnál is könnyebb, amit most beraktam 2x olyan nehéz...
Láttam............Örülj neki............legalább nagy a biztonság ............nemmerek csak alapjáraton menni.
voltam ma felétek, jó nagy felhajtás van a faluban, rendőr rendőr hátán
tul nehez.
R-es verzsön ?
Én is tudom..........a Z!
lesz ez nem kerdes........inkabb a mikor.
lesz akkor 3as iker ?
Na mentem pihizni.Meg olvasgatok egy összehasonlítótesztet..............Én má tom ki nyert.
Növessz nagyobb ülőgumórt.
Nem egy tipikus tehergép.
A kedvencem a skycran.
igen, az ülésre nekem is ki kellene találni valami okosságot... zselésset v. valamilyet, ami puhább... 150-200km egyhuzam után azért eléggé kirojtolódok rajta...
Egy Kawa OH-1 is megteszi.. egye fene. Legalább rendes üléspozíció van.. egymás után 1-1.
Szerezz egy régi old school tipust ami passzol a motorhoz.
Mondjuk egy wessexet.
Vagy a fán lógva... mondjuk nekünk helikopter nem segített.
álllat ! ezen most jót röhögtem
A földön állva csinálják a nagyok is a discoveryn.
Viszont az nem izgi ha mindenki ugyanaba az irányba megy.
Mondjuk kicsit darabos volt a mozgásom.. lévén egész nap fát vágtunk.. 14 méter magasan. Aztán ki voltam már estére tikkadva nagyon
igen, akkor biztos akkor láttalak mikor a széket vitted, meg valami faszerkezet volt a hátad mögött, és nem épp túl jó állapotban
De! 3szor is . Vittem haza ismerőstől a székem motorral, és elhagytam a háttámláját.. aztán azt kerestem, de meglett. Ikeás, nem lett baja, csak keréknyomos lett
igaz, ebben teljesen igazad van !

viszont még a kis R-el mikor életemben először voltam fennt pályán, annyira élveztem az a baj h csak 2*20 percet tudtam menni, mert nem volt nállam több zseton
egyébként véletlen nem jártál ma 17:45-18:00 között a nagytesco fele a rókusin ? elképzelhető hogy Téged láttalak motorral ?