Pedig a zsákbamacskát jobban szeretik a vevők. Ha nem tudnak a múltjáról, akkor az mintha nem is lenne, és örülnek, hogy vettek egy szép motort. Ha meg megtudják az előéletét, akkor hű meg ha, mennyit engedsz a feléből..
Én spec Szegedről Hernádnémetibe mentem az utánfutóért.. bár én nem vagyok noormális.. jah és péntek délután
Háttt én legalább nem árulok zsákbamacseszt.
Lehet követni a gép minden rezdülését.
E lehet gyönni és géppel távozni némi készpíz ellenében.
Oszt jól mennék én 1000 Km-t gépért.
igen, mert először Neked akartam írni valami q vicceset, csak meggondoltam magam pénteken mentek? Sanyi az előbb szombat reggel 7 órát írt...amiből gondolom az lesz, hogy 8-ig aláöltözőben rohangál az udvaron és a kapuban ugrik bele a bőrruhába
Hmmm...............nem spirálos úgyhogy az ki van lőve.Ha minden kötél szakad van egy komplett műszerpanelem.
Mennyire olcsó a szigetországi?
Ahhogy nézem 6-700e ért már vannak 2004-esek.
Ha kimész az egy százas,a forgalomba helyezés legalább még ennyi.....................és át kell nézni rendesen a az angol gépeket mert a sós levegő rendesen kikezdi az elektromos csatlakozókat.
Én spec Szegedről Hernádnémetibe mentem az utánfutóért.. bár én nem vagyok noormális.. jah és péntek délután
Egy vad idegen nem ismer se Téged se a motorodat.Neki zsákba macska.
A rohangálás az jólessz.
Én is a környéken kerestem először.Miskolcra nem mentem volna el egy motorért az fix.
Túl zsákba macska ez a használt piac.
Lehet követni a gép minden rezdülését.
E lehet gyönni és géppel távozni némi készpíz ellenében.
Oszt jól mennék én 1000 Km-t gépért.
Igaz, kinek mi az "extra" meg az "alkalmi"
Ők asszem előbb mennek.
Tud valaki 2004-es sv-re váltókart. Előre is köszi.
Mennyire olcsó a szigetországi?
Ahhogy nézem 6-700e ért már vannak 2004-esek.
Ha kimész az egy százas,a forgalomba helyezés legalább még ennyi.....................és át kell nézni rendesen a az angol gépeket mert a sós levegő rendesen kikezdi az elektromos csatlakozókat.