Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk én ismertem az előző gazdáját.Így volt a legjobb.
Pedig a zsákbamacskát jobban szeretik a vevők. Ha nem tudnak a múltjáról, akkor az mintha nem is lenne, és örülnek, hogy vettek egy szép motort. Ha meg megtudják az előéletét, akkor hű meg ha, mennyit engedsz a feléből..

Én spec Szegedről Hernádnémetibe mentem az utánfutóért.. bár én nem vagyok noormális.. jah és péntek délután
nálam a szín nem volt lényeg.S-es legyen,meg jó állapotú.Ennyi volt az elvárásom.
E van én sem ismerem a Kiel-i motorkereskedést ami kinéztem.
Nem érted....
Egy vad idegen nem ismer se Téged se a motorodat.Neki zsákba macska.
Ja, Szotyiék pénteken mennek......majd Bledben összefutunk...
Így leszűkíted az esélyeket rendesen.
Hmmm mi persze de asszem szotyiék pénteken.............de fene tuggya.
A rohangálás az jólessz.
miért?
Én is a környéken kerestem először.Miskolcra nem mentem volna el egy motorért az fix.
Túl zsákba macska ez a használt piac.
Háttt én legalább nem árulok zsákbamacseszt.
Lehet követni a gép minden rezdülését.
E lehet gyönni és géppel távozni némi készpíz ellenében.
Oszt jól mennék én 1000 Km-t gépért.
igen, mert először Neked akartam írni valami q vicceset, csak meggondoltam magam pénteken mentek? Sanyi az előbb szombat reggel 7 órát írt...amiből gondolom az lesz, hogy 8-ig aláöltözőben rohangál az udvaron és a kapuban ugrik bele a bőrruhába
Zoli, mi szombat-hétfő.......nem péntek, bár ha foglaltál külön szállást...
elment a srác az alkalmi vétel-re azt két nyomon ment a motor .
Igaz, kinek mi az "extra" meg az "alkalmi"
Ez komoly?
az már pest és környéke.Tízezreket nem mindenki autózik el,hogy utána meg esetleg üres kézzel jöjjön haza...
sok az "alkalmi vétel"
Ittazenyém...................nem rom................bár nem is gombokért eladó.
szerintem környék függő.Az ismerősöm a mi környékünkön nem talált jó sv-t...csak romokat.
Mi Péntek........hétfő...............rossz a házzszám.
Ők asszem előbb mennek.
Szotyi, mikor mentek, jöttök?
Bár nem sv-ért.Halott a piac..................nagyonsok az eladó sv.
Én mennék ha lenne píz.
én biztos nem mennék külföldre se motorért se autóért.Maximum ha kirándulás közben vásárolnék,mert akkor az mégsem kidobott pénz.
Sziasztok!

Tud valaki 2004-es sv-re váltókart. Előre is köszi.
Hmmm...............nem spirálos úgyhogy az ki van lőve.Ha minden kötél szakad van egy komplett műszerpanelem.
Mennyire olcsó a szigetországi?
Ahhogy nézem 6-700e ért már vannak 2004-esek.
Ha kimész az egy százas,a forgalomba helyezés legalább még ennyi.....................és át kell nézni rendesen a az angol gépeket mert a sós levegő rendesen kikezdi az elektromos csatlakozókat.