Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez se semmi.
Pályanapra mennyél legalább.
mert pénteken még dolgozok, jövőhéten viszont végig szabin vagyok.
nem utazunk most el egyéb okból ezért végig itthon fogom verni, vagy mehetek vissza melózni
Miért is nem csavarsz ki pénteken?
Néha csak úgy gyön belőlem mint a traubiszóda.
tudsz még más hasonló kaliberű okosságokat is?
Kár,kár,totacar.
kár, hogy nem maradtok még pár napot, lehet kicsavarnék hozzátok
Amennyi Km van a hirdetésben lehet még ez is.
Ja,és valószínűleg vattában is használták!
És a kormányt is át kell szerelni a bal oldalra.
Bocs, hogy beleugatok de sztem lámpát is kell cserélned és eus szabvány szerintit kell beraknod. Legalábbis német ismerősöm anno kintről hozta a gépet és mivel az angolok másik oldalon szeretnek vezetni a lámpa és a távolsági is fordítva van.
a céges autó más tészta, mert azt úgyis 0-4 éves koráig hajtják, addig meg nincs műszaki vizsga. mondjuk az én cégesemben 90e volt amikor leadtuk 4 éves korában,most meg 2 autót adunk le 55e km-el 5 évesen. ezekről sem fogják elhinni, hogy tényleg csak ennyi van benne
..hiszi piszi. Aki ügyeskedni akar az majd tekeri műszaki előtt, és a céges passatok meg társaik majd műszaki vizsga szerint évi 10-15 ezer kilométereket fognak futni, a reális 40-70 ezer helyett.
Kell KB 10-15 év míg kidöglenek a mókolt gépek.
Pénteken reggel start,hétfőn haza.
nekem ma műszakin lefotózták a km órát és beírták az állást az adatbázisba. nem tudom mióta csinálják, de pár év múlva már csak nyomon követhető lesz a futásteljesítmény alakulása.
A hahun lévő majd 15ezer motorhirdetésből, csak alig több mint 100 olyan van, amiben vállaltan több mint 70ezer km van; és a 70ezer hirdetett autóból, csak 2ezerben van több mint 250 ezer km. Aki ezeket az adatokat elhiszi, az hülye. Márpedig ezek szerint az ország jórésze hülye.
hát igen.
Nem furcsa hogy a legtöbb mo-i eladó motor 20000 és 30000km közötti
Meg hölgy a tulaja.....csak nem a hölgy hajtotta
Naezaz................de a németek precízek............valszeg vattába csomagolták.
Hamburg mellett.. szóval a tengerparti levegővel, hogy is állsz?
Hülye magyar mentalitás.............inkább vesznek egy láthatóan túl kevés KM-es visszatekert romot mint egy normálisat tekerés nélkül.
áhh a használt nem biztos az új meg drága.....22-es csapdája