Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak addigra múljon el ez a kikúrt mediterrán időjárás, tököm tele már az esővel!
Egy TDM-es volt az első jelentkező priviben, neki írok vissza, de ha nem jön akkor lesz más...
Nem nagyon tűnik úgy.........................gyöhetnek a robisok.

Meg a gumiragacs.
Akkor erre senki?: link

1 hely még szabad...
Akkor már inkább a rush-m vagy shox,spool,accijós berik.
Esetleg probiker,vagy az a tshul.
Nem ismerem. Ennyit találtam róluk, link, elvileg Pakisztánban gyártják.
Itt árulják a sportmotoron csak nem találtam róla semmit hogy jó lenne
Azt se tom miaz.
Sziazstok a tanácsotokat kérem egy Bolder motoros ruháról hogy mit tudtok róla jó vagy nem érdemes meg vásárolni
június nekem még húzós lesz utána júliustól hétvégente egy-egy 4-600 km-es túra belefog férni azért.
Már garis utángyártott van benne , elektronikából meg kapásból kettő :D
Mi tart vissza...................ücsöröghetsz folyamatosan.
Tőlem mehetünk, csak az a baj, hogy úgy értelmezem, hogy azon kívül szinte nem is lesz semmi. Én meg ha meggyógyul a seggem le se akarok szállni a motorról.
Hmmmmm...................jól hangzik.
ok, jól hangzik, érdekel a dolog.
viszont ha tényleg nyugisan akarunk menni akkor egy új feszstab + gyújtáselektronika legyen Nálad
Neked is szól az előző ;)
Augusztus elejére tervezek egy 3 országos túrát (ausztria, svájc, olasz) kb 2300 - 2500 km 5 de inkább 6 nap ha nyugisan akarunk menni szállás csak iselsbergben van első napra a többi napon meg sátrazunk vagy ahogy sikerül.
a kék osztriga bár elég meleg.(mondjuk az az államokban van....

Bár spanyol országnak is van homokos tengerpartja......igazad van
ok, örülök hogy jól vagytok.
de akkor is poén volt vagy nem?

jó utat amúgy, mivel most nem tudok menni július körül én is megcsinálnék egy ilyen túrát, szóval jöhet majd minden info.
Én inkább meleg helyre távoznék 1 hétre decemberben.Monnyuk karira.
Egész télen 12 fok van a bótban.Nem tom kifűteni azt a hodályt rendesen.
Inkább felteszem futóra a motort és GO spanyolország.............ha lesz pénzem benzinre.
Az én lányaim jönnek más nem tud jönni....
ha 1 szobában lett volna a 2 lány akkor már most kezdd el brómos teával itatni a helyettest
Én megyek a jövő téli hóbagolyra az oldalassal......jöttök?
Még 1...... az üres szállást holnap kiírom a túrához és privátban vannak már jelentkezők, de tényleg jobb lenne ha ismerős jönne, szedd össze magad és gyere...
Ez olyan vegyes osztrák-szlovén-olasz gyors kör lesz......sajnos nekem idén az utolsó lehetőúség mert szabit kivenni öngyilkosság a maszeknak és több 3 napos ünnep nincs így ezután csak 2 naposok maradnak amik valószínüleg szlovák történetek lesznek a közeléség miatt........,de a többiek biztos mennek sokfelé még idén.....