Tőlem mehetünk, csak az a baj, hogy úgy értelmezem, hogy azon kívül szinte nem is lesz semmi. Én meg ha meggyógyul a seggem le se akarok szállni a motorról.
Augusztus elejére tervezek egy 3 országos túrát (ausztria, svájc, olasz) kb 2300 - 2500 km 5 de inkább 6 nap ha nyugisan akarunk menni szállás csak iselsbergben van első napra a többi napon meg sátrazunk vagy ahogy sikerül.
Én inkább meleg helyre távoznék 1 hétre decemberben.Monnyuk karira.
Egész télen 12 fok van a bótban.Nem tom kifűteni azt a hodályt rendesen.
Inkább felteszem futóra a motort és GO spanyolország.............ha lesz pénzem benzinre.
Még 1...... az üres szállást holnap kiírom a túrához és privátban vannak már jelentkezők, de tényleg jobb lenne ha ismerős jönne, szedd össze magad és gyere...
Ez olyan vegyes osztrák-szlovén-olasz gyors kör lesz......sajnos nekem idén az utolsó lehetőúség mert szabit kivenni öngyilkosság a maszeknak és több 3 napos ünnep nincs így ezután csak 2 naposok maradnak amik valószínüleg szlovák történetek lesznek a közeléség miatt........,de a többiek biztos mennek sokfelé még idén.....
Meg a gumiragacs.
1 hely még szabad...
Esetleg probiker,vagy az a tshul.
viszont ha tényleg nyugisan akarunk menni akkor egy új feszstab + gyújtáselektronika legyen Nálad
Bár spanyol országnak is van homokos tengerpartja......igazad van
de akkor is poén volt vagy nem?
jó utat amúgy, mivel most nem tudok menni július körül én is megcsinálnék egy ilyen túrát, szóval jöhet majd minden info.
Egész télen 12 fok van a bótban.Nem tom kifűteni azt a hodályt rendesen.
Inkább felteszem futóra a motort és GO spanyolország.............ha lesz pénzem benzinre.