Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ragasztó?
Mert van gombahhhhhh.
Akár abba is hagyhatja, de csak akkor ha tényleg ezek miatt cicereg és nem a szelepek miatt....
Ha sikerülne megcsináltatni az jó lenne........én vittem több villanyászhoz, mérnökhöz is, de a gond az anyag volt amivel kiöntik mert az nem engedte el semmilyen módszerrel.........az utángyártott korrekt és 15 rugó körül van garral....
Sziasztok!

1999-es SV650N-hez keresek komplett műszerfalat!

Előre is köszi a segítséget!
Én ugyanazt vettem mint ami volt benne és tökéletesen működik. A fényképgalériámban van pár szétszedett kép.
Áhám, köszi szépen a válaszokat!
Akkor tehát akinek baja volt vele, azoknak mindenkinek a régi SV van/volt.
A sajátját semmiképp nem akarom venni hozzá, azt már tudom, h tilos. De akkor valszeg az enyémet is visszahozom, meg sem csináltatom.
Még nem válaszolt a srác, innen aki gyorsabb azé a hely..... .....egyébként nem kizárt, hogy lenne még szabad hely vagy akár pótágyas verzió is ha valaki plusszban jönne csak hát az ünnep miatt foglaltunk előre mert gyorsan fogytak a szállások....
ja, azok az évjáratú suzukikban szinte mind rossz....nem volt egy sikeres széria....
Az új SV-nél már kicsit más és jobb helyre van téve.....,de van egy utángyártott verzió ami a gyárinál sokkal jobb és hatalmas a hűtőbordázata....a gyárit értelmetlen bele venni mert hamar megdöglik a bontott meg alapból szar.....
Csáó Csájé !
Nekem is voltak gondjaim a f.szabályzóval. Meg kell nézni az évjáratot és a típust hónapra pontosan és olyat kell venni bele.
Nekem 2-3 éve volt ilyen gondom azóta nem jött elő. (Hála Istennek)
Köszi!
Csak az újról tuok véleményt mondani...............nekem nincs bajom vele.....................a régiekkel viszont igen.....................Tökié is kinyúlt............................meg kopaszé is................bár neki van valami új garis utángyártott trükköse.Sándor majd mond róla többet is holnap.
Elektomosság nem nagy erősségem.
Hali. A feszszabbal kapcsolatban.. az új SV-vel is megvannak ezek a gondok, vagy ott már nincs vele probléma?
Akiket írtál, h nekik is gond volt vele, az övéké is a régi SV még?
Az újban ha jól tudom már nem is ott van, mint az enyémben.
(Csak azért kérdezem, mert valszeg egy új SV-s feszszabot tudnék bóótolni)
Megjött a válasz a két vezérműlánc vezetőre.
Patron felöli 15eFt, másik oldali 10eFt.

Most hogyha én kicserélem a két vezetőt meg a vezérműláncot, akkor bízhatok abban hogy nem fog ciceregni? A Patron elég erős volt amikor kivettem.
Szerintem nem az........................
A szívem szakad meg, hogy nem mehetek... vagyis, hogy nem tudok menni
Amíg nem válaszol igen, de most megyek hunyni így ha éjjel válaszol azt csak holnap reggel látom...
Megkérdezem hogy érdekli -e havert. ha szabad.
Most írtam a srácnak, de nem válaszolt még(pár perce ) így tulképp még megvan....
Meg van még az szabad hely?
Azisjó.
Csak na aprilia és atlantic legyen.
mégsem tdm.....vfr.....
Ma sem áztam el.
TDM-et szeressük.