szerintem inkább gyári konfigban add fel a hirdetést és a kiegészítőket + pénzért. sokat ha meglátják az árat már meg sem nézik hogy az mit is tartalmaz.
Szerintem várnom kell még vele mert túl fiatal.A K3-K4 a menőbb mert öregebb-szakadtabb és olcsóbb mind.Nameg persze ugyanannyi Km van bennük mint az enyémben.
És egen mennék már a triumph topicba.
De azé majd kísértelek itten is.
Törzskönyv nélkül nem irja át az okmány. Míg nincs törzskönyv, egy fillért se adj a motorért. Bármit is mondjanak. Lehet hiteles is. Jó szöveg. Igényeljen egyet ha csak elhagyta. Akkor pár hér és kap másikat. Akkor átírható.
Ez alapból drágább lesz.Kezdjük mindjárt a tervezett átírással.A regadó 70e az egyedi forgalomba helyezés 27e a forgalmi+törzskönyv 12000+rendszám 5500.Ha van még eredetvitsga akkor az még 17000.Szállítás én láttam neten 85e-ért.De ki az aki rábízza vadidegenre a gépet úgy hogy nem is látta.
Nameg ha kint átveszed akkor ki kéne menni az minimum repülővel 30-40e.
És akkor a váltóhiba szét-össze legalább egy 100e.
Ha olcsóbban akarsz sv-t akkor karbisat nézz itthon.
5-600e és a normál költségek még sehol sincsenek.
Sziasztok, kellene egy kis segítség, vélemény. Motort vennék de az eladó elvesztette a törzskönyvet, attól függetlenül áttudom iratni a gépet? Nem fog hiányozni a törzskönyv pl eredetiségvizsgálatnál, vagy az okmányirodába? amugy minden papírja megvan. köszi :)
Na jó, a "szakértőkkel" megvitattam a témát (akik szerelték volna) és keressek valami mást mellett maradtunk. Akkor nevesítem a drágát: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayI...
(egyébként 2003-as)
Az alap felállás az volt, hogy már régóta fönt van és 900-ért nem kell senkinek, így én leszek olyan kedves, hogy 800-ért elhozom.
Számoljunk:
* 800*310= 250.000.- Ft
* Szállítás mivel London mellett van 50.000.- (ne mondjátok, hogy több, mert szerveztem már ilyet)
* Papírmunka: (regadó+egyedi-forgaba helyezés+okmányiroda): 100.000.- Ft
Tehát összesen 400.000.- Ft. Így az volt alapelv, hogy akkor 200.000.- Ft lehet rákölteni és akkor tényleg jó sok minden új lesz rajta... Csak ilyet, hogy rossz váltóval használta... Akkor más téren is spórolt valószínűleg (lánc, féktárcsa, stb). Így már nem akkora business!
Sziasztok!
Nem rég vettem egy K1-es SV 650 S-t és tegnap este volt egy kis meglepetésben részem, mivel eddig nem motoroztam sötétben eddig nem vettem észre, hogy a fényszórók teljesen el vannak állítva, a tompított balra felfelé, a refi pedig előre, de az is felfelé világít, szóval az elöttem lévő útból szinte semmit nem láttam...
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám beállítani a fényszórókat?
Kerestem a manualjában, de semmi erre vonatkozó infót nem találtam benne.
Ahogy nézegettem talán le kell bontani az oldalidomokat, de abban bízom, van valami egyszerűbb "pár csavaros" megoldása valakinek...
Előre is köszi a segítséget!
Hasonló cuccom van fenn.Nincs vele gond.Faridomot ragaszd le kacsaszalaggal hogy ne szedje le a fényezést oszt annyi.Macerás felkötni de nem lehetetlen.
Pont ezen agyalok hogy 660e-ért már van fenn sv.Ha nézzük hogy 250e csak elhozni és forgalomba helyezni akkor nem tom mennyiért adják kinn.Pláne ha lámpát kell cserélni bár az nem valószínű.De akkor is bevallottan romos tehát tuti a 250e-re még rá kell egy százast dobni.Gumi,lánc,folyadékok,fékbetétek.És még az előre nem látható.Kuplung,vezérlés ez minimum 150e.És máris kijön hogy KB tényleg ingyen kéne adni a gépet.Vagy fizetnének ha elmegyek.
Hát ez az UK motor kellőképp olcsó lenne.
Cserébe viszont van benne 50 Ezer km és elégé lelakott és van vele komolyabb, de emberi árban javítható probléma is. (ráadásul van ismerős aki megcsinálja).
Lényegében látatlanban venném a motort.
Az érv ami mellette szól, hogy megmaradna "egy elég nagy összeg", amit rákölthetek és amit lecserélek arról lesz számla és én tudni fogom, hogy az tényleg le van cserélve és tényleg új.
Vezérműlánc! SV-n ez mennyire kopik? (hülye kérdés!) Mert más motornál azt mondják, hogy kb. 60E km-ként kell cserélni. Így ha ebben 50Ezer van, akkor az is lassan esedékes lenne...
Magyar motoroknál meg az a baj, hogy tuti nem találok megfelelőt BP környékén. Mindegyik legalább 150-200 km és ha fölraknak valamit ami emberi árban van és nagyjából "megfelelő" állapotban, azt egy perc alatt el is viszik, (2 motorral jártam így) és nem tudok egész nap a használtautó/az e-mail fiókom előtt ülni, hogy mikor raknak föl egyet.
És egen mennék már a triumph topicba.
De azé majd kísértelek itten is.
Nameg ha kint átveszed akkor ki kéne menni az minimum repülővel 30-40e.
És akkor a váltóhiba szét-össze legalább egy 100e.
Ha olcsóbban akarsz sv-t akkor karbisat nézz itthon.
5-600e és a normál költségek még sehol sincsenek.
Segitsegeteket kernem k2-es sv 650N-re keresek fekete ulespupot.
Szivesen fogadnek tippeket hol talalhatnek eggyet jo aron.
Elore is koszonom!
Na jó, a "szakértőkkel" megvitattam a témát (akik szerelték volna) és keressek valami mást mellett maradtunk. Akkor nevesítem a drágát:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayI...
(egyébként 2003-as)
Az alap felállás az volt, hogy már régóta fönt van és 900-ért nem kell senkinek, így én leszek olyan kedves, hogy 800-ért elhozom.
Számoljunk:
* 800*310= 250.000.- Ft
* Szállítás mivel London mellett van 50.000.- (ne mondjátok, hogy több, mert szerveztem már ilyet)
* Papírmunka: (regadó+egyedi-forgaba helyezés+okmányiroda): 100.000.- Ft
Tehát összesen 400.000.- Ft. Így az volt alapelv, hogy akkor 200.000.- Ft lehet rákölteni és akkor tényleg jó sok minden új lesz rajta... Csak ilyet, hogy rossz váltóval használta... Akkor más téren is spórolt valószínűleg (lánc, féktárcsa, stb). Így már nem akkora business!
Keresek tovább!
Nem rég vettem egy K1-es SV 650 S-t és tegnap este volt egy kis meglepetésben részem, mivel eddig nem motoroztam sötétben eddig nem vettem észre, hogy a fényszórók teljesen el vannak állítva, a tompított balra felfelé, a refi pedig előre, de az is felfelé világít, szóval az elöttem lévő útból szinte semmit nem láttam...
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám beállítani a fényszórókat?
Kerestem a manualjában, de semmi erre vonatkozó infót nem találtam benne.
Ahogy nézegettem talán le kell bontani az oldalidomokat, de abban bízom, van valami egyszerűbb "pár csavaros" megoldása valakinek...
Előre is köszi a segítséget!
Bocs, hogy beleugatok, de kellene vennem sos valami szatyrot az SV oldalára mert kicsit utazunk.
http://kelomotor.hu/nyeregtask...
Kérnék véleményt a felső cuccról, nekíméljetek.
Sokkal többet nem tudok rászánni a történetre.
előri is köszi
Hát ez az UK motor kellőképp olcsó lenne.
Cserébe viszont van benne 50 Ezer km és elégé lelakott és van vele komolyabb, de emberi árban javítható probléma is. (ráadásul van ismerős aki megcsinálja).
Lényegében látatlanban venném a motort.
Az érv ami mellette szól, hogy megmaradna "egy elég nagy összeg", amit rákölthetek és amit lecserélek arról lesz számla és én tudni fogom, hogy az tényleg le van cserélve és tényleg új.
Vezérműlánc! SV-n ez mennyire kopik? (hülye kérdés!) Mert más motornál azt mondják, hogy kb. 60E km-ként kell cserélni. Így ha ebben 50Ezer van, akkor az is lassan esedékes lenne...
Magyar motoroknál meg az a baj, hogy tuti nem találok megfelelőt BP környékén. Mindegyik legalább 150-200 km és ha fölraknak valamit ami emberi árban van és nagyjából "megfelelő" állapotban, azt egy perc alatt el is viszik, (2 motorral jártam így) és nem tudok egész nap a használtautó/az e-mail fiókom előtt ülni, hogy mikor raknak föl egyet.