Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy Arlón(Ózd mellett) leszünk két hét múlva hétvégén: arlói buli és ha az elég közel van ott meg tudjuk oldani ha nem hagyom itthon a kütyüt....
küldök egy mailt !

kösz neked is az infót.. megpróbálok itt Nyíregyen keresni valakit max Debrecenben vagy a környéken... ha nagyon nem találok senkit akkor meg nemtom...
Néha járok nyíregy felé bár nem tudom mikor küldenek arra, csak előző nap tudom meg merre megyek másnap, de át tudom írni gyárira.....ha ráér a dolog akkor megoldható mert azért 2-3 hetente szoktam arra járni...
és te át is tudnád nekem írni a gyárira? a porbléma csupán annyi hogy elég messze lakom Pesttől (Nyíregyháza) és jelen állás szerint minimum 4 tank benzin lenne mire felérek..

gondolom úgy meg nem lehet hogy kiszedek valami panelt felküldöm és visszarakom és minden happy.. ?!?!?!?
elég csúnyán lebukott valaki
Nem. Az a fasza hogy nem 2 perccel korábban, a célegyenes végi féktávon történt! Épp a box utcába gurultam kifelé....
Ez fasza...
A shoxnál minden van ami itt.
Üdv. !

A konzolokról, és a dobozokról(esetleg más felszerelhetőekről) esetleg valami információt tudnál mondani ? esetleg árbelit is ?
full gasnál 15000 a fékpados mérés és a kompjúter piszterga.
Tavaly annyi volt
Azzal vigyázz! Először nekem is csak kotyogott. Aztán menet közben (mégcsak nem is fékezéskor) egyszer csak szét ugrott a tárcsa! Első kerék beblokkolt..... a többit kitalálod. Figyel oda rá!
vissza kell írni a kompótert a gyári cuccokhoz
A szegecselést ki tudja cserélni valaki? Csak mert maga a tárcsa 0.15mm-t kopott csak
Megvagyok áldva rendesen... a szegecselésnél az első féktárcsáim iszonyatosan elkezdtek kotyogni, mondom jó, felrakom azokat amiket itt vettem egy sráctól (Zoli ismeri) azzal meg szétrázza a kezemet a kormány 95 és 100 között, de csak ott. Miért is jönne össze valami... most összegyűlt minden jóból nekem
+.
szia Tsany! Írtam mait
Én is erre gyanakszom....az enyém is így volt, át kellett írni, hogy jó legyen.....
Ha pesthez közel vagy Tsanyi írhat fel neked progit.Kersd meg ha jó.
én is erre gondoltam hogy az elektronikával basztak vmit...

Suzukiba remélem valami baráti árat mondanak a történetre...
Valószínű hogy volt rajta sportszűrő és sportdob.................csak visszarakták és a cucchoz írt programot nem változtatták gyárira.
Én elvinném íratni és méretnék egy kompressziót is.