Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...a bankoknak,ügyvédeknek,biztositóknak,politikusoknak,és még néhány hasonló vérszivó ember(?)fajnak.
A többiek is szivnak,csak nem vért.
Jó ez az ország nem?
Ha csak így nem ....ez amúgy vicc....
Az egyedi kocsik gyártásával foglalkozó cégek (pl caterham)úgy csinálják hogy kiviszik németbe ott vizsgáztatják majd behozzák és regadó után levizsgázik itt.
azannya...
Német rendszám volt rajta. Kint volt ma Kecskeméten a gokartpályán a srác.
Vagy a földönkívüliek velünk!....a raktárosok és az adminisztrátor tényleg elég szürke, nagyszemű és furcsa volt...
Ez tényleg állat, kár, hogy nálunk már nem engedélyezik az új oldalkocsis üzembehelyezését...
Cégek.
Speedohaler...Ago árul ilyesmit, amúgy a gyári áttétellel alapból csal kb 10%-ot...
Sziasztok!

Egy számmal kisebb fogaskereket tettem fel Suzuki SV 1000-es motoromra, így a km óra máshogy mér. Nem tudom hogyan lehetne megoldani, hogy a valós értéket mutassa. Tudna nekem ebben valaki segíteni?
Amikor ezt ma megláttam, rögtön Sanyi jutott az eszembe. Biztos tetszene neki.
nyilván földönkívüliekkel végeznek titkos kísérleteket
Ha az üres területre gondolsz akkor ott egy gyár van, tavaly vittem oda cuccot, de hogy mit csinálnak fingom sincs...
Itt mi lehet?
Ha kocsival lesztek akkor tök mindegy legfeljebb a kilátás miatt.....viszont ha akkor nem motoros ruhában vagyunk akkor sétáltunk volna egy keveset a a vízesés mellet mert van ösvény amin végig lehet menni a tetejéig...
Esni fog.
de, ez az, köszi az infót.
holnap megyünk aztán próbálok pár megnézhető helyet összeszedni.
kíváncsi leszek milyen idő lesz a Glockneren
Ja................kell hozzá szerencse.
mert nem egyszerű jó használt gumit találni.... olcsón
Mert?
Szombat délután már mind ott leszünk, gyere át, csak pár km.....
én meg bogácson leszek csütörtöktől vasárnapig, egy kézfogásra lehet átugrok, ez persze függ attól lesz-e péntek este tivornya

amúgy kezdem azt hinni jobban jártam volna te pr2-es hátsóddal..
Úgy néz ki.De csak szombat délután.
Nem ez az? Laci vitt oda minket, de fingom sincs hol voltunk :