Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még nem.
Csak az osztrák határig jutottam el.
Az országkerülő túrán.
Nyugatabbra még nem merészkedtem.
Na, majd egyszer, egy szép napon...
Osztrákba itt voltatok már? Kaprun-ba van egy nagy vízi erőmű, most nézem a DaVinci learning-en Szép hely
Mit vársz tőlük.Bőrből rövidnacit gyártanak kantárral.
Na ezért sem csípem a japokat................mindíg megtartják a fincsiségeket maguknak belsö piacra.Nekünk meg kétdugós úszó fék és pilincka sima telo jár.
Bezzeg a digók.................simán megszórnak öhlinsel meg brembo monobloccal.
Igaz huvva drága.
Egyszer itt, egyszer ott.
Még kezdők a BMW-nél, és nem tudják eldönteni, hova rakják.
Az 1600GT-n beszuszakoltak egymás mellé 6-ot. Bolondok ezek.
Gyárilag pálcikalábakon és elég gyenge fékkel jött ki. Szolid futómű- és féktuninggal viszont elég jó lesz már. Amit beszúrtam képet, az se gyári.

Eljátszottam már a gondolattal hogy a gs is milyen vagány lenne usd villával, bazi nagy fékkel 17-es kerekekkel. De nem érné meg, mert a power ugyan úgy kevés maradna.
Gyárilag brembo van rajta. Nekem az ilyenek a húha.................a gond a régi japo nehézbombázókkal hogy power már volt viszont súly is de futóművet és féket azt nem igen tettek rájuk.
az lehet, de az objektíven vett minőség nem számít. Fele annyi stílus se szorult ebbe. Nincs meg a húha faktor.
Amúgy neked ez tetszene.Régebben almádiban a parkolóban lőttem.Jobb mint a bandi vagy a katana.
Jó lenne ez a mozdony a következő 10 évre. Szenes kocsim az már úgyis van.
Mozdonyok a C vágányon kérem.
Rossz helyen van a henger.
Letört?
Ha már itt tartunk :

igen
le van fóliázva a tankod?
köszi a hozzászólást srácok. nekem nem gond h túra v sport én a d220al is pályáztam. kell neki 2 kör mire bemelegszik és jó az. hátulja csusszant meg 1szer 2szer, de csak mert hülye voltam.
nekem volt,bevált (nyugiba turázni)
a hosszu élettartamához képest jól tapad
aki pályázik (közuton is) annak szar
azt mondtam nekem jó volt a 650-en a 180-as.... ....az, hogy Neked jó lesz-e azt meglátod...
no meglássuk azt mondtad 180as fasza, mert ez 180as.
meg van egy bt021 160as
jó túragumi csak szeret hamar kockára kopni...
metzeler z6 milyen? mostmár van egy olyanom is