Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit off de
http://youtu.be/Hop8KiafEz0 a mocsárból [/L]
tegnap előtt én is megetettem az enyémmel 6,5l-t
Átlag utazó 150km/h -volt,meg sietős kigyorsítós ,előzgetős mutatvány.
Ahhoz képest nem volt sok a fogyasztás.
Az Oláh Józsit meg lehetne kérdezni.Nekem ő töltött fel igaz az apriliához kipufogó térképet de hátha tud vele valamit kezdeni.Az európai motorokat vágja,nem tudom a japókhoz is ért e..
Halvány fogalmam sincs.Bár nem lehet túl drága.Amcsiknál 25 dollár.Az 5 rugó körül van.Úgyhogy itthon legalább 3x-osa lehet.15 rugó körül.
tudsz arra valami tippet adni, mennyiért vesztegetik azt a műayagot, amin a lánc fut a villán?eléggé elkopott és szerintem ezért is melegedik a láncom...mondjuk, lehet túl feszes is...

és fosok, h kinyírom a láncot
Én nem.............................csak túrázgatok szípen kellemesen,lassacskán.
de én hajtom mint a disznó :D és valamiért 160km-180km/11L a tipikus...

kössz a tippet robeszra!
Aprilia vagy piaggio 200-as 250-es mostani gépei.Közülük én városba az aprilia sportcity-t tudnám elképzelni.
Kicsi de már elég erős.Tehát megy neki a kocsik közti cikk-cakk.
Eztúl kevés egy kanyarvadásznak.7-et a 650-es eszik.
Zoli te eléggé vágod a robeszokat, mit ajánlanál, legalább legyen 125ccm vagy több és menjen mint a golyó, legalább 100-130, minimális karbantartás mellett és ne kerüljön 1 millába
ja most nézem, h az neked kissé messze van
esztergomban a proptech egy baráti kézfogásért ráírja neked a gyári ecu progit , de lehet kér 1 rugót...

amúgy normális, h az ezres olyan 7 körül eszik...pl manapság alig bírok 7 alatt maradni...Igaz, ebben 300-500kmes túrák 150-es utazóval, kofferekkel
Őőőőőőőőő.....................................................

Én mindent elhiszek.
Esküszöm, hogy nem én vagyok a képen! Ugye elhiszed?
Hő?
Én még emlékszem a hirdetésre..........................azóta is szihológushoz járok,
Öööö...hát izéé...
Szóval az ugy volt, hogy....
semmi gond....minta legyen és annyi...
Nem hinném.Bár nem vittem még motort műszakira kéféle gumival.
köszi, ha nem adja el míg odaérek akkor megveszem. műszakin ez nem gond h nem uolyan a mintázat, jól emlékszem? kocsinál is csak 1 tengelyen kell egyeznie
Ha teccik rajta.
Nem titkos csak nem a fejidom hanem az ülés alatt van a csati és a többi ahogy írtad... ....pár perc...
van egy a közelbe 3,5-4mm mintával no defekt 12E
rendben az adatlapodon lévő számon vagy mailon még időben jelezni fogom ha addig nem oldódik meg a dolog!

Annyi csak egyébként hogy laptop rá a fejidom alatt lévő kis fehér csatlakozóra?!? egy két kattintás és jónapot? vagy hogy néz ki ez a dolog? Persze csak ha nem szupertitkos
Szerintem mehet.
pr2 első és bt-21 hátsó oké együtt nem? 2komponensű, túrasport mind a kettő