tegnap előtt én is megetettem az enyémmel 6,5l-t
Átlag utazó 150km/h -volt,meg sietős kigyorsítós ,előzgetős mutatvány.
Ahhoz képest nem volt sok a fogyasztás.
Az Oláh Józsit meg lehetne kérdezni.Nekem ő töltött fel igaz az apriliához kipufogó térképet de hátha tud vele valamit kezdeni.Az európai motorokat vágja,nem tudom a japókhoz is ért e..
tudsz arra valami tippet adni, mennyiért vesztegetik azt a műayagot, amin a lánc fut a villán?eléggé elkopott és szerintem ezért is melegedik a láncom...mondjuk, lehet túl feszes is...
Aprilia vagy piaggio 200-as 250-es mostani gépei.Közülük én városba az aprilia sportcity-t tudnám elképzelni.
Kicsi de már elég erős.Tehát megy neki a kocsik közti cikk-cakk.
Zoli te eléggé vágod a robeszokat, mit ajánlanál, legalább legyen 125ccm vagy több és menjen mint a golyó, legalább 100-130, minimális karbantartás mellett és ne kerüljön 1 millába
köszi, ha nem adja el míg odaérek akkor megveszem. műszakin ez nem gond h nem uolyan a mintázat, jól emlékszem? kocsinál is csak 1 tengelyen kell egyeznie
rendben az adatlapodon lévő számon vagy mailon még időben jelezni fogom ha addig nem oldódik meg a dolog!
Annyi csak egyébként hogy laptop rá a fejidom alatt lévő kis fehér csatlakozóra?!? egy két kattintás és jónapot? vagy hogy néz ki ez a dolog? Persze csak ha nem szupertitkos
http://youtu.be/Hop8KiafEz0 a mocsárból [/L]