Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli! A posta árát majd írd meg légyszíves.
sziasztok!

szerintetek milyen árba lehetne eladni az SVmet?Néztem a használton a legközelebb álló 920ért volt fent,de abba már 20ezer km volt (de sok,de sok )

Az enyémbe 16,5 van,igazából rájöttem hogy nem használom.

az a legszörnyűbb az egészben hogy ma elakartam menni motorozni,de valahogy nem vagyok képes rá...inkább hirdetést írok neki....szép
Írtam mailt.
Megvan.Küldj egy címet mailban oszt annyi.
Az amelyik így áll: JOBBOS
Volt itthon bontva egy drágább változat is, az is ugyanolyan dobozba és ugyanolyan piros színű volt mint az olcsóbb. Szerintem nem copy
a kopottabb, de komolyan
Foggalmam sincs melyik a jobbos.
ennyiért gyanús, hogy eredeti olaj lenne, ez a legfőbb probléma vele. az SV nem igazán szereti. De most nézem, hogy nem is SV-ről van szó, akkor nem szóltam.
2x2 literes? Olcsóbb ha átutalom az árát, mintha elküldöm a colat. Megmondod mennyiért vagy hajlandó feladni a postán akkor holnap átutalom az egészet. Bár nekem csak a jobbos kell. A balossal nem tudok mit kezdeni. Nekem csak 1 féktárcsám van.
A zoli majd ingyen odaadja.Talán egy rekesz cola megteszi.
Vagy 2 2 literes.
Most megrendeltem a szinterest, és a burgmanhoz is rendeltem egy rms-t 2200 ft-ért... ott 2 pár fékbetét van elől. Ha ezzel a szinteres szarral is nyikorog akkor megveszem Zoliét. Nem fogok aranyért venni egy kaska fékbetétet. De úgy nyikorog, hogy mindenki engem néz. A fékhatással nincs gond.
Mondjuk a burgmanus egy külön faj...................és tényleg szar.
Elég nagy a pince,bár sok a lom benne.
Ennyire szar lenne az act evo? Nekem a burgmanba most is az van és nem rossz. Nem evett belőle semmit 1600km alatt, ezért gondoltam a freewindbe is. A burgmanosok áldják... Nos még van belőle 1 liter itthon, akkor ezután nézek motult...
szerintem Zoli fékbetétjeivel jobban jársz, azok a gyáriak gondolom. Az új Brembo volt talán 8-8,5mm, szóval nem sok hiányzik belőlük. Az 1690Ft-os actevo olajat meg amint lehet cseréld le, ha sokáig meg akarod tartani a motort
zug pimper vagy!
Egyébként ez a harmadik olajom a gépbe és eddig a motul volt a legjobb.
Mániákus fékbuherátor vagyok.Képes voltam lecserélni a nyergeket 4 dugósra.Brembo betéttel.
Mindenképp.
Magyarul vegyek szinterest inkább?
A link elbaszódott... www.kenoanyagfutar.hu
Ja és szinteres.Ez a nyereg még duplán is hulladék nemhogy szimpla kivitelben.
Szép nagy szeme van.
Amúgy Motulos a banda nagy része.De valvoline,Liqui Moly,repsol,és agip sem rossz.
Én a mostaniba repsol fullszintet löktem de szerintem visszatérek a félszinthez mert avval érzésre jobb volt a végefelé a váltó.
Esetleg kipróbálom az Ipone-t mert Laci nagyon tukmálja rám.
Szerinted erőltessem a szinteres betétet vagy jó az olcsóbb is? 1400 pengő a különbség. Mintha a fogamat húznák, de majd lenne valahogy... Kellene néhány mire megerősödök. De ami kell az kell.
Ti milyet olajat használtok, ami normális és árban is elfogadható? Mostmár nekem marad az actevo erre az évre. Én innen vettem: OLAJ. Rendeltem olajszűrőt is így ingyen volt a posta.