Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.A traviatat.Tenor volt.
tehát, akkor a 3kg-sba azek szerint télleg csak 3kg-t lehet max belepakolni...
egyik munkatársam mesélte egy régi görög nyaralását hasonló kondíciókkal. béreltek egy 125-ös robit, aztán hegyről lefelé úgy pofára estek, hogy saját nyálán csúszott mint a csiga csak nem a háza volt a hátán hanem asszonypajti
persze póló rövidnaci kombóban. viszont azt mondta a tengervíz faszán húzza össze a horzsolásokat
1 milláért egy 2007-es 8E km-es motort? Mennyiért kellene eladnom? 600ért?
Nem is fogod el adni soha ennyiért....
Ne tedd! Szakadt már le az xx-emről hátsó doboz 160-nál. Nem vicces!
a józsi faszán dalolt
jóestét mindenkinek !

érdeklődnék hogy mi a külömbség a monokey és a monolock hátsódobozok között? mert én csak a terhelhetőséget vélem észrevenni.. a monokey-é 10kg, míg a monolock-é csak 3 kg... és mivan akkor ha én a 3 kiló helyett 6-8kg-t pakolok bele ?
Semmivel.....................max a hasalásnál mi minden jobb.
Áhhh.Saját jobb.Azt kell minnél jobban megszokni és egyé válni vele.
Szerinted én igen?
Röhögni fogsz,de vmelyik este én is megtaláltam a banditos hirdetésedet!
Azt ecsetelte,hogy a 650-es mennyivel királyabb mint az 1000-es!
Ma volt egy érdeklődő a Suzukira! Azt hittem elájulok! Nem volt ilyen hónapok óta. Mondom, hogy igen, tessék parancsolni! A kérés az volt, h milyen állapotban van a Bandit? Az amit 3 hónapja eladtam tökéletes Vagyis az SV továbbra is a kutyuskáknak sem kell
Zoli! Ezen a képen nem emlékszem pontosan, hogy mit is mondtál már...
okosan kell csinálni, lastminute meg minden és amit a moci felkészítésére költeném, abból bérlés.Az élmény ugyanaz, mégsem a sajátod nyírod, mert a bérmocinak lehet taposni a szemét
Őőőőőő most minden pénzeszközre szükségem van de majd...............talán.Viszont puhány vagyok ilyen messze futóval viszem a gépest.
Majdnem!

olcsóbb és szebb.

ez
Fel jobb........................bár a 8-as karlobagig azért volt nekem jó mert nincs nagy szintkülönbség.
Korzika...........jövőre...........talán..........tetszik...........
ilyenem van nekem is...

amúgy a szerpentinezést lehet 125ös robesszal is élvezni, két személlyel... ...Jó, mondjuk hegyről lefelé, mert felfelé már kevés volt.
Mittomén.........................kijöttem a jobbosból a vigyor fülig a pofámon a józsi faszán dalolt ők meg fényképeznek.................még idől se volt pozőr beállításra.
1.kép: nem rosssz, csak milyen messze van?

2.Bad Boys 3?
Áh én netkalóz vagyok.