egyik munkatársam mesélte egy régi görög nyaralását hasonló kondíciókkal. béreltek egy 125-ös robit, aztán hegyről lefelé úgy pofára estek, hogy saját nyálán csúszott mint a csiga csak nem a háza volt a hátán hanem asszonypajti
persze póló rövidnaci kombóban. viszont azt mondta a tengervíz faszán húzza össze a horzsolásokat
érdeklődnék hogy mi a külömbség a monokey és a monolock hátsódobozok között? mert én csak a terhelhetőséget vélem észrevenni.. a monokey-é 10kg, míg a monolock-é csak 3 kg... és mivan akkor ha én a 3 kiló helyett 6-8kg-t pakolok bele ?
Ma volt egy érdeklődő a Suzukira! Azt hittem elájulok! Nem volt ilyen hónapok óta. Mondom, hogy igen, tessék parancsolni! A kérés az volt, h milyen állapotban van a Bandit? Az amit 3 hónapja eladtam tökéletes Vagyis az SV továbbra is a kutyuskáknak sem kell
okosan kell csinálni, lastminute meg minden és amit a moci felkészítésére költeném, abból bérlés.Az élmény ugyanaz, mégsem a sajátod nyírod, mert a bérmocinak lehet taposni a szemét
Mittomén.........................kijöttem a jobbosból a vigyor fülig a pofámon a józsi faszán dalolt ők meg fényképeznek.................még idől se volt pozőr beállításra.
persze póló rövidnaci kombóban. viszont azt mondta a tengervíz faszán húzza össze a horzsolásokat
érdeklődnék hogy mi a külömbség a monokey és a monolock hátsódobozok között? mert én csak a terhelhetőséget vélem észrevenni.. a monokey-é 10kg, míg a monolock-é csak 3 kg... és mivan akkor ha én a 3 kiló helyett 6-8kg-t pakolok bele ?
olcsóbb és szebb.
ez
amúgy a szerpentinezést lehet 125ös robesszal is élvezni, két személlyel...
http://maps.google.hu/maps?sad...
2.Bad Boys 3?