Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Álámóniumhegesztő feltölti majd síkbamarják azt a részt ami fúrva vagyon és annyi.
Még semmit...ott van a polcon szatyorban..... ...egyszerűen nincs bizalmam a kifurkálásban, a 650-é mintha erősebb lenne abban bíznék, de az 1000-é elég vékonyka és kevés benne az erősítés, félnék, hogy kitörne....
Este utánanézek. Vagy ha gondolod vstrom fórum :)
Azt gondoltam.Valamit mókolok majd rajta.Inkább a pofára jó e kategória érdekel.
A hossza szerintem biztosan nem lesz jó.
Kamaz.
Nos nekem jó vagy te is.
Annyi a lényeg hogy hasonlítson az N-es sv hez (Árulnak ki dl 650-es alkatrészeket) hátha a vevőknek az a bajuk hogy S-es volt és már vizionálják hogy egy mamaz alól húztam ki.
Van DL-em, meg is tudom nézni, de nem vagyok tsanyi.
Tenyleg Sanyi, villahidammal kezdtel valamit? Majd ha lassan elado sorba kerul az SV, akkor szuksegem lenne ra.
aha, ezüst 1000 K3, mint a mostani.
Na az jó............Mostmár csak atix kolléga kéne egy jó árért és kezdene nagyon hasonlítani N-esre.
nem ugrik be, de szerintem olyan mint az N-é...
Anyósom és társnői képesek voltak tajért, cukorért vagy bármiért átbuszozni a városon 5ft-ért is........az aszony ma is ilyen....lát valahol 10-20ft-os "leárazást" vesz 1 kartont amin nyer 3-400ft-ot, de elautózik 2 rugót........nem lehet megmagyarázni nekik....
Huhh sanyi...........láttál már DL-t közelről...............a gázkarja olyan lehet mint az N-es sv-é?
Alul megy a bowden ki?
1000-es volt?......nem is tudtam, hogy van még valakinek arra ilyenje....illetve volt........egy 650-ről tudtam...
de....és nem is engedtem belőle....
Öhmmmmm.....................volt ott egy szám is a HSZ-ben.
De ha egy jókiállássú megkímélt kevés km-es 2 éves triplát adsz érte úgy hogy házhoz hozod (nemegyek én egy métert sem motorért ) akor üsse kavics.
Zoli! Akkor én megteszem az első vételi ajánlatot a motorodra. Van 400-am, azért megveszem
nem ám
Ez nem a Sanyi vót?
Mondom.............jönne valaki hogy 750-ért viszem....................de nincs még ilyen sem.
amikor én vettem a motoromat, akkor néztünk egy SV-t Tárnokon.
1,15M- ért hirdette a srác, mondtam neki 1,1-ért megveszem, itt van nálam 100e foglalónak és elmegyek hozom a maradék misit. Hogy mi (volt velem 2 haver) hogy le lettünk baszva meg kizavarva, hogy hogy képzelek olyat hogy 50 ezret lealkudok stb. Ezek az idők ezek szerint elmúltak
Ja ez tenyleg fura dolog, hogy butorert pl. meg napi dolgokert elautoznak 10 km-eket, 300 forint miatt.
2006-osok közt talán a 6.-8. legolcsóbb az enyém.És így sem.Direkt úgy számítottam meg az árat hogy alkudnak belőle majd.De nem.Még ezt sem teszik meg.Egyszerűen megvesznek 840-ezerért egy 2004-est. .Az eladó nagy örömére.Tehát a gond hogy arra se veszik a fáradságot hogy elutazzanak megnézni a kiszemeltet.Még a telefont sem hajlandóak felemelni.
Bezzeg a bútornál pont az ellenkezője igaz.5-10e árelőnyért képesek egy tank benzint és egy napot áldozni.
Szerintem a tul olcson hirdetes sem szerencses, mert gyanus a vevoknek es fel sem hivnak, hogy miert olyan olcso. Lehet, hogy mar valtozik a vilag ezen a teren, de azt tudom, hogy eddig barmit vettem a talalati lista legelejen levo (legolcsobb) mindig csak hulladek volt es ez a beidegzodes meg mindig megvan.