Még semmit...ott van a polcon szatyorban..... ...egyszerűen nincs bizalmam a kifurkálásban, a 650-é mintha erősebb lenne abban bíznék, de az 1000-é elég vékonyka és kevés benne az erősítés, félnék, hogy kitörne....
Nos nekem jó vagy te is.
Annyi a lényeg hogy hasonlítson az N-es sv hez (Árulnak ki dl 650-es alkatrészeket) hátha a vevőknek az a bajuk hogy S-es volt és már vizionálják hogy egy mamaz alól húztam ki.
Anyósom és társnői képesek voltak tajért, cukorért vagy bármiért átbuszozni a városon 5ft-ért is........az aszony ma is ilyen....lát valahol 10-20ft-os "leárazást" vesz 1 kartont amin nyer 3-400ft-ot, de elautózik 2 rugót........nem lehet megmagyarázni nekik....
Öhmmmmm.....................volt ott egy szám is a HSZ-ben.
De ha egy jókiállássú megkímélt kevés km-es 2 éves triplát adsz érte úgy hogy házhoz hozod (nemegyek én egy métert sem motorért ) akor üsse kavics.
amikor én vettem a motoromat, akkor néztünk egy SV-t Tárnokon.
1,15M- ért hirdette a srác, mondtam neki 1,1-ért megveszem, itt van nálam 100e foglalónak és elmegyek hozom a maradék misit. Hogy mi (volt velem 2 haver) hogy le lettünk baszva meg kizavarva, hogy hogy képzelek olyat hogy 50 ezret lealkudok stb. Ezek az idők ezek szerint elmúltak
2006-osok közt talán a 6.-8. legolcsóbb az enyém.És így sem.Direkt úgy számítottam meg az árat hogy alkudnak belőle majd.De nem.Még ezt sem teszik meg.Egyszerűen megvesznek 840-ezerért egy 2004-est. .Az eladó nagy örömére.Tehát a gond hogy arra se veszik a fáradságot hogy elutazzanak megnézni a kiszemeltet.Még a telefont sem hajlandóak felemelni.
Bezzeg a bútornál pont az ellenkezője igaz.5-10e árelőnyért képesek egy tank benzint és egy napot áldozni.
Szerintem a tul olcson hirdetes sem szerencses, mert gyanus a vevoknek es fel sem hivnak, hogy miert olyan olcso. Lehet, hogy mar valtozik a vilag ezen a teren, de azt tudom, hogy eddig barmit vettem a talalati lista legelejen levo (legolcsobb) mindig csak hulladek volt es ez a beidegzodes meg mindig megvan.
Annyi a lényeg hogy hasonlítson az N-es sv hez (Árulnak ki dl 650-es alkatrészeket) hátha a vevőknek az a bajuk hogy S-es volt és már vizionálják hogy egy mamaz alól húztam ki.
Alul megy a bowden ki?
De ha egy jókiállássú megkímélt kevés km-es 2 éves triplát adsz érte úgy hogy házhoz hozod (nemegyek én egy métert sem motorért
1,15M- ért hirdette a srác, mondtam neki 1,1-ért megveszem, itt van nálam 100e foglalónak és elmegyek hozom a maradék misit. Hogy mi (volt velem 2 haver) hogy le lettünk baszva meg kizavarva, hogy hogy képzelek olyat hogy 50 ezret lealkudok stb.
Bezzeg a bútornál pont az ellenkezője igaz.5-10e árelőnyért képesek egy tank benzint és egy napot áldozni.