Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sztárolni akarom,nekem is az van és tényleg szuper kis autó.A célnak megfelel
Pedig a szalonallapotu,keves km-es idos fogorvos tulajos max 5 km-re toled a tuti egy horpadas nelkul.
Bátyának Szegeden van egy Clio-ja, 93 körüli évjárat. 1.2-es 5 ajtós. Tök megbízható, kis fogyasztású kocsi. Nem kell 150-ért? Nevetséges összeg egy kocsiért, de nekik nem kell (mondjuk sokkal többet nem is ér)
ááá nincs nekem annyi pénzem
És max 400-at adok most 1 autójért és még az is össze kell kapirgálni!
Csak nézelődök hogy mik a lehetőségek!
De az a szomorú hogy jó állapotút tényleg csak messze találni!
Mert amik itt vannak a közelben ugye a pösteik meg stb... Hát botrány!
Így tuning meg úgy meg széthajtva törve stb...
vegyél 307-est, az a biztos Én most csak azért árulom mert haveromnak van egy xsara picassoja és az tök tetszik
Hülye a világ az fix.
13e-res forgószékért meg mennek 3-4 boltba kocsival hogy spóroljanak 500 forintot.
Mondván meg kell nézni több helyen mert tudatosan választunk.
Én meg pont ezen bosszankodok!
Nézegettem Fiat Bravo-kat és ami jó szép és árban is megfelel lent van Pécset.
De mivel még csak nézelődök nem hívtam! De bakker én le mennék nem rángatnám fel
Motorom is kecskeméti. házhoz mentünk!
Nem értem ezt a sok zsugori embert! Ha tetszik valami odamegyek megnézem max nem veszem meg...
Ennyire szereted a változatosságot?
Feladtam hirdetni a kocsimat (gondoltam a motorok nem mennek el, akkor menjen a kocsi) elég sok érdeklődő volt rá ma, de nem is ez a lényeg. Pécstől 15km-re lakom és volt egy pécsi érdeklődő. 2 kérdése volt! Behozom-e Pécsre, hogy megnézzem mert Ő nem akar utazgatni kocsiért mert van egy jó vétel a lakhelyétőt pár méterre ugyan abban a típusban. Ugye gondolhatjátok, h az itt elhangzott dolgok után is azt mondtam, hogy ha kell eljössz és megnézed, de Ő nem tesz meg 15km-t A másik kérdése az volt, hogy engedek-e 150E ft-ot belőle. Mondom így telefonon keresztül, kizárt mert ha igent mondok akkor helyszínen tovább megy az alku. De kérdem én! Hogy lehet egy nem is látott kocsira 150 ezret alkudni telefonba? Meg van mindenki őrülve?
Ma is kocsival voltam.Eső persze csak most esik.
mert szélesebben dobja a vizet
Ezek egy kicsi utánjárással bolti árak.Nincs vele semmi extra.
Mé 180-as?
Jah, beirtam a naptarba! Ha mar a mostanirol lemaradtam... rohadt furdoszobafelujitas.
Motoromat Esőgumis SV-re cserélném!
Minimum 180 széles gumi legyen!
és ehhez mit szólsz?hol a trükk, h ilyen olcsó?

Jaja Balu, nekem megérte, h elhoztad lábon, mert tutira tudtam, h megveszem.Akkor álltan volna el, ha gázos a gép, de azt meg akkor nem hoztad volna el Debrecenből
Hát nemtom hogy gondolták!
Ja!
Akkor nem túl jól tették fel és örülj, hogy nem tekeredett le...láttam ilyet és a tengelyt is megrágta...
Szlotát?
Tudom.Rajta vagyok a dolgon.
Jó formán két ujjal le lehetett lazítani.
Ráadásul szombaton lehet egy jót menni a szlotákoknál....mi mentünk...
Az jó.
Jövőre tuti befigyel egy egyhetes ilyesmi.Csak gyűjtöm a tapasztalatot és a suskát.
Arlót meg be lehet tenni pénzben nem ráz.3 tank benya és pár ezres a szállás/kaja/pia viszonylatba.
És egy tó kevés emberrel.Tehát nyugi van.Nem a heringek a balatonon effektus.
szigorú belföld.Svájcban voltam már.