Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meglátom.Csak azért kellene mert a vevőket riasztja az S-es tartályos munkahenger..................mindenki azt vizionálja hogy rommátöortem.
XX 15 pénz komplett.
Szerintem megvárom a srácot.Nem hinném hogy sokan kapkodnak érte.
Nameg N-es műszerfal borítás gombokért.
Nem a külön tartályos kéne hanem aminek egyben van a szögletes tartálya a munkahengerrel.és minnél olcsóbban.
Még rágódom rajta.Ha kell akkor szólok.
Van xx, gixer, sv, R6. . .
Igen valószínüleg a jó időt most én se fogom tudni elintézni ezért is nézek olyan kempingeket ahol nem csak sátrazási lehetőség van.
mi 4 éjszakából 3at sátraztunk. Sokkal jobb úgy menni, hogy nincs semmi kötöttség. 4. Nap kerestünk szobát a Glockner lábánál, mert aznap végig esőben jöttünk. De a szobával is nagy szerencsénk volt. Majd ha összeszedem magam leírom az útvonalat. Meg fogyasztásbuziknak a tankolásokat.
Ugye nem csak én áztam egész 7 végén? Jah és továbbra is érdekelne k4 es Hűtőradiátor 650 N hez
Megmondom Neki, de még szerintem legalább egy hónap mikorra aktuális lenne, ha addig akad valaki aki vinné add nyugodtan...
Választhat a két radális közt de enyhén szivárog mindkettő a légtelenítőnél.
(Ezért is lettem csöpögó fékes buherátor.)És így fogalmam sincs mit csináljak vele.
Olcsón megszámítom az egyiket.És adok másik légtelenítőt hátha jó de passz hogy fog működni.
Tényleg, a srácnak kell a fékcuccod mihelyst ráér.... ....viszont kéne hozzá főfékhenger is...
Nincs valakinek egy gsxf,bandit vagy hasonló felső munkahengere olcsóért?
N-es sv-é is lehet.
Hát nem.
En az idokepet szoktam nezni...bar ennyivel elore mindegyik lutri... .
Amúgy elsősorban azért az időjárás határozná meg.....tud valaki olyan oldalt ami megbízhatóan előrejelzi akár 3 hétre is az időjárást? .....nem lenne jó esőben tölteni a hétvégét...
Ami csak annyiban érdekes, hogy Ő is szeretne jönni.....
Sajnos Anita szabija miatt most van kis kavar mert a 6.-i hétvégére szabad. de a többieknek a következő lenne jó, ha el tudja cserélni(esélytelennek mondta) akkor jó, de ha nem akkor is megyünk ugyan legfeljebb kevesebben.... .....ennek ki kell derülni-e hamar mert a házakat lefoglalhatják mások is....
Jó hálózsákkal nem gond az ilyesmi :) . Voltunk mi is július vége fele ausztriában ezer pár méter magasan éjszaka esővel ott se volt sokkal melegebb de éjszaka nem fáztam
Azért kitartás.
Sajnos fő szezon így legtöbb helyen már szinte alig vagy egyáltalán nem volt szállás. Megnehezíti a dolgunkat az is, hogy mindenhol csak egy éjszakát szállnánk meg. Amúgy olyan kempingeket nézek ahol bungalowk és mobil home-ok is vannak, legalábbis igyekszem de ezt létszám nélkül nehéz egy kicsit.
mikor megyünk ujra horgászni?
Na mivan?Mérgeztek vagy mindenki motort tol?
Van aki unja pedig el se kezdte.
Bakker Zozo! Uncsi a motorozás?