Kakasdon van egy bontó ott van most felső villahíd az a legnehezebben beszerezhető!
Felső villahíd: 35.000 (bontott) 72.000 (új)
Lámpa: 30-40.000
Lámpakonzolt gyártatni kell, ahhoz van CAD rajzom sima liba kivágatni egy "lézervágóssal"
Ja meg a tükrök
Szerintem ez ami fontos kelléke a gépnek a többi már csak plusz. Vagy rosszul mondom?
A neten nem tudnál nézni nekem komplett N-es cuccokat?.....kíváncsi lennék mennyiből lehetne megúszni mert az S-es fejidomot, lámpát, tartót hamar el tudnám adni szerintem....
Meg! fellazítottunk minden csavart (alsóvillahíd, kormánycsapágy,...) aztán fölraktuk és meghúztunk mindent. Utána leszedtük megint a felső villahidat és a második fölrakásnál már minden stimmelt. Valami el volt csúszva. ?
Én elhiszem, hogy kibírja meg ha több éve így működik akkor jó is. De azért valljuk be, hogy gyárilag oda semmilyen erő nem hat az emberi test tömegéből. Egy erős fékezésnél pedig egy 80 kilós emberke 150 kilóval biztos nyomja azt a 2 pontot ahol kifúrtad. Persze ez csak az én elméletem
Amit én vettem ebayről felső villahíd kb 2 kiló tömény anyag (öntvényszerű), amit levettem S-es gyári az nincs fél kiló és sztem alu ötvözet. Én sem gyöngíteném meg azt, pontosabban úgy nem raknám fel...
Felső villahíd: 35.000 (bontott) 72.000 (új)
Lámpa: 30-40.000
Lámpakonzolt gyártatni kell, ahhoz van CAD rajzom sima liba kivágatni egy "lézervágóssal"
Ja meg a tükrök
Szerintem ez ami fontos kelléke a gépnek a többi már csak plusz. Vagy rosszul mondom?