Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakasdon van egy bontó ott van most felső villahíd az a legnehezebben beszerezhető!

Felső villahíd: 35.000 (bontott) 72.000 (új)
Lámpa: 30-40.000
Lámpakonzolt gyártatni kell, ahhoz van CAD rajzom sima liba kivágatni egy "lézervágóssal"
Ja meg a tükrök
Szerintem ez ami fontos kelléke a gépnek a többi már csak plusz. Vagy rosszul mondom?
A neten nem tudnál nézni nekem komplett N-es cuccokat?.....kíváncsi lennék mennyiből lehetne megúszni mert az S-es fejidomot, lámpát, tartót hamar el tudnám adni szerintem....
A szerencséd hogy N-es a fék és van műszerburkolat.El lehet adni sérülésmenesnek.
Igazándiból azért vettem ezt a motort, mert NAGYON olcsó volt, és tudtam, hogy ezt már eladni nem fogom. Ez szerelem volt első látásra.

Ez egy DÖG, imádom! És a barátomnál van a tesója!
Én is inkább az egészet átalakítanám N-re......anno kérdeztem, de senki nem akarta S-re cserélni az N cuccait.....majd egyszer...
Ez azért nem akkora baj.
Max eladáskor.
Már nagyon! Csak a forgalmi S-es!
Gyári.
Na most ilyen!
Valószínű.
Meg! fellazítottunk minden csavart (alsóvillahíd, kormánycsapágy,...) aztán fölraktuk és meghúztunk mindent. Utána leszedtük megint a felső villahidat és a második fölrakásnál már minden stimmelt. Valami el volt csúszva. ?
Megoldódott a gond?
Én sem b...tattam! Így vettem, de már fölraktam rá egy gyári N-es villahidat! Így azért jobban néz ki!
Téleeen?sosenem.Mégroszabb lesz.
én akkor se b@sztatnám a gyári anyagot...

Ez afféle sufnituning MZ korabeli időket idézi számomra.Dehát, addig nincs baj amíg nincs baj , én tuti nem kockáztatnék.

Lehet én is valami drasztikus árcsökkentésre és lebontásra szánom el magam a télen, hátha elmegy a kicsike...Aztán a sok motyót róla feldobom ide
Teljesen igazad van!
Másrészt Én néztem az N-es sincs erősebb anyagból, legalább is vastagabból biztos nincs!
Én elhiszem, hogy kibírja meg ha több éve így működik akkor jó is. De azért valljuk be, hogy gyárilag oda semmilyen erő nem hat az emberi test tömegéből. Egy erős fékezésnél pedig egy 80 kilós emberke 150 kilóval biztos nyomja azt a 2 pontot ahol kifúrtad. Persze ez csak az én elméletem
harminc 4tizenegy 46kilenven8! Ez a feladvány hívjál föl beszéljük meg!
Megnézném.....ha jó esetleg meg is venném...
Nekem S-es volt fönt megfúrva! Semmi baja nem volt. Durva lenne, ha kitörne. Nem hinném, hogy annyit gyengített rajta, hogy ilyen előfordulhatna.
Ez talán játszana, de annyiba kerülne, hogy akkor már én is nézelődhetnék a neten...
miért, ha véletlen a kezedben marad a kormány legfeljebb visszarakod nagyobb alátéttel
Jó az csak ha átesel rajta engedd el.
Amit én vettem ebayről felső villahíd kb 2 kiló tömény anyag (öntvényszerű), amit levettem S-es gyári az nincs fél kiló és sztem alu ötvözet. Én sem gyöngíteném meg azt, pontosabban úgy nem raknám fel...
Köszi nem gond.Fék szerintem sajnos kelleni fog és ha ottvagyok ránézek a gáz szekcióra.