Nakérem, tudom mit kell venni. Munkatársam vett egy Xsara Picassot elején töröttet és megcsináltuk. Felraktam hirdetni és 2-3 nap alatt most pár perce eladta 1.520.000-ért mindössze 300an nézték csak meg az oldalt, és abból 10-en biztos felhívták ennyi nap alatt. Szóval adjatok egy Picassot, azt megveszik
Zolikám képzeld el mi történt ma! FELHÍVTAK AZ SV-RE! Azt hittem elájulok azt mondta a tag, hogy vasárnap lejönne és megnézné. Nyilván ebből nem lesz semmi, de akkor is nagyon boldog voltam
N-est nagy butaság szerintem csinálni mivel 30-ból átalakítod túrakormányra és szerintem kurva jól néz ki az S-es fejidommal a túrakormány. Az első körnél meg rájössz, hogy ezért az érzésért még 50 ezret is adtál volna. Hihetetlenül jó vele menni
Igen , de ha jól értettem Sanyi N-es motort akar csinálni, csak a kormányt akarja kiemelni. De ez nagyon állatul néz ki csak az óra felfogatása kicsit necces, ha teljesen N-es verziót akarsz csinálni!
Sanyi, ezt vedd meg! gykarpat elintézi, hogy a házad előtt legyen pár napon belül Ugyan ez van nekem is. 17E ft-ból kb itthon van + 1 fék és kupplungcső kb 10E + egy kormány ízlés szerint 3 és 13E ft között. Nekem 30-ba megállt az egész, annyit bőven megér, többe kerül egy villahíd itthon (és még ráadásul nincs is) Szóval ez az
Nem lenne olcsóbb mint megvenni suzukiéktól.A villahíd a lényeg.A többi KB 50-70 közt kijönne. Így cakpakk KB 100-120e.Annyi nem jön ki az S-esből.Bontásból kéne kifogni de fehér holló.
Kell.:
Lámpa,lámpatartó,a telóra a tartók,a krómozott lószarnak az ára csak magában 12-13e,a hátlap,oda tartó a műszertartó mint 5-6e darabja.
Kis lószarokból kell egy vagon mire gyári lesz és nincs két tenyérnyi a végeredmény.
Így még 50 km.t sem kell utazni egy motorért.
Egy jó hónapja nem hííttak senkisem.
Lámpakonzol az talán 12 rugó volt a gyári.
Kell.:
Lámpa,lámpatartó,a telóra a tartók,a krómozott lószarnak az ára csak magában 12-13e,a hátlap,oda tartó a műszertartó mint 5-6e darabja.
Kis lószarokból kell egy vagon mire gyári lesz és nincs két tenyérnyi a végeredmény.