Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, légyszííííí...
Amikor az enyémet szerezted akkor is csak az volt megjelölve, nagyon ügyesen elintézted azt is ezt is elfogod
Ha gondolod ralicitalhatok...bar elobb ra kell kerdezni a szallitasra, mert csak UK-t jelolt meg postazasnal.
Ahhoz előbb vennem kéne.....................és annyira lelombozott vagyok hogy nincs kedvem hozzá.
adjatok EL Picassot
Nakérem, tudom mit kell venni. Munkatársam vett egy Xsara Picassot elején töröttet és megcsináltuk. Felraktam hirdetni és 2-3 nap alatt most pár perce eladta 1.520.000-ért mindössze 300an nézték csak meg az oldalt, és abból 10-en biztos felhívták ennyi nap alatt. Szóval adjatok egy Picassot, azt megveszik
Pedig mérsékelten fel szoktam derülni tőle...............csak uána még jobban lelombozódom mint füles a micimackóban.
Ezzől csak mégjobban elmegy a kedvem tőle.
Ha adsz KP-t is feltétlen....................bár utalhatod is..........és ha érkezik a píz leszállítom.
Így még 50 km.t sem kell utazni egy motorért.
ha gondolod szívesen felhívlak szám nélkül és alkudozok a motorodra...csak hogy jobban érezd magad
felhívjalak?
Akkor csalárd módon beelőztél.
Egy jó hónapja nem hííttak senkisem.
Zolikám képzeld el mi történt ma! FELHÍVTAK AZ SV-RE! Azt hittem elájulok azt mondta a tag, hogy vasárnap lejönne és megnézné. Nyilván ebből nem lesz semmi, de akkor is nagyon boldog voltam
Hát az eladott ezres s-es is.
hát ha kuka egy komplett S-es elej akkor biztos olcsóbb az N-es, csak az a baj, hogy az N-es 1000-es bontva kb fehér holló
Nem feltétlenül csak gondoltam kijön az S cuccok árából az átalakítás..... ....de ha nem akkor az a legjobb...
És ha az egész miskulancia ropira van törve elől?
N-est nagy butaság szerintem csinálni mivel 30-ból átalakítod túrakormányra és szerintem kurva jól néz ki az S-es fejidommal a túrakormány. Az első körnél meg rájössz, hogy ezért az érzésért még 50 ezret is adtál volna. Hihetetlenül jó vele menni
Teljes N-est anyagilag nem éri meg csinálni.
Igen , de ha jól értettem Sanyi N-es motort akar csinálni, csak a kormányt akarja kiemelni. De ez nagyon állatul néz ki csak az óra felfogatása kicsit necces, ha teljesen N-es verziót akarsz csinálni!
Kösz, ez nem, rossz....csövek vannak csak ez kéne......
Sanyi, ezt vedd meg! gykarpat elintézi, hogy a házad előtt legyen pár napon belül Ugyan ez van nekem is. 17E ft-ból kb itthon van + 1 fék és kupplungcső kb 10E + egy kormány ízlés szerint 3 és 13E ft között. Nekem 30-ba megállt az egész, annyit bőven megér, többe kerül egy villahíd itthon (és még ráadásul nincs is) Szóval ez az
Ja és a gyári új volt a hidam 3 éve 42e.
Csak a műszerfalhoz még kell 35-40e nyi cucc.
Lámpakonzol az talán 12 rugó volt a gyári.
Nem lenne olcsóbb mint megvenni suzukiéktól.A villahíd a lényeg.A többi KB 50-70 közt kijönne. Így cakpakk KB 100-120e.Annyi nem jön ki az S-esből.Bontásból kéne kifogni de fehér holló.
Kell.:
Lámpa,lámpatartó,a telóra a tartók,a krómozott lószarnak az ára csak magában 12-13e,a hátlap,oda tartó a műszertartó mint 5-6e darabja.
Kis lószarokból kell egy vagon mire gyári lesz és nincs két tenyérnyi a végeredmény.