Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Te dolgod, azt teszel bele amit akarsz. csak jópár évig volt simson-etz nekem is, szereltük is épp eleget és emlékszem hogy ilyen olaj volt benne. ezért nem értem miért tenné tönkre a kuplungot.
Anyit most bogarásztam ki hogy 10w-40-est írnak hozzá.
miért vágná haza a kuplungot? gyárilag az volt bele előírva.
Mondd le!
Viszed egy nappal később....
Adnék tükröt ha jó lenne.
holnap műszaki, mi nem jött meg? a balos tükör...
Mi tévő legyek....1ik sv-st se érem el a városban, egyik pesten van tutira...
Arra gondoltam vágot vhonnan bele tükröt... persze nem falit kéne mert az nem kicsinyít....
Originál magyar van benn.
Asszem ilyen 1500 körül van egy Koyo főtengelycsapágy hozzá, akkor legalább azokat.
Hát egyenlőre nem kéne.Majd a plusz blokkon............a hülyefasz azon meg odahegesztette a pedál hajtókarokat a tengelyhez.
Én cserélném a csapágyakat.
Nem egy egetverő kiadás...
Nem.

És ezres SV sem.

Meg 1250-es bandit sem.
Nem kell valakinek egy simson 10ezerért? Berugótengely szar rajta az biztos, ebknt nem ment 3 éve Ellenben szép piros (volt)
Valami mekkelek gittszerű tömítővel rakta össze..............még mindíg mállik..................tele van homokos kosszal az egész................csapágyakat kimosom fura szimering van a főtengelynél..Gyujtást nem tudom hogy rakom össze,nameg a váltót a szabadonfutó mechanikával.Még szerencse hogy van egy másik blokkom mintának.
A kuplungot hazavágja.
Motorkerékpár olaj kell bele.
Amikor még 2T-m volt naív voltam ás megvettem a Motul GEAR OIL EXPERT-et aranyárban.
Szeritnem az utolsó is meghalt szegény 20 éve.
Kuplung miatt nem motorolaj lenne jobb?
váltóba váltóolaj kell nem? valami 80W-90 rémlik
Mit mondanak a gyáriak?
Az S50 meg S51 jó olajjal simán mehet 1:50-el.
Felszámolom 400db-os motorkerékpár prospektus gyűjteményemet. Honda, Kawasaki Yamaha Suzuki, Ducati, Bimota, Moto Guzzi:
http://www.vatera.hu/listings/...
Suhl.2 fokozat pedálos betekerős............kormányváltós.Kinyuad a súlyom alattos.
Star?
Nemhinném.................inkább csak beindítós 20 év állás után.Atomra szétdobtam az egészet.Kipucoltam a zsuvát.Meg össze és be kéne indítani.
Bejáratós?
Na jó............szerzek tömítéskészletet és megküldöm olajjal.
1:40 vgy 1:50-es a keverék?