1200 Inazumát nagyon nehezen fogsz találni! Mivel kuriózum és mondhatni örök darab!
Az 1400 is ritka de azt kapsz milla körül sőt alatta is!
De akkor meg rohadtul fog enni a sárga irigység
nézzétek meg a 2009 dec. 5-től az összes kommentet, fotókkal illusztráltam a balesetet.
a fehér pedig azért lett fehér, mert már eleve olyat akartam venni, de elhappolták előlem.
Balu80 gépe kezdettől fogva fehér akart lenni, de mivel hosszú hetekre nem akartam letenni a motort, így vártam vele...Aztán jött a baleset és ha már a szervízben állt, hááát át lett festve, de mivel nem volt elég gempa, így két részletben lett fehér.
röviden ennyi.
amennyit én használom + amennyire óvom, alkalmi vétel lenne (ha nem lett volna a baleset)
a 20-33nyóc-5négy7hat-on csörögj rám, hétvégén pont otthon leszek.
Az 1400 is ritka de azt kapsz milla körül sőt alatta is!
De akkor meg rohadtul fog enni a sárga irigység
én nem vágyom rá különösebben.................inkább egy inazuma.
Meglepődtem milyen kicsi élőben, kép alapján nagyon böszme.
Úgy nézekki?
nézzétek meg a 2009 dec. 5-től az összes kommentet, fotókkal illusztráltam a balesetet.
a fehér pedig azért lett fehér, mert már eleve olyat akartam venni, de elhappolták előlem.
Balu80 gépe kezdettől fogva fehér akart lenni, de mivel hosszú hetekre nem akartam letenni a motort, így vártam vele...Aztán jött a baleset és ha már a szervízben állt, hááát át lett festve, de mivel nem volt elég gempa, így két részletben lett fehér.
röviden ennyi.
amennyit én használom + amennyire óvom, alkalmi vétel lenne (ha nem lett volna a baleset)
a 20-33nyóc-5négy7hat-on csörögj rám, hétvégén pont otthon leszek.