Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mielőbbi javulást !
Nem biztos.Az max szeptember végén.Addig nátha.
Nekem mondod.
beszámítás?
ez szivacs
Le.De még így se kell senkinek.
Zoli jól levitted a motor árát
Eszembe se jutna ebbe a kis gyöszbe szinttikust tőteni.Egyenlőre olyan szimmeringe van a főtengelynék hogy ilyet még nem láttam.
A váltótengelynél is szétesett de nem szimmering és nem is O gyűrű inkább mint a kábelátvezeők a fémlemezeken.
Na olyat is kell szerezni.
És annak volt igaza aki ásványit mondott, Roli is írta, hogy 30W-s kell bele tehát a 20W-50 teljesen jó és legalább olcsó is...
Ebben a melegben nem lesz motorozás részemről hétvégén....inkább megint elmegyünk a balatonra és
No akkor szombaton keresek valamit............egyenlőre mozdulni nem tudok innen szabik miatt.
Tömítésgarnitúra ha megvan szórom össze és megyek vele túrázni.
nem, mondom ezekbe még az kellett, csak a mostani nagyteljesítményű motorok kuplungjának van szüksége az adalékra....
Kuplungnak nem lesz baja.................bár lehet most is van...........de legalább megvan.

Ja.
izé?
úgyérted buzis? :))))
Akkor 33-as a keverék bejáratáshoz akár annál is olajosabb lehet.....és a váltóba 15-40-es autó motorolaj(mert sima 20W-s már nincs), akoriban arra lőtték be ezeket......a telóba is az kell...
Az olyan izé hogy kisebb kéne..............a menő az ezres..........alatta nincs élet.
én meg visszalépnék 9 ccm-t :)
Lépcsőfokok.
Huhh...........wartburg,fiatok,opelek,Suzuki Hi-UP,inyektoros űrrobogó az apriliától,kisesvé.
Mostmár tartom a fokozatosságot.Max 25 ccm-ként ugrálok felfelé.
Lépcsőfokok! Azokat Én is végigjártam! 12 évesen mentem a haverom Simson-jával egyszer, 22 évesen vettem egy 50cc-s robogót, aztán 30 évesen letettem nagymotorra a jogosítványt, vettem egy 900-as TDM-et, utána egy 1000-es SV-t, most néznem kell majd 1100-as motort, hogy meglegyen a következő lépcső!
Én egy simsonnal mentem először, 34 évesen, két kis kört.
A kuplung hol ragadt, hol csúszott, a gyújtás kihagyott és a gyertyát állandóan beköpte... szerencsére tudtam, hogy ennél azért van modernebb technológia... megcsináltam a jogsit (CBF500) és következő évben megvettem a "kis" SV-t. Néztem a GS-t, de ahhoz képest az SV annyival jobb, hogy inkább nem. (Nem az 1150-es GS-re gondolok). A lépcsőfokok betartásáról meg annyit, hogy egy-egy lépcsőfok egy-egy anyagi megpróbáltatás. Tudtam, h amit megveszek, az hosszú éveken át meg fog maradni, váltás nem lesz. Szóval így.
En is Simson robogon kezdtem .
Nekem meg egy S51-em, és még megvan az a Simson robogó amin megtanultam motorozni és használtam is 4 évet! Jaj mit ki nem bírt az....
Van S51 szerelési könyvem.
Mondom csak belenézek..
Egyfokozatú SAE 30-as olajat írnak.
Szóval mehet a 10W40.
jóestét :)

Valakinek kell egy eladó gyári plexi ? S-es mocihoz... karcmentes állapotban.