Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem elengedtem nem éreztem semmit...................de fakezű vagyok.
hátha elengeded egyenesúton a kormányt és nem húz semerre akkor jó az egyenesfutás

de azon a vázon látszana ha lett volna ütve
Mondtam hogy hossssssszzzzzzúúúúúúú unalmas és fárasztó.
Pedig jó lett volna ha ránéz valaki aki ért is hozzá.
Na mindegy.Én úgy érzem az állapot nem rossz......sőt.
áh, az messze van, hogy odaugorjunk...
Az.
Ez a kisvárdai?
Én megbeszéltem az emberünkel...............jövő hét végére...........KB 90% hogy jó a gép mentem is vele csak az egyenesfutást kéne letisztázni mert én éreztem hogy jó de fakezű vagyok. Igazándiból elég kellemes jóképű a cucc.
A pízel állok hadilábon kicsit.
Rajta vagyok a dolgon.De jobb lett volna ha egy hónappal előbb megy el az enyém.
Csak priviben jelezték a szándékot páran, de semmi fix....viszont ha válaszol a srác és azt mondja, hogy fixáljunk akkor mit mondjak, jössz?....szerinted lesz géped?...
Hát nem tolong senki ahogy néztem.
Most válaszoltam a szállást adó srácnak és kértem, hogy még várjon a létszám miatt, majd kiderül....ha az nem jön össze marad a jól bevált parti panzió......
Egyenlőre nem tudom hogy állok pénzzel úgyhogy fogalmam sincs.Két hét mulva már tisztábban látok...............bár már most is morognak velem nagyon.
Ha esetleg mi is egy nappal korábban mennénk akkor benézhetünk a hegyek közé is...... ......bár az az egy nap nem nagyon fog menni, de hátha...
Nehogy lecsússz bármelyikről.Amúgy érdekes lesz...............ha úgy áll szűk az idő és kipróbálatlan gépel megyek tehát lehet vicces lesz.
Viszont én nem tengerpartozni megyek hanem motorolni.
Mennék.Huhh kiderül lesz e.
Azon a h.végén mennek Somáék is túrázni 3 napra az Alpokba és még nem döntöttem el hova mennék szívesebben. Azért mennék inkább az Alpokba mert csütörtökön megyek 4 napra le a tengerre, utána már lehet inkább a hegyekbe mennék még nemtudni...
Egyáltalán nem arra akarok kilyukadni, én mondjuk épp az ellenkező véleményen vagyok. Nagy tetszenek az SV-k.
Mert abból van a legtöbb....... ....ha most ezzel arra akarsz kilyukadni, hogy szar, na arra nem sok bizonyíték van illetve semmivel nem rosszabb mint a többi....
Egyenlőre csal Ő jön, más nem írta fel magát.....igaz csatlakozunk egy másik igen vidám társasághoz....Báró úr és népe meg Gyuri már 1 nappal korábban lemennek, de ma már nem robogóval, mindkettő eladta és egy újabb TDM illetve egy csodás MV A Brutal lesz a járművük...
Sziasztok.
Miért van az hogy az egyik használt járművek eladásával foglakozó oldalon nagyon sok sv 650 2002-től akár 2007-2008-as évjáratig is van eladó? Miért?
Viszont nem láttam sem egy CBF 600-at, gsf 650-et is elvétve láttam, vagy akár egy Kawa ER-6n/f motort sem.
Miért van ilyen sok eladó SV?
Zoli! Akkor most mikorra lesz géped? 16-án lesz a Horvát út, oda nem is jössz?
Pép ítélet? ja most olvastam
Szerintem élménymotorozást is tud produkálni
Főleg mikor alázom 150-ig a speedeseket
totalbike
A hol?
Ina a kinézet miatt kéne..........olyan motorforma motor......................de majd ha öregebb leszek egy 20-assal.
Nézd a CB500-at a TB-n.