A beszámítás nem nagy üzlet.750-800 talán.............de nem egymilla.
Vanyekében 8800-van és 2007-es forgalombahelyezésű.................bár szerintem állt a szalonban egy évet.
Viszont ha 300-ba számolja be a géped akkor ugyanott vagy mint Vanyekéval és még a jelenlegi is megmarad .....többért nem biztos, hogy beszámolja, de próbáld meg...
Én nem arra ez egy motorra gondoltam hanem általában az 1000-re.....csak mert úgy értettem az írásod mintha ez lenne az általános mindegyikre, előfordul az igaz, de a legtöbbnél nem...
Ez így téves.....csak akkor szólal meg a kuplungkosár alatti görgő ha stuntolnak vele sokat és 3.-ban szólalhat még meg cseppet ha pályáznak vele....amúgy nem nagyon.....persze gond bármivel lehet, de amúgy ez sem problémásabb int bármely más gép...
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a Drz-t egy 1000Sv-re. Még csak 1 et néztem meg a használtról, de arról letettem. Szeretném tudni mi a gyengéje ennek a motornak és mit kell megnézni vásárláskor az alap dolgokon kívül..
Most ezzel szemezgetek: http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Kinek mi a véleménye és esetleg valaki tud-e róla valamit
Az 1000 -esen, ha jól emlékszem, már 101 nél bekapcsol a ventilátor és onnantól fogva hül a víz, de ebben a hőségben, főleg városban elképzelhető, hogy odáig is felkúszik. Lényeg, hogy a ventilátor menjen
Amúgy ez a 33e km nem sok egy kicsit? Vezetett szervizkönyve van..