csakhát nyílván annyival olcsóbban meg hova... annyiért te sem passzoltad volna el, meg énis inkább rá se néztem, mert csak fájdítottam volna a szivem, meg nem akartam annyira lecigánykodni az árát, merthát na...
hát igen, tavaly november körül amikor hírdetted, még 1-1.100.000 között volt... de ha akkor oda tudtad volna adni 8-900 között, már azonnal mentünk is volna érte... na de sebaj... majd talán következőre... ( 4-5 év mulva xD )
nem, sok ennél sokkal többet futott problémamentes van....a gond csak akkor van ha nem jól kezelik és sportszűrő meg társai játszanak ritka karbantartással....na ezért kell kompressziót mérni....
Mivel a legdrágább a hahun 8 kiló..................és azt a büdüs életbe nem viszik el.................gondolom a tied így jó a csere...............mérj kompressziót ahogy sanyi mondja és cseréld el.
Az 48-210-ig.
Valami GO/ON márkájú 28-210Nm-ig 7000 péz.
TÜV minősítéses.
Most lépek de holnap leszek és válaszolok ha lesz mire
én is alapból azért vettem ezrest, h sokáig kitartson...Csak aztán az élet közbeszólt, s a rövidtávú terveimbe nem fér most bele egy moci...
amúgy, az enyémet vihetnéd kicsit milla alatt, sok extrával, de csaptak el, szóval aligha nyerhet a sérülésmentes mocik ellen
Akkor majd tudok meglepetéseket okozni a csajoknak
Úgy vagyok vele, hogy nem 1-2 szezonra tervezem a cserét..
A plexi megléte fordítottan arányos a bré méretével.
Az övé is eladó.
Szuperül nézz ki a te masinád is..
Amúgy még 1 kérdés ennek az sv-nek ezüst váza van viszont K5? Nem k5töl kéne fekete vázasnak lennie?
FR 100.000 (igen, százezer) -t tett bele 6 év alatt...Igaz ő még a vécére is azzal járt