Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csakhát nyílván annyival olcsóbban meg hova... annyiért te sem passzoltad volna el, meg énis inkább rá se néztem, mert csak fájdítottam volna a szivem, meg nem akartam annyira lecigánykodni az árát, merthát na...
Ja meg 15 körül lenne Genius....
Az 48-210-ig.
hát igen, tavaly november körül amikor hírdetted, még 1-1.100.000 között volt... de ha akkor oda tudtad volna adni 8-900 között, már azonnal mentünk is volna érte... na de sebaj... majd talán következőre... ( 4-5 év mulva xD )
ebben a kategóriában tök mindegy ráadásul sokat amúgy sem csalhat és ha nem a 28-30 körüli értékeken használod nem nagyon lehet gond...
Vennétek Bricostore-os nyomatékkulcsot?
Valami GO/ON márkájú 28-210Nm-ig 7000 péz.
TÜV minősítéses.
Olyan szintem nincs, hogy sérülésmentes......legfeljebb szépen javított....
A beszámítás most nyerő lenne, meg a sérülésmentesség lenne ami még fontos..

Most lépek de holnap leszek és válaszolok ha lesz mire
te vagy az én emberem

én is alapból azért vettem ezrest, h sokáig kitartson...Csak aztán az élet közbeszólt, s a rövidtávú terveimbe nem fér most bele egy moci...

amúgy, az enyémet vihetnéd kicsit milla alatt, sok extrával, de csaptak el, szóval aligha nyerhet a sérülésmentes mocik ellen
Ésem ha elmenne ez a bicikli.

Akkor majd tudok meglepetéseket okozni a csajoknak

Úgy vagyok vele, hogy nem 1-2 szezonra tervezem a cserét..
Ja..................ezer alatt nincsenek csak biciklik.
A plexi megléte fordítottan arányos a bré méretével.
Most nézem a galériáidat és olvasgatom az átalakításokat is, nekem csak 2 bajom van vele, hogy kicsi a plexi és nem 1000res..
Ja.
Az övé is eladó.
Tom................de cseszhetem.
Zsének akartam írni, a második felét, de megcsúszott..
Erre gondoltam én is.

Szuperül nézz ki a te masinád is..
Kicsit lassú reagálású vagyok
Valszeg állt valahol egy kerekedésben és 05-kor helyezték forgalomba.
Kis kavar van azűrben.. Az én motoromat nem hirdetem, csak ha van cserelehetőség akkor megpróbálok kapcsolatot felvenni..

Amúgy még 1 kérdés ennek az sv-nek ezüst váza van viszont K5? Nem k5töl kéne fekete vázasnak lennie?
mé lenne sok?!

FR 100.000 (igen, százezer) -t tett bele 6 év alatt...Igaz ő még a vécére is azzal járt
nem, sok ennél sokkal többet futott problémamentes van....a gond csak akkor van ha nem jól kezelik és sportszűrő meg társai játszanak ritka karbantartással....na ezért kell kompressziót mérni....
Mért lenne................2 év alatt 25e-ret raktam bele..................és nem mentem sokat.
Mivel a legdrágább a hahun 8 kiló..................és azt a büdüs életbe nem viszik el.................gondolom a tied így jó a csere...............mérj kompressziót ahogy sanyi mondja és cseréld el.
nekem eddig ha 5* kapcsolt be talán az elmúlt 2 évben...és városban nem az a sorok közt elkúszós típus vagyok...