Jaa és a volt Banditomra vettem Conti road2-t újonnan és 5Ekm alatt 4cm-es vízszintes csík van benne már... valami hihetetlenül el van kopva a közepe pedig nem egy balfasznak adtam el. Mondjuk ha 2 komponensű lenne biztos nem kopott volna el
A második mondatod hülyeség kategória.
De normál motorozáskor igazából nem is észrevehető a különbség.
A 60-assal "kanyarodik jobban" picit, de végül is úgyis dönt az ember..... és ahol ez a különbség érezhetően jelentkezne, az nem a GS....
Most mentem végre egy FJR-el, amire nagyon rég óra vágyom, és most már nem Azt hittem, hogy egy nyomatékbombával fogok menni amit nem kell pörgetni csak váltani felfele, és nagy meglepetésemre vártam az 1300ccm erejét 2-3-4-5ezernél, hogy naaaa, és semmi... majd egyszer csak 7ezernél megjött bitang módon az erő, de ezt sokkal lejjebb vártam. Maga a motor ebknt egy világbajnok túragép, mert ott 220-nál semmit nem éreztem, kb mintha egy légpárnán ültem volna. De nyilván az SV után volt ilyen furcsa, de az 1250-es bandi az jobban megy lentről az biztos
Sziasztok.
Mi a véleményetek arról, hogy előre a 60-as gumi helyett 70-es legyen? Már olvastam, hogy jobb a fordulékonysága. De szerintem nem lesz olyan stabil egyenesben mert magasabb lesz az eleje Valakinek volt e már tapasztalata?
Az a biztos, ha nézed amikor más m,egy így mert önkéntelenül is korrigál az ember testtel és így az apróbb hiba nem érezhető, de ha valéaki kívülről nézi észreveheti ha nem fut egy nyomon a kerék vagy ferde nagyon a testtartás....
De normál motorozáskor igazából nem is észrevehető a különbség.
A 60-assal "kanyarodik jobban" picit, de végül is úgyis dönt az ember..... és ahol ez a különbség érezhetően jelentkezne, az nem a GS....
Mi a véleményetek arról, hogy előre a 60-as gumi helyett 70-es legyen? Már olvastam, hogy jobb a fordulékonysága. De szerintem nem lesz olyan stabil egyenesben mert magasabb lesz az eleje
De megoldom.