Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom Zskettő árulja a motorját! Mi lelte? Tudtok valami pontosat a "fehérréválás" körülményeiről? Vagy, ha Zs2 olvassa majd Ő is elmondhatja!
Persze csak minden tettlegességre alkalmas dolgot oda kell adni a biztonságiaknak.
Majd fizetsz és mehetsz is.
Te, a focipályán jegyet kell venni a kapunál?
A tengerpartig..... tehát a focipálya közvetlenül a tengerparton van és a pályán keresztül lehet lemenni a tengerig?
Kapusnéni? Ezek szerint nő csapat játszik mindig?
Nagyxonegyszerű.Odaállsz a kapuhoz.Kapsz egy jegyet.Majd ha lehajtasz a kapunál kiírja a kijelző mennyit fizetsz.
Kunában és euróban.Tengerpartig KB 15-30 kuna közt attól függ meddig mész pályán.

Csókolommal kell köszönni a kapusnéninek.
Sziasztok.
Járt már valaki közületek Horvátországban?
Csak azért kérdem mert hiába keresem a neten, hogyan lehet igénybe venni az autópályákat, nem találok egyértelmű tájékoztatást a díjakról.
Teljesen.Csinálj egyet.
Sziasztok!
Doboztartó konzolt vennék, de sajna a 2002-es évjárathoz csak újat tudnék, amit aranyárban mérnek. Azt szeretném kérdezni hogy a 2003-tól levőké(650-es és 1000-es) mennyiben tér el, kisebb alakítással jó lehet az enyémre is?
Mert minden vevő benfennetes motorszerelőfenomén.
Pedig szinte senki sem meri, pl meg egy motoromat sem adtam el ugy, hogy megmerte volna valaki. Mindenki csak szemre szakert
Hát azzal kárt nem tesznek benne.....ma már anélkül nem nagyon szabad gépet venni...
Sziasztok motoros Barátaim!
Segítséget szeretnék kérni fényszóró beállítás ügyében. Van egy SV650s-em (2003.07. havi) és azt szeretném megtudni, hogyan tudok lejjebb állítani a fényszórómon. Előre is köszönöm a segítségeteket. Széles utat!
Sziasztok
Itt van már valaki aki 750-ért akar beszámíttatni egy DRZ-t rajtad kívül, bár Ő azt hiszem +SM szett De a lényeg, hogy egy ilyen DRZ 5-600-nál többet nem ér, vagyis ér, de soha nem fogsz kapni érte kp-ban ennél többet. 750-ért meg beszámolnám én is az 1000-esbe, hogy meglegyen a lelki üdvösséged, de akkor az SV 2007-ből 1.1 mill minimum
Pont most akartam írni, hogy szotyiékkal vajon mi lehet, mert nem jelentkeztek, de úgy látom mesebeli helyeken jártak... sajnos nélkülem, de a következőn ott leszek!
Megjöttünk,9 nap,3525km.....
Mondjuk érdekes ez kompreszió mérés.
Én nem engedném egy idegen embernek,hogy a motoromba turkáljon.
Hmmmm...............................az eddigi megnézők szerint minden szép és jó,meg látszik a jó állapot...................és kb ennyi.
Ár a béka segge alatt................már 2004-esekkel versenyzik.
Nem a km óra álláson fog múlni.
Jóhonnem már 2 doboz gyufáért.Lehet elteszem a mama befőttjei mellé februárig.Addig pofásítom..............leveszem a gombát,lomizok olcsó sportpuffot meg egy KM-órát..............öhömm külsejét és megy a sérülésmentes szalonállapotúak közé 15e Km-el 750-ért.
most hogy elárultad, hogy ilyen olcsó kulccsal szerelted a gépet megint engedhetsz egy százast tetrisz eladva
Iszonyat régen használok ilyen lom kulcsot.talán 4500-ért vettem.Ha nem M6-os 10 nm-el kell húzni akkor simán jó.Fék 23 nm-e meg a keréktengely 100 nm-közt simán elpröcögök vele.
Az igazi kulcs 100 rugó körül kezdődik....alatta mindegy melyiket veszed....
Ha te mondod.
Imádom azokat akik ablakgittel raknak össze motort.
Annyival nem jobb.....
Illetve, ami serult volt es ki lett javitva, az serulesmentes, nem?
Hiszen nincs rajta serules