Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "mi" BMW-s Lacinkról beszélsz?

Persze, sok motoros van sok ezer kilométerrel.....és elgurultam már 26 évet motorral.... és eddig egyszer sem tört el a gerinccsigolyám.
Sajnos ebben a játékban semmit nem jelentenek az évek és a kilométerek.
Bármikor, bárkivel történhet valami. Ezt szerintem mindannyian tudjuk mikor elmegyünk motorozni.

Ott van a kaszkadőr, amelyik most halt meg a napokban.... több százszor végigcsinálta a trükköt, már szinte csukott szemmel is tudta..... az utolsó mégsem sikerült. Ennyi.

Meg az én esetem is mutatja, hogy vannak bizony olyan esetek, amikor közöd sincs hozzá, ergo nem tudsz mit tenni.... nekem is 0.7 mp maradt, hogy feltételezhetően csak észlelni tudtam, hogy nekem jöttek.....
BMW-s Lacit.Baj nem csak a kár és a csukló.
micsoda?

nagy a baj?
Hát szegény Lacit fellökték.
És ha körültekintően megyek az esélyek nem annyira rosszak.Számtalan motoros nagyonsok Km-.t meg tud meghalás nélkül tenni.Így talán elkarcolok még pár évet ha lehet.Annyi hely van amit meg szeretnék nézni és nem vezet oda versenypálya.
25-30 lehet.Jóez.Lassan haladok a következő kétkerekűmmel.
Milyen mellékelt ábra?
Nyilván, motorozni veszélyes és senki nem állítja, hogy a pálya veszélytelen.
De túlélhető! Törésekkel megúszható, míg közúton aligha....de ha mégis az esést megúsznád...jönnek az autók és valamelyik eltapos.
Esett...........................2 percig.
Amúgy mivel nincs motorom gatyarohasztó a meleg.
ilyen?
na milyen az idő otthon?
Huhh...............elvagyok közúton...............míg ki nem érek.

Pálya sem 100%-os ahogy a mellékelt ábra mutatja.
Az RSV csak a "hasalóssága" miatt nem kellene közútra....
Pályára első osztályú és a legjobb!

mondjuk közútra -saját motorral- előre nem látható ideig nem igen kívánkozom..... magyarországon
Namivan sehol senki?

Tuonót duzzogva énis.
Tuono is elmegyen....
Persze...............a véremet szííííjjja.
Neki RSV kéne.
Szerintem nem akar SV-t, csak a Zolival hülyéskedett...
Gino, neked az én motorom kell:) Bár nem kintről behozott, hanem magyar, nem kék, hanem fekete, és nincs S-ből átalakítva, de N-es.
Hogyhogy SV-t nézel?
Felszámolom 400db-os motorkerékpár prospektus gyűjteményemet. Honda, Kawasaki Yamaha Suzuki, Ducati, Bimota, Moto Guzzi.
1984-2006-ig.
Ára 700Ft/db

http://www.kepesmotor.hu/ajand...
http://www.vatera.hu/l
istings/...

Csak keményen.
Amúgy még Nem akarom elkiabálni.
mikor hozod el az angol hooligan-t?

És végül is melyiket is hozod el ?
mindjárt indulok a Kaposvár-Paks futball meccsre.Őrizni a huligányokat
Nanáhogy az.
Mizu druszám?
sok a tévhit a tipusról egyébként.A legtöbb embert az zavarja ,hogy nem bír 250-et menni vég sebességre meg a forgalmiba nem szerepel 120KW-os teljesítmény.
Nem verseny motor de nem is arra találták ki.Kellemesen motorozható kis masina.
sokkal jobb a /70.Hidd el!
Milyen stabilitásra vágysz az egyenesben?Kanyarban legyen stabil.
És így legalább a km órád sem csal majd
két komponensűnél a közepénél megmarad az előd keménység,csak a szélét puhítják fel.
A road is állítólag sokáig elmegy(15-20 ezek km)Nálam 10ezer után kuka.