Nem tudom.............telefonált hogy megvan e még a motor........igen............csütörtökön jönnék kaposvárról 10-11 körül.
Cím nem kell mondván majd szól és gps odatalál.
Na azóta jön.
De azt már a telefonkor éreztem hogy mehetek vanyek mellé a balcsira miatta.
Ha összejön a terv lesz két motorom és nem kell hitel sem.
De ezt nagyon össze kell szerveznem és legyőzni a családi ellenállást.
Az eleje volt sérülve telók biztos cserélvelettek, mert a hűtőn van egy 1 centis sérülés amit a kerék okozott mikor elérte + fejidomon a bal térd felett 3 centis repedés (direkt nem megcsinálva) Mint ahogy írtam, 5-600-nél többet nem ér a motorod, így én annyiért raknám fel hirdetni, az SV-ért meg 1 millaát jó lenne kapni de úgyse fogok
Kapus rendszerű a dolog.Felhajtáskor blokkolsz.Mész amíg akarsz.Karovácig 15 kuna volt így ha tippelnem kell 30 magasságában van rieka.De motorral.Kocsival passz.Viszont a Letenye utáni kapunál kapott jegyet beszúrod a Riekai kapunál és kiírja a számláó mennyi a díj.
Amúgy itt tájékozódj. link
Hogy érted azt hogy meddig egyek a pályán? Mondjuk ha Letenyénél hagyom el Magyarországot, és pályán egészen Rijekáig megyek, az kb. 300 km, akkor mennyiből jönne ki a pályadíj? Meddig érvényes a pályajegy? Nem úgy van mint itthon, hogy veszek egy 4 napos matricát és azon időn belül bármennyit mehetek a pályán? Mennyi a horvát autópályán a legnagyobb megengedett sebesség?
Jött egy ótó..........ő elindult meg az ótó is.És ő elesett.Biztosító fizetett ő meg fehérmániás.
Eladja mert joban szeretne kengurut látni szürkemarhánál.
Hova mert össze is futhatnánk akkor már
Cím nem kell mondván majd szól és gps odatalál.
Na azóta jön.
De azt már a telefonkor éreztem hogy mehetek vanyek mellé a balcsira miatta.
Ha összejön a terv lesz két motorom és nem kell hitel sem.
De ezt nagyon össze kell szerveznem és legyőzni a családi ellenállást.
Ismerhetem?
Nekem ma 11-re jelentkezett egy emberke kaposvárról.
Szerinted várjak?
Nézze meg vanyekét is.
Amúgy itt tájékozódj.
link
Barátom szeretne 1000 V2-es "sport motor" szerűséget, Én meg körbenézek neki, hátha jó irányba tudom terelni 8-)
Eladja mert joban szeretne kengurut látni szürkemarhánál.