Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a balcsiiiiiiiin.
de hooool?
Szerezni kéne egy olyan sapit aminek a két oldalán dobozositaltartó van és szilikoncsővel lehet szipkázni az anyagot.
Mi ia a balatonon leszünk, én motorral megyek a nép után.......,de nem nagyon akarok motorozni, csak a vízben lógni és közben ...
Csak képletesen.Az első ilyen után már nem veszem komolyan és semmit nem változtatok a programjaimon mert tuti nem jön el.
balcsii?
Hova mert össze is futhatnánk akkor már
Kéket.
Nem tudom.............telefonált hogy megvan e még a motor........igen............csütörtökön jönnék kaposvárról 10-11 körül.
Cím nem kell mondván majd szól és gps odatalál.
Na azóta jön.
De azt már a telefonkor éreztem hogy mehetek vanyek mellé a balcsira miatta.
Ha összejön a terv lesz két motorom és nem kell hitel sem.
De ezt nagyon össze kell szerveznem és legyőzni a családi ellenállást.
Melyiket árulod?
ki lehet az?
Ismerhetem?
Az enyémre szombaton jönnek Szombathelyről De gondolom nyugodtan elmehetek a balcsira...
Érdeklődő volt már?
Nekem ma 11-re jelentkezett egy emberke kaposvárról.
Szerinted várjak?
Az eleje volt sérülve telók biztos cserélvelettek, mert a hűtőn van egy 1 centis sérülés amit a kerék okozott mikor elérte + fejidomon a bal térd felett 3 centis repedés (direkt nem megcsinálva) Mint ahogy írtam, 5-600-nél többet nem ér a motorod, így én annyiért raknám fel hirdetni, az SV-ért meg 1 millaát jó lenne kapni de úgyse fogok
Szerintem hétvége felé érhet haza.
Gondolom, de megnézném meg beszélgetnék egy keveset ha van ideje..
Nem hiszem hogy beszámolja a drz-t.
Zsééé, holnap vagy esetleg még ma, összelehetne hozni egy kis beszélgetős, motor nézős dolgot? Ha jól látom nem vagyol távol..
Vagy csak jól titkolja aki eladná
Vanyek. Te mennyiben számolnád be a drz-m? Milyen sérülése volt a tiednek?
Az enyemet is megnezheti . Van itt kinalat keremszepen.
Kár hogy nem 650-est.
Nézze meg vanyekét is.
Kapus rendszerű a dolog.Felhajtáskor blokkolsz.Mész amíg akarsz.Karovácig 15 kuna volt így ha tippelnem kell 30 magasságában van rieka.De motorral.Kocsival passz.Viszont a Letenye utáni kapunál kapott jegyet beszúrod a Riekai kapunál és kiírja a számláó mennyi a díj.
Amúgy itt tájékozódj.
link
Megy ousztrálijába? ÁHHHÁ! Értem!

Barátom szeretne 1000 V2-es "sport motor" szerűséget, Én meg körbenézek neki, hátha jó irányba tudom terelni 8-)
Hogy érted azt hogy meddig egyek a pályán? Mondjuk ha Letenyénél hagyom el Magyarországot, és pályán egészen Rijekáig megyek, az kb. 300 km, akkor mennyiből jönne ki a pályadíj? Meddig érvényes a pályajegy? Nem úgy van mint itthon, hogy veszek egy 4 napos matricát és azon időn belül bármennyit mehetek a pályán? Mennyi a horvát autópályán a legnagyobb megengedett sebesség?
Jött egy ótó..........ő elindult meg az ótó is.És ő elesett.Biztosító fizetett ő meg fehérmániás.
Eladja mert joban szeretne kengurut látni szürkemarhánál.