Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El.
Bár még egy hétig remegek nehogy visszanyaljon.Bár jó gép volt de ilyenkor mindíg bennem a félsz.
"Adok érte 3 szalmakazlat és két süldőt"nem volt köze?
Elpasszoltad az SV-t?
Na felraktam hirdetni egy simsont! Apámé volt, de nem lett használva már 3 éve meg a berugótengely sem jó rajta mert lejött a ricnizés, kemény 15E ft-ért! Kaptam most 3 óra alatt 4 emilt rá, hogy nem cserélem-e el autóhifire, gps-re meg ilyen dolgokra, de mind cserélni akarja Beszarok
Ezért is zsabadultam meg tőle gyakorlatilag beszámítási áron.Ami a reális minusz 100-150 e legalább.Így lehetőségem van szétnézni a használtpiacon.Nem kell hitelt felvennem.Egyenlőre úgy néz ki.
igen, csak 200-al kevesebbért számolom be mint amennyit Te akarsz érte a 2001-esemet adtam el 2 éve 560-ért
K1-es 650-re is cserélnéd?
És az enyémmel mi lesz? Kp-t nem látok az enyémből soha, mindenki csak cserélni akar, de szó szerint mindenki, persze csak azon az áron amit a másik fél elképzel. Elcserélném a kéket másikra de csak azért, hogy jöjjön már ki belőle egy kis pénz. De pár 100E ft-al olcsóbb motort beszámolni tök értelmetlen mivel azt is át kell íratni... áhh nehéz kérdés ez, majd talán jövőre elmegy
Hahun van ilyen kék 900-ért.Igaz 11-e Km-el.A legolcsóbb 2006-os 820e s-es.
Nagyon sokkal.De KB a reális olyan 750-780 körül lenne szerintem.
900 körül kezdtem a kipufftól a gixxer telón át a fékeig minden külön ment el.
Végülis mennyivel adtad olcsóbban mint a legelső hirdetéses ár?
Én meg igen.
Remélem nem látom majd minden nap itt a gépet
990-ért mérik.
Ottisvanegy.Szeretnéd.
Kitört a váznyakból egy darab.
nem azért megyek, amit eladtál.....
Hanem a gülüszeműért
Pécsre menj.

Jóhogynemmá gsxr.
Én hétfőn megyek érte.... ha később jössz, már tőlem veszed drágábban....
Szerintem 1000-es raptor lesz abból

Éppen a havert akartam agitálni,hogy az a motor kell neki,az a szép acélkék...............hamar elment!
Hát most jön a másík kín de végre befogom a .........mat.
gratula ,igaz nem az árhoz ,de amit össze-vissza kinlódtál vele ......hát nem semmi....mármint az eladással
Muhaha.
Jöhet a Z 750.