Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó, viccen kívül, persze hogy hiszek neked.
van egy barátom, zx9r-rel végignyomta európát, utassal.
mikor sv-t akartam venni, persze z750-re akart rábeszélni.
lényeg, h a ringen próbált S-es sv-t, és neki kényelmetlen volt.
a zx9-hez képest.
tudom, h az még az utsó "puflák" gépek egyike, utána egyre kisebbek és egyre kényelmetlenebbek lettek...
ki kellene próbálnom aztán befognám a szám :)
Nem, itt nem szoktak lenni
Nemkéne....................volt egyenruhás nézőközönség?
Hű én nem mentem óvatosan 2 személlyel 180-al mentem itt a Mecseki dombocskák között. Szégyellem is magam. Komolyan
Huhh.............mostanában nagyon óvatosban nyomom.
Akkor meg a combokat is hozzátenném.
csukló...

nem tricepsz-pózban kell feszejteni rajt' :-)
2. fiatal halt meg a környéken motoros balesetben pár héten belül... gyerekek óvatosan...
Jóhogy mondod...............kiújul az isiászom.
Máskor nem háttal ülj a motorra....
Én mentem a Sándor ezresével...................jobban ment mint a kisesvé de a régi nulláson a csukló kezdett szarakodni Maglódnál már a derekam is.
És ez még a sporttúra.
ezt ki mondja? :)

a zsigulimban bukócső és "sírós váltó" kivételével minden meg volt csinálva. Azaz: full zajterhelés, durva gáz és fékreakciók, sper miatt minden kanyar keresztben... futóműben minden gumiszilent fémre (!) és műanyagra cserélve. A tízforintosról megmondtad hogy fej vagy írás ha átmentél rajta, stb. Csak a szívózaj olyan volt, mint egy "mostani" autó hangja sportdobbal. (pontosabban százszor szebb volt). Sokak szerint ilyen pályára való. Meghallják a "bronz szilent" szót és hazáig futnak... Én meg elmentem vele 1600 km-es lengyel túrára. A feleségemmel. Aki nem akadt ki, amikor generátorhiba miatt álltunk másfél órát, generátor ki, feszszab ki, forrasztás kölcsön árammal benzinkúton, minden vissza, tovább... :-). A mostani kocsinkkal (2005 320D) ugyanez az út dögunalom lenne, ha a gyerek nem hisztizné végig :-). Más meg fordítva gondolja. Vágynak a kényelembe. Nekem a gép élménye többet ér. Én pl a túraendúrós cikkeket el se olvasom a motoros újságokban
Ezek a hasalósok kurvára nem városi ügyintézésre meg túrára vannak optimalizálva.
nekem a motor közlekedési eszköz, szóval rendszám+forgalmi alap.
két autó helyett van egy autó + egy motor.
az, hogy elmegyek vele túrázni vagy páyaoktatásra, az csak hab a tortán.
675R csak pályára papírok nélkül angliából egymilla felett picivel szerintem megáll.
nekem a 675R tetszik.
de a 636 továbbra is elérhetőbb.
de a kis sv is luxus és ennek is örülök, meg a luknak a seggemen, szóval én nem hirdetem meg :) majd ha beesik egy akkora megrendelés, amiből kijön egy jópár itthoni dolog, + egy motor teljes ára (sv-eladás nélkül), na majd akkor.
Az ezres begyövős............bár az egykarú lengővillás trip 1050.
Az araik teljesen normalisak szerintem is. Foleg, hogy lattam mennyibe kerul pl az uj DL650 . Annyiert Tigert is kapsz...
Má a motorok..............meg a bugyik...............meg ami benne van.
És formásak.
Na nem kell ám kampányolni a bugyik mellett!
Amúgy ahogy néztem elég minőségi hatásúak a gépeik és nem drágábbak semelyik konkurensnél.
Csak ismeretlenek a világ ezen a felén.
A nyugatin nem.
Szep szam persze, de azis, amit a rajta hagyott extrakra koltottem, ezert is vettek be jobb aron.
Jóaz............csak nekem magas.
De azért azt valljuk be nagyon szép szám, ugyan az a motorom van mint Neked évjáratra is, és nekem kilátástalan a készpénzes jövő...