Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sokáig.
Majd megoldod! Tele vagy pénzel most úgyis...
Másnapra már szép idő lett,végig olyan 33 fokban motoroztunk,szétizzadtuk magunkat,de megérte!
Gyalog?
Mint írtam, indulhatunk
A magyarok kifogják................most kéne menni.
Edelweison 7 fok volt+havas eső...........rajtunk kívül még egy Vác környéki brigád volt fennt.......
Sírok, hogy nem mehettem el ide Mikor mentek megint? Tőlem mehetünk most is, tankolok, felöltözök és mehetünk
Jólett..............a glocneren nincs valami nyüzsi.
Hali!
Semmi gond.
06/20-4614607
Feri34!

Nem tudtam fölmenni a kulcsért, mert szopat az élet. Nem tudnál adni egy telefonszámot?

Üdv

W.R.
Sajnos erre számítottam... :( Jó útminőséghez, valami más orszábban kéne túraútvonalat keresgélnem! :)
Köszi szépen, benézek akkor abba a topikba is.
Röviden szar.Bár van jobb rész is de összességében nem túl rózsás a helyzet.
Mátrás topikban vannak akik napi szinten nyomulnak ott.
Én is vadásztam különböző Blog-okon, fórumokon és a Mátra-túrát mindenki összeköti a Bükk-látogatással, így jön ahogy írtad, Szilvásvárad is a képbe, de sajnos az már nekem nem férne bele az időmbe. (dél körül leszek Gyöngyösnél)

Nekem meg a Siroki vár lesz az utolsó, amit most meg szeretnék nézni, utána már indulok haza, csak jó lenne úgy nagyjából tudni, hogy milyen az útminőség és jó lenne ha nem 50-el kéne hazadöcögni BP-ig. (merrefelé van kevesebb lakott terület).
Nem vagyok mátrás fan de mintha mindenki szilvásvárad eger környékét említené.
Bár lehet netto hülyeség.
Helló!

Nem feltétlenül a motorra vonatkozó kérdés, de ha már SV-m van, akkor inkább itt kérdezem.

Az első hosszabbnak mondható túrámat tervezem a Mátrába és igazából abban kérnék segítséget, hogy ti milyen útvonalat javasoltok. Az én tervem: Budapest =- 3-as úton Gyöngyösig, majd Kékestető, Galyatető, Sirok. Innentől vagyok bajban, mert nem tudom, hogy hogy jöjjek haza.
Sirokról elmehetek Eger, Füzesabony felé, majd haza a 31-esen, vagy Sirokról, Verpelét, Kápolna felé és akkor választhatok, hogy haza a 3-ason, vagy megyek tovább és akkor újból a 31-es.
Vagy egyéb alternatíva?

Nagyon megköszönném, ha tudna segíteni valaki, aki már járt arra.

üdv.: Peti
Nem.Nem törött.Csak fénysérült.Fehér.
És megvan még.
Ez volt a törött?
És elvitték.
Mehetnénk ha addig nem viszik el.Csak kicseszett hosszú és kicseszett uncsi az út.
Még semmit, szombat délelőtt lenne dolgom...miért? Menjünk gépet nézni?...
Mennék de meló.Jövő héten mit csinálsz?
Jönnél a Jawa-val?...
Fussak utánad?