Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz.
98-ban vonattal utaztam görögbe,másfél napig,1100km,besétálok az apartmanba,erre 3-an jönnek velem szembe:-szevasz Szotyi,mit keresel itt.....vazze....
Úgy tudom itt találkoztatok egy pécsváradi sráccal ugye? Ő is motorral volt, a feleségével. Mondta, hogy ismer titeket. Pityunak hívják a fószert
Majd valamikor..................egyenlőre gyűjtögetés.
Ja.
Hamarosan.
Mostari híd?
Szívemből szóltál!

Triplee!
Tara kanyonból nem mentetek fel a Durmitorra?
Gyönyörű.......
http://motorostura.hu/build.as...

N
a melyik képen vagyok rajta?
Ez már valami.
nem semmi :)
nekem még az indexet is mikrokontroller villogtatja, ez volt egyszerűbb
Még én se hiszem el.
Van KM panelem...............

hihetetlen hogy elment Zoli gépe (bár gondolom jó nyomott áron)
...kellene erre kreálni egy külön szmájlit pezsgövel
meg egyet elöre a tripla börére

hajnalban értünk haza
Montenegró meseszép motorosparadicsom (kotori öböl, tara kanyon hihetetlenül szép) motorral oda még vissza KELL mennem.
Albánia is szép,ujak az utak,de mocskos és büdös.
A led csak az Audi A4-esen néz ki jól.
Design...........pffff...............két kerék,kormány,blokk,lámpa,kezelőszervek meg a maradék legyen.
A többi csak felesleges kopóanyag.
Meg egy jó táska.
a design a cél.
abban igazad van, h a ledes világításnak (számomra) nem a dizájn, hanem kisebb áramfelvétel az előnye. Ha előtétellenállással ugyanezt az áramot ugyanúgy felveszed, akkor ugyanott vagy, és a LED csak jaszkarizásra jó.
ha tudod, hogy mibe kerül egy 555-ösből felépített időzítő/"villogtató", akár a kiegészítő alkatrészekkel együtt, akkor csillagászati :-).
igazából ez a megoldás még jobban teccik... így full oldalról is látnak, meg szemből is...
az előtét ellenállás hajlamos elszállni ha nem nem megfelelő watt számú,viszont ha jól van méretezve akkor olcsó és jó megoldás.Nagyon sok mindenkinél működik.
ha a 8500 huf csillagászati ár, h ne faszoskodsz elszálló ellenállásokkal + spórolj a villanyszámlán + rendesen villogjon a komplett ledes világításod
Majd rájöttök.
Lebeszélhetetlen!