Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nya kicist fura a fórummotor.Ledob de kibasztam vele.Szal dógozik hétvégén is a hűtős vagy kényszepihi?
viszont kurva nehéz, legalább ketten, de inkább hárman kellünk a kivételhez mert az intercoolerrel együtt jön ki....
hűtőshöz viszem mert az új 250+fa, az új középrész 160, a javítás ha még lehet 20-40 között van...
Mit tudsz vele csinálni?
áén is pöszmögni fogok holnap...jönnek ketten, de utána ki kell venni a hűtőt a kamionból...mire hazaértem vastag sugárban hugyozott... ...úgy láttam kavicsot kaphatott alul ahol nincs előtte rács...
Hmmmmmmmmmmm.............................majd.Most inkább a felesleges aprósággal pöszmögök.
Ósanba van megint a kéküveges xenongázzal töltött H4-es izzó na azzal kurva jól látni.... Vennem kell mert amit most vettem az nem olyan jó!
Én kipróbálnám a duplába
Eléggé.
És jobb is a fény.
Az de jó!
Vááá sötétbe milyen k...a jól nézhet ki
Nem.
Remélem nem félszemű a drága ha tompítottat használsz
Emegyek a fészer mellett majd dobok egy balost a fűkupac felé.
én megyek dél után a Balatonra.Ha gondolod Fonyódon összefuthatunk
gondolom holnap se megy senki motorozni
Ha triumph-os ijesztegetnél kapnál egy tockost.

Valaki kért az értelmes tekintetről képet.
Nincs bocsánat!..... (nem én voltam csak tudom, hogy az ezüst SV-sek nem bocsájtanak)
Ha esetleg olvasná, bocsánatot kérek az ezüst SV650S tulajtól akit ma a budapesti Fő utcán 17:30 körül megijesztettem! (DRZ-400SM)
Mennyi az az olcsó és milyen évjárat?
Üdv Bence vagyok szombathelyről,álmaim motorja egy sv,lassacskán elérhetem az álmom sőt nem messze innen ausztriába találtam egy szépet tudna nekem valaki segíteni megmondani milyen hibákra kellene odafigyelnem?számomra kicsit aránytalanul ocsónak tűnik de ha jó gép szeretnék rá lecsapni előre is köszönöm üdv bence
bencejuko111@freemail.hu
Nem semmi...............a honda olcsóbb.
Mert akkor olyan árajánlatot kaptam a suzukinál a javítására, hogy más hova vittem és így 3.ad áron megvolt ha jól rémlik
Minek voltál hondában?
Kb. de kb 1 éve voltam ott.
egyik cimbit oda vették fel (27 körül van az arc akiről írtál?) és gondoltam lecsekkolom...

szeretnék csak oda eljutni, de talán majd egyszer...
nem is kérdeztem mi dolgod erre fele? Az eső épp esik szóval nem lehetsz túl messze