Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óvatosan is lehet De akkor csak gyere ki !
Meg kéne tanulni újra motorozni mert no motorfék.

Ha lesz annyi lóvé, akkor bemutathatnád Kakucson a jövő héten.
Meg...........szar érzés csórónak lenni újra.De hitel nincs.

És angol-olasz kóprodukció.
Megvetted? Olasz?

Gratula!
Upsz...........
Ha kell simán.................csak a piroson ne menjünk át.Azóta hanyagolom az ilyet.
akkor azért volt bugyikék.....a love parade-on is felvonulhattál vele...
A moci az elsetalt.
A mocid adtad el?...és mi lett a motoroddal?....
Csutortokon.
Zoli! Elment a moci?
Nahh... lementem a tengerre vasárnapig, sajnos kocsikával. Nem rosszalkodni itthon!
Ha gerincen ment az út sok helyen, és eleje vége visszafordítós szerpentin volt akkor az. Panoráma út jellegű az egész.

Az elbasani volt acélgyárnál kezdődik (lepusztult ipartelep), és tirana előtt ér véget.
guglitérképet megnézve nembiztos
nemtom
de a besza-behu az tuti
a gps asszem be volt kapcsolva a kölcsön fotomasinán,csak a pendrive nem akarja kiadni magából a képeket
Jah, a tisztánlátás végett. Elbasan-Tirana szakasz?
Az az egyik legjobb út albániában (utcai motorral)!, a preferált motoros túra útvonalak mégsem tartalmazzák! Én egy újkorában 60 lovas autóval abszolváltam, de nagyon jó volt!
ott nem jártunk,(igy is qrvahosszu volt az ut hazáig egy ujkorában 55lovas autóval)de albánián keresztül jutottunk el montenegróba(görögországból)
Tirana fölött olyan szerpentinen mentünk hogy besza-behu a látványtól,min. mint a glokner,és az ut is jó volt
...csak az a sok szemét,meg a büdös
Tsanyi
Már megtalaltam a cimed itt a forumon. Szombaton akkor megyek 11re.

Jó éjt mindenkinek!
Neeeeem...............ez késői szerelem.............bár a bugyikat formás nőkön már kiskoromban is néztem.
neked Triumph volt a rugid márkája,nemdebár?
kabbe!
Kb 25 éve.....
Már a kiságyban is Szotyi volt a rugijára hímezve.
már akkor is Szotyinak hívtak?